Undgå jyske Bank. De svarer ikke som lovet indenfor 3 hverdage ved skriftlig henvendelse. Kontaktede banken og fik at vide, der er ingen tilstede i min afdeling og jeg skulle skrive….hvilket allerede... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jonglere ikke rundt med særligt store beløb på mine konti med det fungerede upåklageligt med den forrige. Nu... Tilbageskridt af de helt store. Det må være nogle enormt kloge mennesker (og beslutnin... Näytä lisää
Farvel efter cirka 30 år. God service som stille og roligt er forringe i Roskilde. Omlægning af boliglån gik helt galt og hverken min rådgiver eller afdelingslederen ville hjælpe. Samtidig lukker den... Näytä lisää
Jyske Netbank har et perfekt system efter min mening. Sikkerheden er høj og serviceniveauet ligeså. Du får et nyt nøglekort når du kun har 20 nøgler tilbage og dit login er altid forskelligt. Når du e... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Igen er det ikke muligt at komme på…
Igen er det ikke muligt at komme på netbank
Useriøs bank
Useriøs bank
Svartid indenfor 3 hverdage holder slet ikke. Har nu i 3 måneder forsøgt at være i dialog med jyske bank, hvor de lover at ringe og svare på beskeder. Der sker intet.
De lukkede min konto fordi de manglede dokumentation for en kontant indbetaling. Det drejer sig om lige omkring 6.250kr. Da de så fik dokumentation for hvor pengene stammede fra. Så valgte de at lukke kontoen alligevel.
Jeg har aldrig været en besværlig kunde, fået advarsler eller andet. Aldrig gået i minus eller haft overtræk på nogle måder.
De gør fuldstændig som det passer dem.
De tilfredse kunder glemmer at give…
De tilfredse kunder glemmer at give anmeldelser
Så bedømmelserne er ikke retvisene. Der er flest tilfredse kunder af dem jeg har talt med.
Jeg vil fremhæve at deres mobil bank er den bedste der findes.
Min bankrådgiver ( Søren Sivesgaard) er den bedste jeg har haft som har hjulpet mig flere gange til UG med kryds og slange
Samt medarbejderne i Aalborg er flinke og venlige.
Jyske bank er den bedste bank jeg har haft og jeg er kun en lille kunde
Hold jer væk fra den bank.
Hold jer væk fra den bank.
Jeres svar til mig var
Mon vi misforstår hinanden?
Selvfølgelig må du betale for familie og venner og I kan afregne indbyrdes, som I vil. Det bestemmer vi heldigvis ikke. :-)
Venlig hilsen Jyske Bank
NEJ, dette er ikke tilfældet, det har jeg sort på hvidt fra jer.
Jeg må ikke handle for mine forældre der ikke kan se tilbud mv og afregne indbyrdes.
Det er diskriminering og brud på diverse konventioner.
konto i handelsenbanken
Efter telefon samtale jyske bank ved ikke hvad de har købt.
Det er en af det mest rasistisk bank…
Det er en af det mest rasistisk bank som findes i verden en af deres chef accepteret min medlemskab men en Rødhårige kvinde fra Glostrup afdeling afviste mig fordi jeg ikke kommer fra Dk,folk hold jer langt væk fra den her amatør bank,
Hen til kommoden og tilbage igen
Jyske Bank er som bank meget veldrevet og jeg har da også aktier i banken, som jeg forventer vil være en god investering. Når det gælder investeringsrådgivning kniber det lidt mere. 19/4 23 lyder det køb ikke Novo selv om de har et fantastisk driftsresultat. Det har sikkert påvirket Novos kurs, da den efterfølgende faldt.
Nu 21/4 23 mener man så, at der er sket et stemningsskift og Novo er nu et attraktivt køb. Om man altid har rådgivet sådan eller om man har lært noget af Handelsbanken, ved jeg ikke.
Jeg oplever tit drift problemer eller…
Jeg oplever tit drift problemer eller hvad de kalder det med jyske netbank, det kan ikke være rigtigt.
Det skal bare virker nu hvor man er så fokuseret på at kontanter skal væk.
Har haft jyske bank i flere år
Har haft jyske bank i flere år. Jyske bank har den dårligste kundeservice, mon ikke for at sige at de yder INGEN kundeservice overhovedet. LUKKER KORT UDEN ADVARSEL og der går 3 uger før nye kort kommer. Foretager transaktioner på ens konto UDEN at spørge. Jyske bank er blevet langt den dyreste og dårligste bank! Det er en bank uden respekt, med medarbejdere der taler nedværdigende til kunder. Jyske bank tillader sig gentagene gange at spærre kort UDEN advarsel. (ligegyldig hvor mange penge man har stående på diverse konti) Hver gang man bruger et større beløb skal man redegøre sig hvad man bruger sine surt tjente pengene til.
Når man ringer får man at vide at alle medarbejdere er opdaget. Mens man samtidig går ind i selve filialen hvor der sidder 4 medarbejdere som glor i deres computer skærme! Hold jer langt væk fra denne bank!
Når I annoncerer at lånerenten stiger…
Når I annoncerer at lånerenten stiger pga inflation og hvad ellers I har af undskyldninger, så klinger det hult når I samtidig annoncerer et rekord stort overskud på 3.75 mia. Altså når alle lønninger osv ER betalt så har I stadig hævet jeres overskud til rekord i 2022. Os kunder kæmper med inflation og alt stiger. Incl lånerenter. På 1 år er vi steget fra 4pct til 6pct på vores andelslån hos jer. Hvad dælen bilder I jer ind. I tjener FEDT på jeres kunder i forvejen og bruger inflation og krig som undskyldning til lige at skrue lidt mere op. Mens I skriver lystigt om at hive det største overskud hjem i historien. Få de renter sat ned NU. I har jo tydeligvis overskud nok til det.
Den dårligste net vank af dem alle
Den dårligste net vank af dem alle. 7 ud af 10 gange er den nede. Og banken har kun åben 2 timer i ugen. Kan ikke anbefale den til nogle. Det hele danske bank system er tabt på gulvet.
Hensynløse - Pensionisten
Er pensionist.
Har gammelt pantebrev fra tiden i BRF der var afdragsfri i 10 år.
Kontaktede banken pga likvikitetsproblemer for at få henstand med afdrag indtil salg af hus.
Svaret var hvorfor de dog skulle det - lånet var jo 1 prioritet i huset så de havde jo ingen risiko.
Usmageligt svar til en kunde der altid har betalt til tiden
Gode vilkår og produkter
Gode vilkår og produkter. En bank der gør meget for lokalområdet.
Elendig bank
Hhv. 1,4 og 1,2 stjerner på google og trustpilot siger sg det hele, føj for en bank. Jeg har forsøgt at få et møde med min bank rådgiver, for at snakke med et mennesker eye to eye, om de nye forandringer der sker i Jyske Bank. Der er hhv. ikke blevet reageret på mine beskeder, sendt på SMS, som vi ofte tidligere har gjort, og da det endelig lykkedes mig at få booket et møde, så bliver det aflyst af afdelingslederen, da han ikke mener der er noget at holde møde om.
Jeg tror sg ikke i selv ved hvor i er undervejs hen...
Det er dog den ringeste lortebank med…
Det er dog den ringeste lortebank med tilhørende udueligt kaffepersonale, som ikke egner sig til at have kontakt med andre mennesker ude foran deres bur de arbejder i,,man skal betale penge for at være kunde i deres bank,og så første gang i tre år man skal låne penge (50000) så er der mange ting galt,, men det tar 3!dage at få svar fra dem,,
Bl.a. bl.a. bl.a.
Nææ du farvel og tak
Om man har været kunne i 16år så pi**er…
Om man har været kunne i 16år så pi**er det på en og det vil bestemme for enes penge og hvor meget man kan have i automaterne og deres system går ned være måden den føreste jeg anbefaler ikke banken til nogen. Og de der med det siger at der er ikke nogen som tvinger os til at ha en bank liver i i en bobbel? Prøv og ha en arbejde uden en bank så kan i snakke om det igen. 5 00000 kan det få af mig
Negative renter
Som de første indførte Jyske Bank negative renter og så kunne man være lidt naiv og tro, Jyske Bank ville være de første til at ophæve dem! Men neeej da! Det blev de selvfølgelig ikke! Kunne klæde banken, at vise lidt samfundssind og hjælpe deres kunder i en svær økonomisk tid for mange. Men igen viser de deres mangel på vilje, til at ville styrke deres goodwill hos den almindelige kunde! Hvor er jeg dødtræt af, at være stavssbundet til den grådige Jyske Bank!!! Og som forventeligt, kommer der sikkert et modsvar fra banken, hvor de fralægger sig ansvaret, med en eller anden flad forklaring ganske som de plejer...
Uduelig kundeservice
Ingen valg mellem NemId og MitId - underligt
Undrer mig over at man i andre banker kan bruge nemid, og ikke er tvunget til at bruge sit MitId.... .I Jyske Bank kan man ikke vælge - kun bruge MitId - underligt og dårlig service... lad dog folk vælge frit..... . ...
Som en lille forening
Som en lille forening, der arbejder udelukkende ved hjælp af ulønnet og frivilligt indsats, har Jyske bank været en stor skuffelse, idet gebyrer og renter efterhånden var blevet ublu. Som kasserer ordner jeg alt selv via netbank. I 2021 var bankens indtægt fra os over 2700 kroner. Det årlige tilskud vi får fra Dansk Sygeplejeråd 18750 kroner.på grund af corona, har vi seniorsygeplejersker måttet aflyse en del. Derfor har der stået flere penge på kontoen end vanligt. I månedsvis har vi ventet på at få saldoen overført til det nye pengeinstitut. Den nye bankrådgiver samt jeg selv har henvendt mig. Først da jeg via netbank selv overførte saldoen reagerede de. Med oplysning om lige at betale yderligere 550 kroner. Så ikke en bank jeg kan anbefale nogen at handle med.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.