Jydsk Vindueskompagni ApS Arvostelua 425

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Vi er meget tilfredse med vores nye vinduer og døre - vi fik leveret og monteret og det fungerede 100 %. Prisen - tidsplanen og kvaliteten holdt - så hvad kan man mere ønske sig som kunde !

Min nye værkstedsdør blev bestilt via hjemmesiden, suppleret med et par afklarende spørgsmål via telefon. Flink og særdeles kapabel mand. Døren ankom nøjagtig på den aftalte dag, med telefonisk varsel... Näytä lisää

Vi har fået skiftet glas i et stort badeværelsesspejl med hvid kant omkring. Og det er lavet så flot, at man kan overhovedet ikke se, at glasset har været af rammen.

JVK fik en ok stor ordre fra os for 6 måneder siden. Følgende fejl, kom hurtigt frem på produkterne. 1. Hoveddøren er af ringe kvalitet, med et uacceptabelt synlig knast midt på døren... Näytä lisää

1. Ovikauppa

Jydsk Vindueskompagni Aps forhandler dansk producerede vinduer og døre af høj kvalitet. Alle produkter vi forhandler er DVV godkendte. DVV er en kvalitets- og garantiordning for facadevinduer og yderdøre, der er en ekstra sikkerhed for private kunder. Læs mere på www.dvv.dk.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Alt forløb ok

Ok online bestillingsskema. Kundevenlig betjening, varer der lever op til forventningerne samt levering til tiden.

5. maaliskuuta 2026

Hej Vita

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse.

Jydsk Vindueskompagni ApS

Vi er meget tilfredse med vores nye…

5. maaliskuuta 2026

Hej Jens

God service i salg

God service i salg - levering til tiden og service ved levering. Produktet ser godt ud - og nem at samle.

18. helmikuuta 2026

Hej Finn

Jydsk Vindueskompagni ApS

Nemt og overskueligt bestillings…

Nemt og overskueligt bestillings system.
Fik hurtige svar på mine spørgsmål på mailen.
Levering efter aftale, og godt orienteret undervejs .

26. tammikuuta 2026

Hej Bent

Terrasseparti.

Terrasseparti.
Vi bestilte i november et terrasseparti til vores sommerhus som indtil videre da det ikke er sat i endnu har været fint og god service. Det kun transport firmaet vi ikke har været super tilfredse med da kommunikationen har været lidt rodet. Det synes jeg er noget i skal få rettet op på. Dette er ikke chaufførens skyld men udelukket firmaet bag. Chaufføren havde ikke fået oplyst vores tlf. nr. så han kunne ikke kontakte os og sige hvornår han ankom. Taget vejret i betragtning osv. var det ikke super for hverken chaufførren eller os. Partiet var desværre også læsset så havde chaufføren ikke haft noget hjælp af folk med noget råstyrke var det parti ikke kommet af bilen. Da det var en for kort gaffatruck med på bilen til dette tunge parti. Så vi er ret utilfreds med fragt firmaet. Da vi nævne dette overfor jer som firma virker ret ligeglade. Chaufføren var super samarbejdsvillige og venlig hele vejen igennem. Det kunne dog sagtes ikke have været sådan.

6. helmikuuta 2026

Hej Winnie

Kan kun anbefales

Hjælpsom og kompetent betjening, rimelige priser og hurtig leveringstid.

19. toukokuuta 2025

Hej Joan

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering, og behagelig samtale under bestilling. Hilsen Henrik og Tanja

7. tammikuuta 2026

Hej Henrik

Super service

Super service, både før- under og efter en handel! Høj kvalitet, og skarpe priser. Jeg takker og kan anbefale firmaet!

22. syyskuuta 2025

Hej Mikeal

Jydsk Vindueskompagni ApS

Var vildt glad for købsprocessen og…

Var vildt glad for købsprocessen og leverancen af vinduerne.
Det holdt lige til blæst og kulde kom. Alle vinduerne er piv utætte. Tætningslisten på rammerne rører ikke ved karmen i lukket tilstand, så luft vælter ind.
JVK afviser alle problemer pr. mail med, at de er monteret forkert. ALT er i lod og vatter, så problemet ligger ikke her i min optik.

22. tammikuuta 2026

Hej Karsten,

Tak for din besked – og vi er fortsat meget glade for at høre, at du har været tilfreds med købsprocessen og leverancen af vinduerne.

Vi har gennemgået din henvendelse, og på baggrund af de beskrevne forhold må vi desværre konstatere, at vinduerne ikke er monteret i henhold til vores montagevejledning. Når tætningslisterne ikke slutter tæt mod karmen i lukket tilstand, skyldes det typisk, at elementerne ikke er monteret korrekt efter anvisningerne.

Korrekt montering er afgørende for, at vinduerne slutter tæt og yder den forventede tæthed mod vind og kulde. Hvis montagevejledningen ikke er fulgt, kan vi desværre ikke påtage os ansvaret for de oplevede problemer.

Vi anbefaler, at vinduerne gennemgås og monteres i henhold til vores montagevejledning. Har du behov for, at vi fremsender vejledningen igen, eller har du spørgsmål til den korrekte fremgangsmåde, hjælper vi naturligvis gerne.

vinduet er godt ....men

vinduet er godt og tegnestue var dygtig og meget samarbejdsvillige i at finde den for mig rigtige løsningen, men regnskabskontoret de lidt for ivrige i at finde på regler og sendte ekstra regninger 240kr emballageafgift for en palle og tre stykke træ der ikke er der ikke er afgift på, vinduet var bestilt efter 1.okt.25 så det burde være med på tilbudte og ikke en ekstra regning, det er ikke godt nok.

1. joulukuuta 2025

God service og hurtig levering

12. marraskuuta 2025

Hej Svend

alt var som aftalt

12. marraskuuta 2025

Hej Jan

Kæmpe anbefaling herfra

Hurtig respons, god service og fair pris. God kommunikation både ift. bestilling / produktion af mine vinduer, samt levering af dem. Vinduerne er 100% som aftalt og rigtig god kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra.

27. lokakuuta 2025

Hej Line

Nem at bestille

Nem at bestille - flot produkt

4. marraskuuta 2025

Hej Ole

Alt I den bedste orden

Alt I den bedste orden

4. marraskuuta 2025

Hej Ht

Rigtig god vejledning

Vil først og fremmest fremhæve den rigtig gode vejledning i forbindelse med bestilling af vinduer og dør. Jeg følte mig fra første kontakt i gode hænder, med de mange valg, der skulle foretages.
Tilbudsmaterialet var letforståeligt, klart og tydeligt.
Der var en lille forsinkelse med leverancen hen over en weekend, grundet uheld med en rude. Men blev ringet op og orienteret straks.
Leverancen kom efterfølgende punktligt, med forudgående opringning fra chauffør. Alt var forsvarligt pakket ind. Det hele er nu monteret til fuld tilfredshed med kvalitet og ikke mindst pris.

23. lokakuuta 2025

Hej Jørgen

Jydsk Vindueskompagni ApS

Godt orienteret hele vejen igennem og…

Godt orienteret hele vejen igennem og det endelige resultat var fuldt tilfredsstillende.

21. lokakuuta 2025

Hej Egon

Alt var som det skulle

Alt var som det skulle

4. elokuuta 2025

Hej Lsp

Hurtig og effektiv.

Hurtig og effektiv respons på forespørgsel. Tilbud indenfor kort tid. Ændringer før ordreafgivelse håndteret hurtigt og effektivt. Levering til aftalt tid. Godt produkt, smukt forarbejdet. Kan helt klart anbefales.

22. syyskuuta 2025

Hej Helge