Justvape.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Bedste vape shop jeg har set længe. De har nærmest alt det du skal bruge om det smag eller vapes. Leveringstiden er den bedste fra dag til dag levering. Har bestilt der fra mange gange og det bare top... Näytä lisää

Rigtg god internet butik med utroligt stort udvalg til både nybegynder og erfarne damper. Super venlig og hjælpsom ejere. Jeg har fået alle mine ordre til tiden som lovet uden problemer. Rigtig... Näytä lisää

Lækkert udvalg til formidable priser! Man finder altid noget nyt og spændende, hvad end det er hardware eller e-væske man søger! Justvape har den bedste kundeservice og har altid gået et ekstra skr... Näytä lisää

1. Sähkötupakan myynti
  2. Sähkötupakkamyynti

JUSTVAPE.DK INDSAMLER IKKE ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT OG BRUGER KUN E-MÆRKET.DK. Du finder vores up to date bedømmelser her : https://certifikat.emaerket.dk/justvape.dk

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Den ultimative vape shop!

Justvape.dk har - uden sammenligning - det bedste serviceniveau, jeg har oplevet igennem alle mine år med online handel.

9. lokakuuta 2018

Tusind Tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på dine ord og den tid du har brugt på at lave en anmeldelse af os!
Fantastisk dejligt at høre

Justvape.dk

Dejligt sted at handle og ose

Super fed shop, dejlig overskuelig opbygget når man søger rundt og der er ingen tvivl om hvor man skal finde de forskellige ting henne.
Der er et dejligt stort udvalg af mærker og produkter. Og de forskellige ting er godt beskrevet.
Jeg var også imponeret over hvor flot det lå i pakken, så der ikke kunne ske noget med varerne, og min søn blev meget glad for fars pakke da der lå lidt slik. Rigtig fin overraskelse, og tak fra sønnen!!

Så alt i alt ikke sidste gang jeg har handlet der og anbefaler bestemt også siden til andre

9. lokakuuta 2018

Tusind Tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre hele familien fik glæde af pakken :)

Justvape.dk

Syntes ikke der er meget at sige

Syntes ikke der er meget at sige, hurtig levering og super kvalitet 👌

8. lokakuuta 2018

En god butik

Gode produkter og gode priser

6. lokakuuta 2018

DKs bedste vape shop!

Justvape yder en service ud over, hvad man kan forvente. Pris stærk på samtlige produkter, kvalitetsbevidst og hurtig levering af dine bestillinger, ekstrem god service, hvis man har behov for hjælp mm. Du får hurtig svar ved henvendelse og altid en optimal løsning.
Jeg kan kun anbefale Justvape for alle dine vape/damp relateret køb...Keep it up, Justvape !

5. lokakuuta 2018

Justvape.dk

5 stjerner mindre kan ikke gøre det.

5 stjerner mindre kan ikke gøre det.. Super service og lynhurtig levering.. Og et lækkert varesortiment til priser der er yderst rimelige.. Så alt i alt en shop jeg vil give min klare anbefaling til alle dampere..!

Justvape.dk

Jeg kan kun anbefale at man handler på…

Jeg kan kun anbefale at man handler på justvape da servicen er helt i top og rigtige gode tilbud både på væsker og hardware så 110 % god service 😁😁😁😁😁

Yderst tilfredsstillende Vapeshop!

Justvape er vokset sig stor på kort tid, ende og alene af 1 grund TOP SERVICE! Derudover finder man et bredt udvalg af produkter til knivskarpe priser på shoppen! Justvape er altid med på moden, derfor fortjener de 5 stjerner.
Keep up the good work!

Fremragende

Jeg fandt denne hjemmeside for et stykke tid siden, og det er jeg rigtig glad for.
Siden har alt jeg har brug for og mere til.. De er lynhurtige med at få nye produkter hjem, og deres service og hjælpsomhed er fremragende, og leveringen er hurtig, og det er jo osse vigtigt...Og så har de nok Danmarks bedste priser... Derfor får Justvape højeste antal stjerner

Justvape.dk

Syntes godt i kunne have et større…

Syntes godt i kunne have et større udvalg af tank og tilbehør feks sælger i geekvape aero tanken men ikke bubble glas til den det er lidt underligt men jeres kunde service er super fin og varen kommer hurtigt vis du har bestilt noget så det er positivt så jeg giver jer 4 stjerner

3. lokakuuta 2018

Bedste vape shop i Danmark ! ;-D

Justvape.dk har den bedste service!
Jeg havde problemer med en RTA jeg købte og den gik i stykker kort efter den blev pakket ud. Jeg skulle bare sende den tilbage og så ville de kigge på den og sende mig en ny med det samme, hvilket de gjorde og den har fungeret perfekt lige siden. Derudover er der ikke noget dårligt at sige om deres priser de er simpelthen super. De har et stort udvalg og super flinke medarbejdere.

Jeg køber kun fra dem fra fremover, kan kun anbefales!

30. syyskuuta 2018

Sindsyg side<3

Sindsyg side, fik købt det forkerte og skrev til deres email, inden for 1 minut fik jeg svar og fikset mit problem og kunne købe det jeg rigtigt ville have! :D nu har jeg modtaget det og alt stemmer ! plus jeg har fået en chokoladebar som jo er super låksus

13. syyskuuta 2018

Super god service

13. syyskuuta 2018

God og hurtig service

5. syyskuuta 2018

Hej Casper.

Tusind Tak for de 5 stjerner . Vi er så glad for din meget positive anmeldelse! Tak for det!

Hurtig service og levering

Hurtig service og levering, ingen klager her fra

5. syyskuuta 2018

Hej Mark.

Perfekt

Perfekt. Lynhurtig levering.

4. syyskuuta 2018

Hej Tino.

Justvape.dk

Hvis du vil ha formidabel service

Hvis du vil ha formidabel service, og føle at en forhandler vil sine kunder det bedste i et højt tempo og højt niveau, så er dette klart en side at bruge, hos justvape.dk har jeg kun fået en Extreme service, som har været i top fra start til slut, og er der problemer med en vare, så blir den bare ombytter uden nogle problemer overhoved

4. syyskuuta 2018

Hej Welle

Dejligt at vi fixet din RMA sag så du kunne lave skyer igen :)