Denne shop har det mest fantastiske og imødekommende personale. Altid parat med hjælp og et smil. Særligt vil jeg fremhæve Mihaela, der giver en betjening langt ud over det sædvanlige. Hun er ekstremt... Näytä lisää
Fantastisk service hos eVape i Roskilde! Jamie gav mig den helt rigtige rådgivning og hjalp mig med at finde den perfekte vape. Det er tydeligt, at han har masser af erfaring og virkelig ved, hvad han... Näytä lisää
It is always a pleasure to come and get professional help here at eVape Roskilde especially when you come in and you are greeted with a smile. Mihaela who was behind the cash register 3/2/2025 14:45 w... Näytä lisää
Roskilde - super super fin vejledning af Jamie. Han tog sig god tid til at forklare mig som nybegynder hvordan jeg skulle gøre, og hvilket apparat der var bedst egnet til mig. Klar anbefaling 😃
eVape - Din pålidelige partner inden for e-cigaretter og tilbehør
Hos eVape er vi specialister i e-cigaretter, e-væsker og tilbehør til både nye og erfarne dampere. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker, der sikrer den bedste dampoplevelse. Vores fokus er på høj kvalitet, god kundeservice og konkurrencedygtige priser.
Vi er passionerede omkring at hjælpe vores kunder med at finde de rette løsninger, uanset om du leder efter dit første starterkit eller avanceret udstyr. Med hurtig levering, fair priser og kompetent vejledning stræber vi efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du handler hos os.
Butikker
Besøg os i vores butikker i Holbæk og Roskilde, eller shop nemt og bekvemt online på vores hjemmeside. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte produkt, uanset hvor du handler.
Levering
Hos eVape tilbyder vi hurtig levering og i de fleste tilfælde, kan du forvente dag til dag levering, når du vælger GLS. Generelt er alle online ordre fremme efter max 2 dage i 98% af vores handler. Bor du på øerne skal du forvente en ekstra dags levering.
Historie
eVape har eksisteret siden starten af 2019 og har derved godt 6 år på bagen. Vi startede med en lille hjemmebrygget webshop og har siden da åbnet butikker i både Holbæk og Roskilde, med flere på vej. Online har vi ekspederet mere end 7000 ordre og i vores butikker nærmere vi os 100.000 transaktioner.
Studiestræde 2, 4300, Holbæk, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Der er hurtig ekspedition og ringer man derind er der god kundeservice.
Det kommer altid hurtigt og er pakket forsvarligt, så intet bliver ødelagt.