Kovvar | Just Carpets Arvostelua 536

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heb een kofferbak mat voor mijn BMWX3 3.0E Hybrid besteld. Eenvoudig bestelproces. Precies goed op maat (mijn auto heeft een lastige afmeting vanwege deels verhoogde kofferbakruimte omdat de accu eron... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De matten passen precies in de auto, zijn heel mooi en makkelijk te reinigen. Jammer dat bij de hak er nu al een streep in de mat zit omdat er geen versteviging ter plaatse is.

1. Autotarvikkeet
  2. Autonosien valmistaja
  3. Auton varaosaliike
  4. Auton varaosat ja tarvikkeet

Tietoja yrityksestä Kovvar | Just Carpets

Yrityksen kirjoittama

Hallo, wij zijn Just Carpets.

Wij hechten ontzettend veel waarde aan de feedback van onze klanten. Wij sturen alle klanten netjes een review verzoek. Deze verzamelen wij via Google en het review platform ‘The Feedback Company'. Op deze websites zul je meer dan 10.000 reviews vinden van onze klanten, voornamelijk positief maar ook wel eens negatief, want helaas gaat er bij ons ook wel eens wat mis.

Wij zeggen niet dat de reviews op deze pagina nep zijn maar de pagina geeft wel een onjuist beeld van ons bedrijf en onze klanttevredenheid. Wij verzamelen namelijk niet actief reviews op dit platform, iedereen kan hier een review achterlaten, helaas zal een ontevreden consument sneller een review achterlaten uit zichzelf dan een tevreden consument. Dat is hun goed recht maar het geeft wel een vertekend beeld.

Wil je een goed totaalbeeld van de ervaringen van onze klanten? Kijk dan aub verder dan deze pagina.

4,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 3/5 tähteä

Bestelling en levering gingen vlot,de…

Bestelling en levering gingen vlot,de prijs was redelijk. De matten zien er op het eerste gezicht goed uit. Wel maak ik me zorgen om de bevestigingsringen. Daarvan moest ik er 1 in het begin al opnieuw vastmaken en het de stof eromheen lijkt niet helemaal goed afgestikt.

12. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Mooie matten maar kapot geleverd.

Geachte heer/mevrouw,

Recent heb ik de Premium automatten bij Kovar/Just Carpets besteld. Bij ontvangst was ik in eerste instantie zeer tevreden: de pasvorm is perfect en de witte stiksels geven de matten een luxe en mooie uitstraling.

Helaas bleek bij het uitpakken dat de bevestigingsring van de bestuurdersmat kapot was. Deze lag los in de verpakking, wat uiteraard niet de bedoeling is bij een nieuw en premium product.

Naar aanleiding hiervan heb ik contact opgenomen met jullie klantenservice. De oplossing die mij werd geboden, namelijk dat er een losse ring wordt opgestuurd die ik zelf met een hamer moet bevestigen, vind ik eerlijk gezegd onacceptabel. Bij een premium product verwacht ik een passende en klantvriendelijke oplossing, niet dat ik zelf moet gaan improviseren om een fabricage- of leveringsfout te herstellen.

De huidige gang van zaken doet helaas afbreuk aan de kwaliteits ervaring die ik had verwacht bij deze aankoop. Zeker gezien het feit dat het product al defect geleverd is.

Tot op heden heb ik nog geen bevredigende oplossing ontvangen. Ik verzoek u daarom vriendelijk om met een passende oplossing te komen, bijvoorbeeld het kosteloos vervangen van de betreffende mat.

Ik zie uw reactie graag spoedig tegemoet.

13. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Matten goed, pasvorm slecht

Matten goed en snel geleverd. Helaas is de pasvorm echt ruk. Kon ook niet duidelijk een keuze maken uit de te kiezen modellen. Dus misschien heb ik wel de verkeerde gekozen. Blijft niet goed op zijn plek liggen omdat er dus wat hoeken omgevouwen en omhoog zitten.

15. huhtikuuta 2026

Super service

Matten besteld en 1 mat liet een naad los binnen 2 dagen. Foto gestuurd en klacht gemeld. Een week later een nieuwe set matten gekregen. Dat is nog eens goede service. Volgende matten zal ik daar zeker weer bestellen. Dikke pluim!!!

11. huhtikuuta 2026

Mooie matten

Bestelling ging makkelijk, de matten werden snel geleverd en passen perfect in mijn nieuwe Hyundai inster. Top!

10. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Goede service! Ik kreeg een set matten waarvan de achtermatten niet de juiste vorm hadden. Na een paar foto’s te hebben gestuurd, kreeg ik een wederom een complete set thuis gestuurd. Wat teveel was, mocht ik houden.

21. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin