Saanut 5/5 tähteä

De bestelde matten pasten niet in mijn auto. Na nog een andere set te hebben geprobeerd werd mij aangeboden om ze voor mij op maat te maken. Super vriendelijke mensen en fijne service!

Saanut 5/5 tähteä

Mattenset besteld voor mij Ibiza, de hak stuk bleek met verkeerde lijm te zijn bevestigd. Het bedrijf heeft kosteloos een nieuwe laten maken. Top service en kwaliteit.

Saanut 1/5 tähteä

Autohoezen zetels vooraan passen,achteraan is enkel de voorkant bedekt en past niet goed. De hoesjes voor de kopsteunen zijn lelijk enpassen niet,goed voor de vuilbak. Helemaal niet tevreden.

1. Autonosien valmistaja

Yrityksen kirjoittama

AUTOMATTEN.NL is producent van pasvorm automatten. Naast onze automatten verkopen we ook autostoelhoezen, rubbermatten & autoaccessoires. Wij verkopen onze producten aan zowel consumenten als aan autobedrijven

4,2

1 tähti

On vastannut 7 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Autohoezen zetels vooraan…

De hoesjes voor de kopsteunen zijn lelijk enpassen niet,goed voor de vuilbak.
Helemaal niet tevreden.

17. huhtikuuta 2026

Super service

17. helmikuuta 2026

Vervangende mat.

11. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Mat wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal

Mat wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal en vervolgens blijf je mails sturen naar de helpdesk waaarbij iedere keer een toezegging volgt over het toesturen van niet geleverde ringen, maar het gebeurt helaas niet. Jammer want dit past niet in het beeld van de overige ervaringen? Geen tevreden klant!

1. huhtikuuta 2026

Afspraak= afspraak

Afspraak= afspraak. Leveren de dag erna is ook leveren de dag erna. Goede kwaliteit is ook goede kwaliteit. Prijs in verhouding is ook prijs in verhouding en perfecte pasvorm is ook perfecte pasvorm. Een dikke 10 👌🏻.

23. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Snelle, perfecte, deskundige hulp.

Wij waren aan het twijfel bij het bestellen van het nodige zetel hoezen en bij ontvangst (zeer snel geleverd trouwens) nog meer daar de buitenafbeelding totaal niet overeen kwam met het beoogde. Namen , via mail, contact op en werden zeer deskundig, snel en vriendelijk geholpen! Oprecht een maximum voor automatten.nl

9. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd. Stevig materiaal en past perfect in de kofferbak! De rubberen matten zijn ook stevig en van goede kwaliteit. Lekker dik en zwaar genoeg om goed te blijven liggen. Erg tevreden met de set, scheelt een hoop schoonmaken!

27. tammikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Mooie matten maar maten kloppen niet allemaal

Mooie matten, zien er goed en stevig uit. Echter, de matten voor de achterbank hebben een aantal uitsnijding en die niet passen met de auto. Ik kijk op een aantal plekken nu naar het tapijt eronder omdat de pasvorm niet klopt. Voor zitten ze wel heel mooi.

8. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin