Junges Automobiler Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Jeg har i et lille års tid benyttet mig af Junges autoservice som i alle situationer giver højt kvalificeret i service og reparationer. Det har jeg erfaret dels i forbindelse med min gamle bil der re... Näytä lisää

Vi købte en Suzuki Baleno fra 2017 hos Junge. Den var ikke serviceret inden køb. Et par måneder efter har vi den til service hos Junge. Vi bliver kontaktet, da bremseklodser, bremseskiver og kal... Näytä lisää

Ros til Junges Automobiler for imødekommenhed, da jeg skulle have udbedret en lak skade på min Suzuki Swift, hvilket tidligere var forårsaget af hærværk. Desuden har jeg ros til bilmærket Suzuki.... Näytä lisää

købte for 14 dage siden en suzuki swift 2009. har holdt på værksted lige siden pga 14 fejl på bilen hvoraf over halvdelen var alvorlige.firmaets fremtoning ved reklamationenvar ganske uprofesionelt.... Näytä lisää

1. Autokorjaamo

Junges Automobiler - nye Suzuki og brugte biler samt autoservice

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Var ude for at kigge på ny bil og fik…

Var ude for at kigge på ny bil og fik en fantastisk vejledning. Da jeg gik var jeg ikke i tvivl og alle spørgsmål var grundigt besvaret - helt klart her at min bil købes! Bilen kan jeg få alle steder men den gode service og pris er det man leder længe efter ved sådan en dyr investering

15. kesäkuuta 2018

Super handel :-)

Jeg købte en Hyundai i30 af Rasmus i november 2017, og har været fuldt ud tilfreds med både bil og service. De par småting der har været på den, er blevet fikset med det samme og uden beregning eller yderligere anmærkninger. Jeg er super glad for min nye bil, og føler jeg gjorde en rigtig god handel. Mine varmeste anbefalinger herfra :-)

15. toukokuuta 2018

Alt for kunderne - selv på en lukkedag

Vi har brugt Junges auto til service igennem rigtig mange år. Det er altid let og fleksibelt at få en tid ligesom man ALTID kan kan komme forbi uanmeldt og få skiftet en pære eller set på noget akut. Men d. 1. maj kl. 05.00 tog jeg chancen og stillede, ved værkstedet, den ene af vores biler som endnu ikke havde fået sommerdæk på. På vej til København, kl. 07.30, ringede jeg til Rasmus Junge for at høre om de kunne finde vores sommerdæk og lave et skift. "Jamen det er 1. maj, og vi har "desværre" lukket" lød det i den anden ende. Jeg beklagede forstyrrelsen og aftalte at komme forbi næste dag. kl. 09.07 tikkede en SMS ind "bil klar - sommerdæk monteret - ha' en god dag"
Super service :-)

4. toukokuuta 2018

Gode priser og fantastisk service 👍

Jeg købte en nyere Hyndai i10. Jeg fik en helt fantastisk service og blev hjulpet igennem alt, jeg fik gode svar på de spørgsmål jeg Havde.

jeg har nu haft service af min hyndai ved junge i 3 år og det er stadig et fremragende sted og en fantastisk service hver gang

12. huhtikuuta 2018

Et godt sted at handle bil.

Har i dag kørt vores første tur i vores helt nye bil som vi har købt af Rasmus. Hele forløbet har fra start til slut været lige efter bogen. Rasmus gav sig rigtig god tid til at forklare både ulemper og fordele ved de forskellige biler vi kiggede på, vi kunne prøve dem vi gerne ville og han startede dem op så man ikke på den kolde dag vi var der, frøs når man tog en tur.
Hvis man som nogen skriver, oplever Rasmus som arrogant, er det nok fordi man ikke forstår hans gode Østjydske humor. Vi vil med glæde handle der igen.
Hilsen Sonja og Bjarne

7. huhtikuuta 2018

Imponeret over servicen

Købte en brugt bil, 5 måneder efter larmer den, bremserne skal skiftes, får låne bil og betaler kun for benzinen, bilen er færdig samme dag og det kostede mig ikke en krone for ny bagbremse og reparation. Meget tilfreds kunde, der vil benytte dem fremadrettet.

21. helmikuuta 2018

Super køb af brugt bil

Har købt en VW Fox hos Torben og er meget tilfreds med aftaler og service. Har fået ordnet det lovede på bilen inden for garantiperioden med kort varsel. Bilen er i fantastisk stand og kører perfekt.
Torben yder en super service og er til at forhandle med. Vil uden tøven handle hos ham igen!

3. helmikuuta 2018

Rigtig godt sted at finde bil

Super service
Jeg købte en Peugeot 107 hos junges auto og fik en fantastisk service. Vi fandt en god pris og bilen kunne afhentes dagen efter. Nysynet, ny service og med nye plader. Hurtigere ekspedition kan man vidst ikke få :)
Kan kun anbefale at købe bil her hos det søde personale. Derfor får de klart 5 stjerner 😊
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7. joulukuuta 2017

Tilfreds kunde

Jeg har siden jeg købte min første bil i 1970 altid handlet bil hos Junges Auto i Hinnerup ( 8 i alt ) med en enkelt undtagelse og altid været tilfreds både med selve handlen og efterfølgende service. Jeg har gennem alle år handlet med forskellige sælgere i firmaet og altid fået en fair behandling.
vh. E.F. Jensen

14. marraskuuta 2017

Det er forhandlere som denne

Det er forhandlere som denne, som er ligeglade med deres kunder, så snart pengene er i kassen.
Jeg kender flere personer, som har fået en service fra denne forhandler, som var under al kritik.
Jeg har ladet mig observere, at de sælger ældre billige brugte biler som engross, og det er tit set blandt brugtvognsforhandlere, at de sælger biler som engross til alm. private købere, som ikke engang har et CVR nummer. Så pas på med hvad I køber, for det er sælgere som denne, som nægter jer den garanti i har på varen.

30. lokakuuta 2017

Har for anden gang købt sprit ny bil …

Har for anden gang købt sprit ny bil hos Junges. Fik en rigtig god handel med Rasmus, fik det som jeg gerne ville have. Og da jeg skulle have den nye bil leveret, kan jeg kun sige, at Brian som er sælger, har en mega tålmodighed. Da vi skulle igennem alt hvad den nye bil nu kunne.. Og efterfølgende er jeg blevet kontaktet af dem for, at høre om jeg er tilfreds med den nye bil, ellers skal jeg bare ringe eller komme forbi. Bedre service kan man ikke få..😃👍👍

21. lokakuuta 2017

Meget arrogant og ikke imødekommende …

Meget arrogant og ikke imødekommende service fra værkstedet. Vil rigtig gerne støtte lokalt, men efter sidste møde med værkstedet og deres uheldige og ubehagelige måde at tale til mig som kunde, samt ikke erkende fejl, vil vi fremover bruge et andet værksted.

14. lokakuuta 2017

Mange tak og på gensyn :-)

Købte min første nye bil her. Super god service og venlig behandling. Har efterfølgende fået lavet serviceeftersyn og to skader. Jeg vil aldrig bruge et andet værksted, da min bil og jeg er i trygge hænder her. Kan varmt anbefale dem.

4. syyskuuta 2017

Fint brugtbilskøb

Købte ny brugt bil, som klart har levet op til forventningerne indtil videre.
Brugt bil så må man naturligvis ikke forvente en helt ny bil, men der var nogle små skavanker efter nogle tusinde kilometer henover sommeren, som Junges Auromobiler fikkigget på og udbedret meget hurtigt til fuld tilfredshed.
Efterfølgende har der været en fin opfølgning fra firmaet.
Jeg kan klart anbefale en handel med Brian.

18. elokuuta 2017

Jeg var nok for naiv

Jeg skulle bruge en bil ret hurtigt, og valget faldt på en ældre Hyundai Getz hos Junges. Jeg fik den til 28.000 kr. men så var der også seks måneders garanti med i købet.
Halvanden måned efter købet springer kølerhjelmen op i forruden på motorvejen. Heldigvis sker der ikke noget, men vi får os da en slem forskrækkelse.
Dobbeltsikringen på kølerhjelmen har været defekt - men dette er åbenbart ikke med i de seks måneders garanti.
Da jeg er nede for at hente bilen, spørger jeg en mekaniker, der formentlig ikke ved, hvilken pris jeg har købt bilen for halvanden måned tidligere, hvad jeg kan forvente at sælge bilen for.
Han oplyser mig, at jeg nok ikke skal forvente at få meget mere end 15.000 kr. for den.
Jeg har uden tvivl været for naiv, men jeg vil ikke anbefale, at man køber brugt bil hos Junges, medmindre man har virkelig godt styr på biler.

5. toukokuuta 2017

Super service aftale, super garanti og god kundeservice

Jeg må stille mig lidt uforstående overfor den negative holdning mod Junges Automobiler.
Jeg købte en spritny Hyundai i10 i 2012, og tegnede i den omgang en service aftale for 30.000km årligt til 20.000km pris. God service!
Her 3 år efter har den lille i10 kørt knap 130.000km og det 8. service er lige veloverstået. Alle aftaler er overholdt, der har været et par skavanker på bilen som alle er rettet på garanti, inkl en komplet kobling, ingen sure miner, kun god behandling og fint håndværk fra Junges side.
Især Rasmus har været imødekommende og proffesionel, og har undervejs lavet gode tilbud på sommer og vinterdæk.
Alt i alt har Junge været et fremragende sted at købe og få serviceret bil.

21. joulukuuta 2015