Udover et relativt stort udvalg af kvalitetsvarer til fair priser, så har Johannes Fog to fordele: 1) De har både en onlinebutik og en fysisk butik, og 2) de leverer en kundeservice over det genne... Näytä lisää
Jeg bestilte et Vistingsur, som desværre viste sig at være i stykker (kunne ikke lade op). Jeg sendte uret retur. Hørte ikke fra dem i 10 dage. Derefter skrev jeg for at høre fra dem. Her får jeg at v... Näytä lisää
I dukkede op som et alternativ fordi en anden siden skulle sende samme vare med fragtmand, som i kunne sende som pakke. Så viste det sig at både vare og fragt tilsammen var billigere hos jer
Fantastisk god kundeservice! Jeg havde ved en fejl købt forkert maling et andet sted og kom til at maile til Johannes Fog i Herlev, som ikke havde noget med købet at gøre. Charlotte besvarede min... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Johannes Fog A/S

Holder i længden
Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Vi hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.
Fog består af ni Trælast & Byggecentre fordelt på Sjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rådgivning på www.johannesfog.dk.
Firskovvej 20, 2800, Kgs Lyngby, Tanska
- webshop@johannesfog.dk
- www.johannesfog.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 56 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
God oplevelse...
Nem og overskuelig hjemmeside, godt sortiment, fine priser og acceptabel leveringstid. Hvad mere kan man forlange? Alt i alt en god oplevelse.
Jeg er udmærket tilfreds med det jeg…
Jeg er udmærket tilfreds med det jeg har købt hos jer så det kan jeg roligt anbefale andre kunder købe hos jer
Perfekt
Perfekt
God pris, varer leveret til tiden, alt ok
Jeg bestilte en robotplæneklipper incl…
Jeg bestilte en robotplæneklipper incl garage og bad specifikt om levering på en bestemt dato så jeg kunne sikre at jeg var hjemme til at modtage varen som har en af +6.0000kr. Jeg bestiller levering med fragtmand direkte til min adresse.
Jeg bestiller d. 13/4 og beder om levering d. 24/4-26.
Butikken ændre på et tidspunkt leveringen med fragtmand til levering med GLS og dermed også leveringsdatoen, uden at kontakte mig og oplyse mig dette. Derfor bliver mine varer leveret d. 23/4 hvor jeg først er sent hjemme om aftenen og varerne er væk fra min indkørsel hvor GLS har leveret dem. Jeg kontakter Johannes Fog fredag d. 24/4 for at få information omkring min forventede leverance, hvortil de kan oplyse at varerne allerede er leveret. Kundeservice chefen påtager sig hurtigt skylden da det jo er deres fejl eftersom de leverede varen dagen inden jeg havde bestilt levering til. Der går en hel uge hvor butikken og jeg forsøger at finde frem til min pakke og om GLS overhovedet har leveret varerne. Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe og efterlyser også min pakke hos GLS, men jeg undre mig over butikken ikke skynder sig at sende nye varer afsted, da de har erkendt fejlen.
I løbet af weekenden dukker mine efterlyste varer så op og jeg modtager dem hvilket jeg selvfølgelig med det samme giver butikken information om bia email. Dagen efter kontakter jeg også kundeservice chefen direkte, uden held, for at oplyse hende om at varene er dukket op. Jeg hører intet fra hverken kundeservice chefen eller andre, hvilket jeg virkelig syntes er ringe. Det er helt og holdent deres ansvar at levere mine varer på den ønskede dato og de burde i det mindste have sendt en flaske vin eller en blomst som undskylding for det bøvl der kom ud af deres fejl levering.
Det er dårlig kundeservice i min bog.

Hurtig og effektivt
Hurtig og effektivt. Og tilmed god pris
Levere som aftalt og altid god pris.
Levere som aftalt og altid god pris.
Jeg fik varerne hurtigt leveret
Jeg fik varerne hurtigt leveret. Priserne helt ok. Transportskade på den ene vare blev straks ombyttet. Bare god service!
Hurtigt og nemt
Click & collect'ede 1900 kg træ, og det var pakket og klar til afhentning på to timer. Det er virkelig imponerende, og der var hjælp til at læsse det og det hele. Alm. webhandel fungerer også perfekt.
Produktet var som forventet kom meget…
Produktet var som forventet kom meget hurtigt
Hurtig levering og varen er som…
Hurtig levering og varen er som forventet
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Rigtig god pris og kvaliteten er i top.
Solid oplevelse
Solid oplevelse, dog tog det noget længere at modtage varen end jeg havde håbet.
Skulle ha' hjælp til at finde specifik…
Skulle ha' hjælp til at finde specifik prob til håndvask. " Vil du hjælpe mig ", Spurgte jeg en mand- " Det skal jeg vel", svarede manden. Han kunne ikke finde den og Spurgte så en dame. Jeg ville gi' damen min prop, "Den vil jeg ikke se", var svaret. Kan GODT forstå der er så meget net handel, hjælp er der IKKE at finde hos Johannes Fog Lyngby

Vastaus yritykseltä Johannes Fog A/S
Hurtig levering med en god fragt pris.
Hurtig levering med en god fragt pris.
Varen som forventet og godt produkt til…
Varen som forventet og godt produkt til prisen.
god serviceflinke medarbejder
Tak til Michael for en super service
Tak til Michael for en super service. Han lyttede til mit ønske om levering, og sørgede for at jeg fik min grill til festen. Super flot Morsø grill. og tak
VERY GOOD SERVICE I WILL SHOP AGAIN…
VERY GOOD SERVICE I WILL SHOP AGAIN WITH YOU THANK YOU
Vildledende markedsføring
Vildledende markedsføring
Ved henvendelse ved Johannes Fog, Nørgaardsvej i Kgs. Lyngby, den 3. maj 2026 nægtede personalet at honorere et af Johannes Fog udstedt bevis, der garanterede at hvert 5. køb giver en gratis kulsyreombytning. Garantibeviset med 5 rabatmærker blev afvist med den begrundelse, at ”Fog havde flyttet adresse” og at Fog ikke længere forhandlede AGA kulsyrepatroner.
Det gjorde ikke indtryk, at personalet blev gjort opmærksom på at seneste rabatmærke var indført i garantibeviset for få måneder siden, og at der i øvrigt ikke i garantibeviset var taget forbehold for begrænset gyldighed.
Jeg må derfor konstatere at Johannes Fog vildleder og jeg kan følgelig ikke anbefale nogen at handle med Fog-foretagendet.

Vastaus yritykseltä Johannes Fog A/S
Fint produkt og hurtig levering