Vi ankom 4 voksne som ville spise inden for. Fleste bordene var ikke tømt eller tørret af. Bordet blev tørret af med våd klud, som resulteret i et mindre vådt bord- vi bestilte og desværre fik... Näytä lisää
Kære personale! Vi spiste frokost hos jer i ventetiden på Ærøfærgens afsejling: Friske råvarer, rigtig lækker! På hjemvejen havde vi bestilt aftensmad, men havde forregnet os med vores tid. I var... Näytä lisää
Frygtelig oplevelse. Dels var der hunde koldt, flere sad med tæpper eller overtøj. Vi bestilte to kyllingeburgere med råstegte kartofler. Begge kyllingestykker var rå inden i. Kartoflerne var tarve... Näytä lisää
Jeg var sidst her at spise for over 5 år siden. Stedet bærer præg af manglende vedligeholdelse og grundig oprydning, især udendørs hvor det flyder med gammelt skrammel, ødelagte møbler og brugte ga... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Maden var sådan set OK, MEN .......
Maden var sådan set OK, men oplevelsen blev spoleret af et ulideligt støjniveau indendørs og en langsommelig og dårlig betjening. Sidste couvert ud af 4 blev serveret flere minutter efter de første - og det var endda en af dagens tavle-retter!
Rigtig hyggelig diner med byens bedste…
Rigtig hyggelig diner med byens bedste burgere.
Ulækkert
Ulækkert. Jeg havde bestilt 2 gange oksegryde i aftes. Da jeg kom hjem med bestillingen viste det sig, at der var 2 gange salat uden dressing. 2 gange kartofler der havde tilbragt mindst 3 timer i ovnen. Men værst var de 2 gange oksegryde, som var en slags halvfabrikata der var tøet op i al hast. Grønsagerne var helt udkogte, kødet læderagtigt og sovsen har jeg slet ikke ord for. Det var en grumsetgrå substans der blævrede i klumper. Så ulækkert, at det var umuligt at spise. Pris 2x158kr
Dårlig betjening, forsinket og mangelfuld levering
Kære Jettes Diner Svendborg
20 min. forsinket, ikke optimal levering, der manglede 4 ydelser i leveringen og stedet kan ikke anbefales rent gastronomisk.
Burger med hjem fra Jettes Diner med hjem.
Jeg har 2 lørdage i træk været nede og købe en burger på Jettes Diner. Og taget den med hjem og spise, det første Burger var en Mexikansk til 94 kr. Og var meget tilfreds.
Og i lørdags købte jeg så en Kænguru burger og den smagte lige så godt .
Jeg har læst de andre dårlige anmeldelser, Men jeg var godt tilfreds, men jeg fik det jo også med hjem.
dårlig hygiejne og meget uhøflig betjening
vi var idag gæster på Jettes Diner i Svendborg
og det er bestemt sidste gang vi har været forbi der for det var virkelig under alt kritik
ud af 3 øl glas var de 2 så beskidte at de måtte retur og da jeg påtalte nr 2 blev jeg nærmest smid ud af en meget ubehøvlet tjener som var meget grov i sin mund og nærmest virkede ligeglad med vores problem
da jeg fik mine penge retur stemte beløbet ikke med det jeg havde betalt og da jeg påtalte dette fik jeg igang en meget grov overhaling og fik beskeden at nu skulle jeg forsvinder
jeg ønsker virkelig ikke for andre at de må få samme oplevelse på det sted for det var virkelig meget ubehaligt