Jacuzzi J365 Hot tub - Faultless for 10 years
We have owned a Jacuzzi j365 now for 10 years. It's operation has been faultless, water quality management is extremely easy. A top quailty product
Vi sælger og servicere originale Jacuzzi modeller fra producenten Jacuzzi Corp. Se fotos og måltegninger alle nyheder, næsten 200 modeller af originale Jacuzzi® spa, brusekabiner, spabade, udespa, boblebad spabad, badekar, dampkabiner på hjemmesiden Jacuzzi Corp er verdens største producent af spa og wellness produkter. Det er et amerikansk firma med fabrikker i bl.a. USA, Brasilien, Frankrig, England og ikke mindst Italien, som de flest nok forbinder Jacuzzi branded med. Jacuzzi er kendt for sin kvalitet, design og innovative løsninger. JacuzziDK har forhandlere over hele landet og et showroom i Kastrup. Vi har ligeledes vores egne veluddannede service folk, som altid står tilrådighed. Vi servicere således alle Jacuzzi - uanset alder og oprindelse. Velkommen hos JacuzziDK
Englandsvej 401, 2770, Kastrup
Man er ikke i tvivl når man har købt en vaske ægte Jacuzzi, det er bare KRAM !! Firmaet har leveret til tiden, og alt har været i den skønneste orden. Er yderst tilfreds.
Vi skulle finde en ny jacuzzi til haven. Vi fik god og ærlig rådgivning til hvilken størrelse og model, der passede netop til vores behov. Vi er super tilfredse med hele oplevelsen.
Jacuzzi har skiftet impotør i Danmark, jeg er enig i at den tidligere godt kunne lade noget tilbage at ønske..
Den nye er ganske anderledes, jeg ringer onsdag eftermiddag og lægge en besked på telefonsvareren, chefen ringer til mig onsdag aften og giver mig priser og fortæller at en af hans folk ringer til mig. Allerede torsdag morgen kl 08:00 ringer han og siger at han kommer forbi om lidt. Jeg er ikke hjemme, men han holder mig orienteret om hele forløbet, inden han går sender han en sms om at han er færdig, og gør mig opmærksom på at holde øje med utætheder når jeg fylder vand på.(udendørs Jacuzzi)
Da jeg i løbet af aftenen fylder vand på er der et par utætheder, det bliver jeg lidt nevøs over, så jeg er måske lidt fræk og sender en sms til reparatøren, han svarer straks og beder om et par billeder, det får han og han beroliger mig og lover at komme forbi måske allerede i morgen. Fredag kl. 10 ringer han og har lige en lille time til at løse mit problem.
Jeg må sige at jeg aldrig har oplevet en så god og hurtig service
Jacuzzi lover i følge deres sælger og hjemmeside at deres bade kan installeres uden service lem og at badet via et "genialt design" kan løftes op i tilfælde af at service imod forventning bliver nødvendigt. Vores Jacuzzi bad er nu gået i stykker og Jacuzzi nægter at servicere badet fordi at badet er indbygget!! Det har desuden taget uacceptabel lang tid (4 uger) før end vi er nået frem til denne forklaring for den mangelfulde service.
Det er et godt produkt - men forvent ikke god service fra dem.

Vastaus yritykseltä Jacuzzi