Jeg vil gerne dele en oplevelse med jer alle, ud over den sædvanlige gode is. Vil jeg gerne fortælle om en oplevelse min kæreste og jeg har. I dag den 13/9 26 var vi forbi den nye butik på Blegdamsvej... Näytä lisää
Isen smager virkeligt godt , de unge mennesker er også supersøde Men … vi satte os indenfor og der er virkelig beskidt Der er jo fyldt med mennesker også virkelig mange små mennesker... Näytä lisää
Jeg ELSKER is fra Ismageriet. Smag, kvalitet og helhedsoplevelsen er bare i top. Især afdelingen i Søborg, hvor der altid er rent og pænt, og personalet er ekstra smilende og imødekommende. Der kan g... Näytä lisää
Smagen af rigtig is 🥹 Ismageriet er nok det bedste is jeg har smagt. Man er ikke i tvivl om at man sætter tænderne i kvalitets is med så kraftige smage. Hvis du spiser “Dubai chokolade is” så få... Näytä lisää
Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Søborg Hovedgade 34, 2870, Dyssegård, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Jeg bestilte 1 liter is fra Ismejeri og betalte med MobilePay. Pengene blev trukket fra min konto, men medarbejderne kunne ikke finde mig i systemet, og jeg fik heller ikke et ordrenummer. Jeg måtte sidde i butikken og tale med flere medarbejdere (ca. 5 personer) og vente, før min is blev lavet. Det var lidt frustrerende, fordi betalingen var gået igennem, men ordren ikke kunne findes. Jeg håber, de kan forbedre deres system, så det ikke sker for andre kunder.

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Seriøst god kvalitet, der bare højner enhver hyggestund derhjemme. Det er bare gourmetstadiet over hvad du kan finde i frysediskene rundt omkring, og giver adgang til en masse spændende smage.

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Som altid fantastisk 🍦 og god service

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Smagene er altid i top og servicen er god.

SUPER SERVICE
Købte i dag en islagkage (Rødovre), da jeg kom hjem opdagede jeg at mindst holdbar til, var den 17. februar.
Ringede til butikken som beklagede og tilbød at jeg kunne komme og bytte isen, da jeg oplyste at jeg bor i Greve ville hun undersøge hvornår der kunne komme en medarbejder og bytte isen ! Samtidig blev jeg tilbudt flødeboller og vafler.
Isen blev leveret ca. 2 timer efter hvor medarbejderen beklagede fejlen.
Ja, det er menneskeligt at fejle men det er ikke alle der retter fejl på en så elegant måde.

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Nu har jeg handlet hos jer siden da I lå på Kongelundsvej jeg synes det er for meget at i tager to kroner for at man får det i en vaffel nu så jeg ikke om det også tog penge for at var oppe i bager men det kan jo ikke være rigtig dårlig dårlig oplevelse

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Min yndlings isbutik. Nemt at bestille og man bliver aldrig skuffet. Vil anbefale deres is til alle🤗

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Altid glade og søde folk bag disken 💙 hurtigt og effektivt betjening
Skønt at folk kan have hund med - det er virkelig hyggeligt!! 🐶💜
Den bedste is 😋🍦

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Altid spænende og lækre smage og mange forskellige at vælge imellem, sødt personale og hyggelig atmosfære

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Siden de nye ejere, bliver kvaliteten bare dårligere og dårligere. Man venter så langtid på en is som Dubai isen, og så laver i en billigere dårligere version. Smed halvdelen ud, fordi den smagte af noget helt andet. Kommer ikke igen før kvaliteten bliver som før, de bare som en standard isbutik nu

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Altid søde medarbejdere. Og isen er verdensklasse.

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Isen fantastisk , men ikke rart at hunde er i butikken

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Den bedste Is i hele jorden efter min mening og selvfølgelig danmarkshistorien i hvert fald

Vastaus yritykseltä Ismageriet
Nemt at bestille på hjemmesiden hurtig og kvik betjening i butikken og smager som altid godt