Investcapitalrealestate Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Yrityksen tiedot

1. Liiketilojen välityspalvelu

Yrityksen kirjoittama

ENG: Equaty Fund for investors.Invest Capital Real Estate acquires and manages real estate properties with a focus on both short-term income generation and long-term value creation. (Alex) Oleksiy Ihnatenkov, Founder and CEO, created Invest Capital Real Estate to provide everyday investors with access to institutional-grade real estate deals normally reserved for only the largest investors. Providing all accredited and non-accredited investors. The real estate portfolio of Invest Capital Real Estate. SV : Equaty Fund för investerare. Invest Capital Real Estate förvärvar och förvaltar fastigheter med fokus på både kortsiktig inkomstgenerering och långsiktigt värdeskapande. (Alex) Oleksiy Ihnatenkov, grundare och VD, skapade Invest Capital Real Estate för att ge vanliga investerare tillgång till institutionella fastighetsaffärer som normalt är reserverade för endast de största investerarna. Tillhandahåller alla ackrediterade och icke-ackrediterade investerare. Fastighetsportföljen av Invest Capital Real Estate.

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra erfarenhet

Mycket bra erfarenhet, jag behövde hjälp med min passiva inkomst, med mitt kapital att investera i. De löste och hjälpte mig. Ge information om möjligheter: hur kunde jag öka min inkomst och var? och hur ? Det är inte bara ett företag relaterat till investeringar i Equity, det hjälper också människor genom att ge information om var och ens möjligheter om de vill skapa sin egen rikedom. Och det viktiga, hur man gör det. Jag känner ingen som ger så mycket information på sociala medier idag som Oleksiy Ihnatenkov. Grundare och VD för( investcapitalrealestate com)
Skapar möjligheter för alla människor som vill investera sitt kapital i långsiktiga fastigheter och vara en passiv partner med passiv inkomst.
Jag skulle råda dig att ta en titt och inte tappa möjligheter, med vetskapen om att pengar på banken inte produceras. Du måste investera i något och idag är ett bättre alternativ att investera i något som betalar dig varje månad som Bostadsfastigheter.

30. syyskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Jag lärde mig intressanta…

Jag lärde mig intressanta miljöstrategier som hjälpte mig i tillväxten av mitt företag, vilket jag inte visste tidigare. Tack vare råd från Oleksiy Ihnatenkov från Invest Capital Real Estate. Jag råder dig att besöka webbplatsen och följa,De ovärderliga råd som läggs till i slutändan är att hjälpa till. Som jag kommenterar i vårt samtal, O.Ihnatenkov, " Success it is your Dutty ". Det är upp till dig, var? Hur? Vem du vill vara!

9. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin