Inventarland Arvostelua

4 445
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak til Sasja og hele teamet hos Inventarland! ❤️ For mig er ægte kundeservice, når man bliver lyttet til, og når der er et oprigtigt ønske om at hjælpe. Det var præcis sådan, jeg ople... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kære Inventarland 😊 I får en stor tak for et kvalitetsprodukt, der er gedigen, let at samle og skaber glæde hver eneste dag. Positivt overrasket over prisen!

Saanut 4/5 tähteä

Møblerne var fine i min bestilling, men der manglede ben og skruer til at samle sofaen, det tog 12 dage inden de blev sendt, ikke godt. Til gengæld var der en medarbejder som satte gang i det. Det var... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi købte 4 stk. stålarkivskabe til vores garage. De havde en fin video, som viste hvordan man skulle samle dem. De havde dog imidlertid fået en lidt ændret version af skabene. Min bedre halvdel ringe... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Toimistokalusteet
  2. Toimistotarvikkeiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Inventarland.dk er en af Danmarks største netbutikker inden for salg af kontorstole, hæve/sænke borde, kontorreoler og inventar til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi har et stort udvalg af produkter af god kvalitet til fornuftige priser og en personlig service, der sikrer kunderne en god shoppingoplevelse. Foruden den store webshop har Inventarland en fysisk butik i Slagelse, hvor man kan se og føle kvaliteten af udvalgte produkter i sortimentet. Ydermere har vi vores konsulenter, som besøger erhvervskunder i hele Danmark og hjælper med indretning af kontor, butik og lagerfaciliteter helt gratis. Inventarlands vision er, at vi vil have de mest tilfredse kunder. Og det arbejder vi på hver dag!

Inventarlands service

Yrityksen kirjoittama

Gratis levering
Vi leverer fragtfrit over kr. 999,- ved køb til gældende tilbudspriser. Vi leverer dine varer lige til døren - typisk inden for 1-5 hverdage.
Egne chauffører og montører
Vi leverer og monterer med vores egne chauffører og montører. Dette gør vi for at sikre den gode service fra start til slut. Vi monterer fra kr. 299,- så alt er klar til brug, når vi kører igen.
Personlig kundeservice
Vi sikrer personlig kundeservice fra start til slut. Ring, mail eller chat med os, så svarer en fra kundeservice med det samme.
30 dages fuld returret
Vi yder 30 dages fuld returret på ubrugte standard varer. Er du ikke tilfreds, henter vi varen igen. Blot kontakt vores kundeservice.
Personlig rådgivning
Vi tilbyder personlig rådgivning ude hos dig. Helt gratis og uforpligtende. Bestil en konsulent via vores webshop eller kundeservice og få hjælp til den helt rigtige indretning og de helt rigtige møbler for jer.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(4 445)

631 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig og Venlig levering til døren og…

Hurtig og Venlig levering til døren og fin påskehilsen 🐣

Kære Tina,

Tusind tak for de 4 stjerner. Det glæder os at høre, at leveringen var både hurtig og venlig – og at påskehilsnen også faldt i god smag 🐣

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

God gammeldags service

God gammeldags service, til en skarp pris.

Vastaus yritykseltä Inventarland

Tusind tak for de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede god gammeldags service til en skarp pris – det er netop den kombination, vi stræber efter.

Hurtigt og nemt

16. maaliskuuta 2026

Kære Jette,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at det hele var hurtigt og nemt – sådan skal det gerne være.

Saanut 5/5 tähteä

Det var nemt at bestille

Det var nemt at bestille, spørgsmål blev besvaret hurtigt, levering skete som aftalt på dato. Chaufføren bar varer op, efter aftale.

Kære Helle,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at bestillingen var nem, at dine spørgsmål blev besvaret hurtigt, og at leveringen skete som aftalt.

Dejligt også, at chaufføren kunne hjælpe med at bære varerne op som aftalt – det er en service, vi ved betyder meget.

super fin service

super fin service, og alt overholdt til tiden

Kære Tina,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du oplevede super fin service, og at alt blev overholdt til tiden. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Tak fordi du delte din feedback.

Go' service og gode produkter

Go' service og gode produkter
Prikken over i'et var det påskeæg jeg fik med leverancen :-)

24. maaliskuuta 2026

Kære Stinne,

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og er tilfreds med produkterne.

Og hvor er det skønt, at påskeægget også faldt i god jord – det er netop den lille ekstra ting, vi håber kan gøre en forskel 😊

Pragtfuld kontorstol

Pragtfuld kontorstol, men en noget længere leveringstid en lovet på netsiden

23. maaliskuuta 2026

Kære Frank,

Tusind tak for de 4 stjerner og din feedback. Det glæder os at høre, at du er glad for kontorstolen – det er det vigtigste.

Vi forstår samtidig din frustration over den længere leveringstid end oplyst, og det tager vi med os i arbejdet med at sikre mere præcis forventningsafstemning fremadrettet.

Udmærket udvalg

Udmærket udvalg. Funktionel hjemmeside. Det bestilte produkt lever op til forventningerne. Kommunikation omkring forsendelse var kort, konkret og korrekt. Der er ikke noget bestemt at sætte en finger på.

23. maaliskuuta 2026

Kære Maximus,

Tusind tak for de 5 stjerner og din meget præcise og velbeskrevne anmeldelse. Det glæder os at høre, at både udvalg, hjemmeside, produkt og kommunikation har levet op til dine forventninger.

Og når der ikke er noget at sætte en finger på, så ved vi, at vi har ramt rigtigt – det sætter vi stor pris på.

Saanut 1/5 tähteä

Defekt "nyt" køleskab

Vi fik et køleskab som blev leveret ”med montering” men som så ikke virkede.

Der kom en ud og reparerede på det; svejsede i det, fyldte kølervæske på. Det kølede ned og stoppede så med at køle igen.

Der kom så en anden reparatør ud og reparerede på det i over to timer; svejsede på det igen, fyldte luft og væsker på mv. Et HELT NYT køleskab må simpelthen ikke kræve så meget reparation bare for at komme til at virke!

Inventarland siger at de ”har ret til” at prøve at reparere før de ombytter. Jeg synes dog det tangerer til ikke at være helt indenfor rammerne – jovist, man forsøger at reparere på et køleskab, der bliver defekt efter en periode med brug. Men at reparere så meget på et helt nyt køleskab giver os oplevelsen af, at det ikke er et nyt køleskab vi har fået. Så vi synes, at vi har betalt for et nyt, men fået et der enten var defekt (måske en demomodel?) eller simpelthen brugt. Og det er ikke okay.

Vi har altså nu et køleskab der allerede har været svejset og repareret på flere gange, før det overhovedet kom til at virke. Det slider på en hvidevare hver gang den repareres på - særligt lapning af utætheder, som reparatøren forklarede det var, dér vil der altid være et svagt punkt. Så vi kan godt regne ud, at vores køleskab ikke kommer til at holde så længe, som det burde, selvom de har fået ”lappet på det” nu, så det måske kan snige sig forbi garantien, før der går hul på det igen.

Vi skulle også rykke for tilbagemelding efter første kontakt på begge reparationer, hvilket er en detalje ift. alvoren af køleskabets kvalitet/tilstand, men ikke taler for oplevelsen af at blive behandlet godt som kunde.

Og dem der leverede det i første omgang ridsede håndtaget på det - er stadig i tvivl om vi modtager et nyt.

Ovenstående har jeg henvendt mig til Inventarland om og de ansvarsfraskriver sig 100% med en kommentar om at "leverandøren (altså deres leverandør) ikke vi gøre noget ved det" men de har "noteret alt på sagen" inde hos dem. Hvad sidstnævnte betyder ved jeg ikke; det blev ikke fulgt op med nogen lovning på udvidet garanti af reparationen, dokumentation af utætheden (så man vil kunne henføre den specifikt til en fremtidig utæthed samme sted) eller lignende.

Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Mikala,

Tak for din meget grundige anmeldelse. Vi forstår fuldt ud din frustration over forløbet, og det er naturligvis ikke en acceptabel oplevelse at modtage et nyt køleskab, som kræver gentagne reparationer for overhovedet at fungere.

Vi beklager både situationen med selve produktet, de gentagne servicebesøg og den manglende opfølgning, du har oplevet undervejs. Det er ikke den standard, vi ønsker at levere.

Selvom der i nogle tilfælde foretages fejlafhjælpning via reparation, har vi fuld forståelse for din bekymring omkring produktets stand og levetid – særligt når der er tale om et nyt produkt. Ligeledes tager vi dine bemærkninger om håndtering ved levering og kommunikationen i forløbet meget alvorligt.

Jeg sørger for, at du bliver kontaktet direkte, så vi kan få gennemgået sagen ordentligt og finde en løsning, der står mål med forløbet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på sagen.

Saanut 5/5 tähteä

God hurtig levering og så med kage

God levering og så med kage

11. maaliskuuta 2026

Kære Niels,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at leveringen var god – og at kagen også faldt i god smag 😊

Kære Dag,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at både montering og levering skete til tiden. Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal fungere.

Super fin service og hurtig levering

Super fin service og hurtig levering

20. maaliskuuta 2026

Kære Elin,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har oplevet super fin service og hurtig levering. Det sætter vi stor pris på.

Saanut 1/5 tähteä

Leveringtiden

Leveringtiden. Når man bestiller på hjemmesiden står der en leveringstid men når man får bekræftelsen, står der en anden.
Personalet virker ligeglade og ikke service mindede.

Kære Lars,

Tak for din anmeldelse. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, hvis der er uoverensstemmelse mellem den oplyste leveringstid på hjemmesiden og den efterfølgende bekræftelse. Det forstår vi godt skaber frustration.

Vi beklager også, at du har oplevet vores personale som ligeglade og ikke servicemindede. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og det tager vi meget alvorligt.

Jeg sørger for, at du bliver kontaktet, så vi kan få fulgt op på din sag og få afklaret forløbet.

Saanut 3/5 tähteä

Har skrevet en gang

Har skrevet en gang

Kære Hanna,

Tak for din anmeldelse. Vi kan se, at du tidligere har skrevet til os, og vi vil meget gerne sikre, at du får den hjælp eller afklaring, du har brug for.

Vi følger op på din henvendelse, så vi sikre at du er tilfreds.

Saanut 5/5 tähteä

Levring til tiden og produkt og pris…

Levring til tiden og produkt og pris matcher hinanden.

Kære Benedikte,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at leveringen skete til tiden, og at produkt og pris matcher dine forventninger. Det er netop den balance, vi bestræber os på.

God og hurtig service

God og hurtig service, og en venlig personlig samtale om produktet👍

19. maaliskuuta 2026

Kære Ken,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet både god og hurtig service – og ikke mindst en venlig og personlig dialog om produktet 👍

Hurtig og venlig service

Hurtig og venlig service - ovenikøbet med kringle til kaffen

13. maaliskuuta 2026

Kære Inge,

Tusind tak for de 4 stjerner. Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og venlig service – og at kringlen også faldt i god smag 😊

Saanut 5/5 tähteä

God service og god til at informere om…

God service og god til at informere om ændring i levering så alt i alt et godt sted at handle

18. maaliskuuta 2026

Kære Ina,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine tilbagemelding. Det glæder os at høre, at du oplevede god service og blev godt informeret omkring ændringer i leveringen – det er vigtigt for os, at man føler sig tryg hele vejen.

Dejligt også at høre, at du samlet set har haft en god oplevelse hos os.

Rigtig god dag :)

Super hurtig levering og flotte stole

Super hurtig levering og flotte stole

18. maaliskuuta 2026

Kære Karsten,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at leveringen var super hurtig, og at du er tilfreds med stolene. Det er en kombination, vi er stolte af at kunne levere.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk er Inventarland fra køb til…

Fantastisk er Inventarland fra køb til levering rigtig
god service kan kun anbefales
Tillykke med Jubilæet

12. maaliskuuta 2026

Kære Jane,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra køb til levering.

Og tusind tak for lykønskningen med jubilæet – det sætter vi stor pris på 😊

Tak for din anbefaling.

Rigtig god dag!

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin