Inventarland Arvostelua 4 354

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Vi købte 3 køleskabe og er mega glade for dem. Hurtig levering, god service og en ekstra stor tak til salgskonsulent AC for professionel og venlig hjælp hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

Saanut 4/5 tähteä

Vi bestilte 40 stole, som først kunne leveres efter 4 uger, så vi valgte nogle andre stole, som blev lovet til levering rimelig hurtigt. Desværre havde en medarbejder ikke fået registreret datoen korr... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Toimistokalusteet
  2. Toimistotarvikkeiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Inventarland.dk er en af Danmarks største netbutikker inden for salg af kontorstole, hæve/sænke borde, kontorreoler og inventar til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi har et stort udvalg af produkter af god kvalitet til fornuftige priser og en personlig service, der sikrer kunderne en god shoppingoplevelse. Foruden den store webshop har Inventarland en fysisk butik i Slagelse, hvor man kan se og føle kvaliteten af udvalgte produkter i sortimentet. Ydermere har vi vores konsulenter, som besøger erhvervskunder i hele Danmark og hjælper med indretning af kontor, butik og lagerfaciliteter helt gratis. Inventarlands vision er, at vi vil have de mest tilfredse kunder. Og det arbejder vi på hver dag!

Inventarlands service

Yrityksen kirjoittama

Gratis levering
Vi leverer fragtfrit over kr. 999,- ved køb til gældende tilbudspriser. Vi leverer dine varer lige til døren - typisk inden for 1-5 hverdage.
Egne chauffører og montører
Vi leverer og monterer med vores egne chauffører og montører. Dette gør vi for at sikre den gode service fra start til slut. Vi monterer fra kr. 199,- så alt er klar til brug, når vi kører igen.
Personlig kundeservice
Vi sikrer personlig kundeservice fra start til slut. Ring, mail eller chat med os, så svarer en fra kundeservice med det samme.
30 dages fuld returret
Vi yder 30 dages fuld returret på ubrugte standard varer. Er du ikke tilfreds, henter vi varen igen. Blot kontakt vores kundeservice.
Personlig rådgivning
Vi tilbyder personlig rådgivning ude hos dig. Helt gratis og uforpligtende. Bestil en konsulent via vores webshop eller kundeservice og få hjælp til den helt rigtige indretning og de helt rigtige møbler for jer.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Fantisk oplevelse hos Inventarland!

Kan klart anbefales!

22. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Bestilte et Hæve-sænke bord og ringede…

Bestilte et Hæve-sænke bord og ringede inden bestilling vedr. Pc holder om den kunne være på 120cm bord - det kan den..... det kunne den så ikke. Ringede og fik super service og med ombytning af bordplade og pc holder. Handler gerne der igen.

11. toukokuuta 2026

nemt og hurtigt

nemt og hurtigt, fine skabe jeg har købt, til fornufgtige penge, der var dog en bule i den ene blå låge, der var brud på papkassen, jeg har dog ikke reklemeret over dette i nu, men indtil vider så 5 stjerne for oplevelsen i til nu :)

18. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Leveret til tiden alt ok.

13. huhtikuuta 2026

Kære Michael,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at leveringen skete til tiden, og at alt var som det skulle være.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Rigtig god dag! 🌟

God service og levering

God service og levering

5. toukokuuta 2026

Kære Søren,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og en velfungerende levering. Det betyder meget for os.

Tak fordi du delte din oplevelse.

15. toukokuuta 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du har oplevet god service hos os – det sætter vi stor pris på.

Tak fordi du delte din feedback.

Kære Susanne,

Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du oplevede god betjening og hurtig levering – præcis som det skal være.

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Saanut 4/5 tähteä

leverede til tiden

leverede til tiden

6. toukokuuta 2026

Kære Lizzi,

Tusind tak for de 4 stjerner. Det glæder os at høre, at leveringen skete til tiden – det er vigtigt for os at holde vores aftaler.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

Rigtig god dag! ✨

Saanut 5/5 tähteä

God service og hurtig levering meget…

God service og hurtig levering meget tilfreds

13. toukokuuta 2026

Kære Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du er meget tilfreds med både servicen og den hurtige levering.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin