Banner for Interglas

Interglas Arvostelua

1 242
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bra att känna till är att allt verkar skickas från deras lager i DK så beställ i god tid. Snabba svar på kundtjänst, bra service mindset och bra priser även på små kvantiteter undantaget frakten.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket snabb leverans - från beställning till leverans på 3 dagar mitt i sommaren! Andra gången vi handlar Akrylglas från Interglas och lika bra o snabb leverans förra gången. Glaset har varit hel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att leta reda på det jag önskat. Jag mätte upp den plexiglas jag önskar, googla på det och fick träff på bl. er sida och Jämförelsevis bra pris. Vid beställning behövde jag loga in och där had... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris, acceptabel leveranstid. Helt perfekt leverans metod, samt extremt professionell kille som levererade glasen. Kommer inte tveka att handla här igen. Rekommenderas starkt!

1. Lasi- ja peililiike
  2. Akryylikauppa
  3. Lasikauppa
  4. Kattotarvikeliike
  5. Suihkuovet ja -kalusteet

Tietoja yrityksestä Interglas

Yrityksen kirjoittama

Interglas – din specialiserade partner inom glas och plast

Sedan 2019 har Interglas varit en av Sveriges ledande onlineåterförsäljare av glas, isolerglas, plast och monteringsutrustning. Vårt mål är att göra det enkelt och tryggt att köpa kvalitetsprodukter för både privatpersoner och företag. Vi lägger stor vikt vid transparens, god rådgivning och konkurrenskraftiga priser, så att våra kunder alltid kan fatta trygga beslut.

Genom många års erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka samarbeten med erkända leverantörer och tillverkare i Europa. Det gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av glaslösningar – från energieffektiva isolerglas och säkerhetsglas till plastskivor, speglar och specialanpassade lösningar. Våra produkter används i allt från renoveringsprojekt och nybyggnation till industri, skyltproduktion och inredning.

På Interglas vet vi att kvalitet och precision är avgörande. Därför arbetar vi med noggrann logistikplanering och effektiva inköpsavtal för att kunna leverera snabbt, säkert och till rätt pris. Vårt mål är att vara den mest pålitliga partnern för alla som arbetar med glas – oavsett projektets storlek.

Promotion box for Interglas

Köp enkelt – Isolerglas med specialmått

Isolerglas med 5 års garanti från Europas ledande tillverkare.

Erinomainen

200 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Bra och lättanvänd hemsida

Bra och lättanvänd hemsida. Tyvärr gick det inte att välja bort "att hämta i butik" så det krävdes ett samtal för att få den hemskickad till Sverige.

14. marraskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin