Banner for Interglas

Interglas Arvostelua

1 242
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bra att känna till är att allt verkar skickas från deras lager i DK så beställ i god tid. Snabba svar på kundtjänst, bra service mindset och bra priser även på små kvantiteter undantaget frakten.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket snabb leverans - från beställning till leverans på 3 dagar mitt i sommaren! Andra gången vi handlar Akrylglas från Interglas och lika bra o snabb leverans förra gången. Glaset har varit hel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att leta reda på det jag önskat. Jag mätte upp den plexiglas jag önskar, googla på det och fick träff på bl. er sida och Jämförelsevis bra pris. Vid beställning behövde jag loga in och där had... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris, acceptabel leveranstid. Helt perfekt leverans metod, samt extremt professionell kille som levererade glasen. Kommer inte tveka att handla här igen. Rekommenderas starkt!

Yrityksen tiedot

1. Lasi- ja peililiike
  2. Akryylikauppa
  3. Lasikauppa
  4. Kattotarvikeliike
  5. Suihkuovet ja -kalusteet

Tietoja yrityksestä Interglas

Yrityksen kirjoittama

Interglas – din specialiserade partner inom glas och plast

Sedan 2019 har Interglas varit en av Sveriges ledande onlineåterförsäljare av glas, isolerglas, plast och monteringsutrustning. Vårt mål är att göra det enkelt och tryggt att köpa kvalitetsprodukter för både privatpersoner och företag. Vi lägger stor vikt vid transparens, god rådgivning och konkurrenskraftiga priser, så att våra kunder alltid kan fatta trygga beslut.

Genom många års erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka samarbeten med erkända leverantörer och tillverkare i Europa. Det gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av glaslösningar – från energieffektiva isolerglas och säkerhetsglas till plastskivor, speglar och specialanpassade lösningar. Våra produkter används i allt från renoveringsprojekt och nybyggnation till industri, skyltproduktion och inredning.

På Interglas vet vi att kvalitet och precision är avgörande. Därför arbetar vi med noggrann logistikplanering och effektiva inköpsavtal för att kunna leverera snabbt, säkert och till rätt pris. Vårt mål är att vara den mest pålitliga partnern för alla som arbetar med glas – oavsett projektets storlek.

Promotion box for Interglas

Köp enkelt – Isolerglas med specialmått

Isolerglas med 5 års garanti från Europas ledande tillverkare.

Erinomainen

200 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Lögner på lögner

Lögner på lögner: först påstår de att den beställda glasrutan gick sönder, sedan är det omöjligt att leverera till mitt område, och det är datorns fel.

9. heinäkuuta 2026

Bra på flera sätt

Bra priser, bra kvalité på akrylglaset, sågat med precicion och snabb leverans i rejäl förpackning.

13. elokuuta 2026

Hej Ernst

Tack för de fina orden! Härligt att akrylglaset levde upp till förväntningarna och kom fram tryggt och säkert.

Vänliga hälsningar

Allt fungerade bra

Köpte glaslister i trä som ser ut att vara fina.
Enkelt att beställa och leveransen fungerade perfekt.

13. elokuuta 2026

Hej Annika

Härligt att höra att allt gick smidigt och att glaslisterna motsvarade förväntningarna 😊 Tack.

Vänliga hälsningar

Saanut 5/5 tähteä

Bra och tydlig kommunikation redan från…

Bra och tydlig kommunikation redan från beställning. Snabb leverans mht till varuslag. Trevligt bemötande.

7. elokuuta 2026

Hej Stefan

Tack för din fina återkoppling! Härligt att du kände dig väl informerad hela vägen och fick ett trevligt bemötande på köpet.

Bra hemsida

Bra hemsida, bra info, snabb leverans

6. elokuuta 2026

Hej Magnus

Tack för de fina orden! Härligt att allt fungerade smidigt från hemsidan hela vägen fram till leveransen.

Interglas

Bra bemötande, vettiga priser , bra varor och pålitliga. Bara gott att säga om företaget och den personal jag kommunicerat med.

3. elokuuta 2026

Tack för de fina orden!

Det betyder mycket att höra att du uppskattade både bemötandet, våra priser och produkterna.
Extra roligt att du kände dig väl omhändertagen av vårt team.

Varmt välkommen tillbaka!

Väldigt bra kundtjänst

Väldigt bra kundtjänst, min första leverans var trasig, skickade ett mejl och på bara någon timme var nya produkter påväg! Gick jätte fort att få produkterna också.

31. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack för din fina recension! Vi beklagar att den första leveransen inte kom fram i rätt skick, men det gläder oss verkligen att vår kundtjänst kunde hjälpa dig snabbt och att de nya produkterna var på väg redan samma dag. Tack för att du gav oss chansen att rätta till det – vi hoppas få hjälpa dig igen!

Gick snabbt och smidigt

23. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt gick smidigt. Vi hoppas att få hjälpa dig igen nästa gång.

Bra.

Beställning och leverans gick bra, inga problem.

29. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack för din recension! Vad härligt att höra att allt flöt på smidigt från beställning till leverans. Vi uppskattar att du valde Interglas och hoppas få hjälpa dig igen.

Mycket snabb leverans

Glaset har varit helt enligt spec, so all good!

29. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att ni valde oss igen och att ni ännu en gång är nöjda med både leveranstiden och kvaliteten. Att akrylglaset motsvarade era förväntningar betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen nästa gång!

Saanut 3/5 tähteä

Jag fick glaset

Jag fick glaset. Det levererades en timme innan jag fick besked om att leveransen var klar. Jag väntade på angiven tid för att få varan och sedan kunna köra till min kund. Sen var det väl gömt så jag hittade inte glaset. Jag hade önskat att man ringde vid leverans eller skickade ett foto på bär det var levererat, så hade det löst sig direkt. Sen försökte jag ringa till kundtjänst flera gånger men kopplades ner flera gånger efter en stund.

27. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att leveransen och kommunikationen inte fungerade som de skulle. Vi förstår att det skapade onödiga problem när leveransen kom tidigare än väntat, att glaset var svårt att hitta och att det dessutom var svårt att komma fram till vår kundservice.

Vi uppskattar dina konkreta synpunkter om avisering och möjligheten att få ett samtal eller ett foto vid leverans. Den typen av feedback är värdefull för oss i vårt arbete med att förbättra kundupplevelsen.

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris,bra varor och perfekt leverans.

Bra pris, acceptabel leveranstid.

27. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack för din fina recension! Det betyder mycket att höra att du var nöjd med både priset, produkterna och leveransen. Extra roligt är det att vår chaufför gjorde ett så gott intryck. Tack för din rekommendation – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris men lagret är inte i Sverige

Kommer absolut återkomma när jag mindre tight deadline.

22. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Maja

Tack för att du tog dig tid att dela med dig! Vi uppskattar att du lyfter både vår kundservice och våra priser. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och varorna var verkligen välförpackade. Mycket nöjd med min regnbågsspegel.

10. heinäkuuta 2026

Hej Carin

Vad härligt att höra att du är nöjd med din spegel. Det gläder oss att både leveransen och emballaget levde upp till förväntningarna. Vi hoppas att du får stor glädje av den!

De bästa hälsningar

Bra produkt

Bra produkt, bra pris, bra packad och snabb leverans!

8. heinäkuuta 2026

Hej Martijn

Härligt att höra att allt levde upp till dina förväntningar – från priset till emballaget och den snabba leveransen. Vi uppskattar verkligen ditt stöd.

De bästa hälsningar

Saanut 5/5 tähteä

Allt fungerade perfekt från…

Allt fungerade perfekt från beställningen till leverans

8. heinäkuuta 2026

Hej Håkan

Det gläder oss att hela upplevelsen flöt på smidigt, från beställning till att du fick din leverans. Tack för att du valde Interglas!

Saanut 5/5 tähteä

Amazed how fast they did my order

Amazed how fast they did my order. Good prices, fast service.

3. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hi John

Thank you for your review! It's great to hear we could surprise you positively. We appreciate your kind words, and hope to help you again in the future.

Best regards,

Saanut 3/5 tähteä

Skulle önska lita bättre svar ang…

Skulle önska lita bättre svar ang frakter

30. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack för din feedback Bjarne!

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du inte fick den information om frakten som du önskade, och vi tar med oss din synpunkt för att bli tydligare framöver.
Tack för att du hjälper oss att förbättra vår kundservice.

Team Interglas

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin