Banner for Interglas

Interglas Arvostelua

1 242
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bra att känna till är att allt verkar skickas från deras lager i DK så beställ i god tid. Snabba svar på kundtjänst, bra service mindset och bra priser även på små kvantiteter undantaget frakten.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket snabb leverans - från beställning till leverans på 3 dagar mitt i sommaren! Andra gången vi handlar Akrylglas från Interglas och lika bra o snabb leverans förra gången. Glaset har varit hel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att leta reda på det jag önskat. Jag mätte upp den plexiglas jag önskar, googla på det och fick träff på bl. er sida och Jämförelsevis bra pris. Vid beställning behövde jag loga in och där had... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris, acceptabel leveranstid. Helt perfekt leverans metod, samt extremt professionell kille som levererade glasen. Kommer inte tveka att handla här igen. Rekommenderas starkt!

1. Lasi- ja peililiike
  2. Akryylikauppa
  3. Lasikauppa
  4. Kattotarvikeliike
  5. Suihkuovet ja -kalusteet

Tietoja yrityksestä Interglas

Yrityksen kirjoittama

Interglas – din specialiserade partner inom glas och plast

Sedan 2019 har Interglas varit en av Sveriges ledande onlineåterförsäljare av glas, isolerglas, plast och monteringsutrustning. Vårt mål är att göra det enkelt och tryggt att köpa kvalitetsprodukter för både privatpersoner och företag. Vi lägger stor vikt vid transparens, god rådgivning och konkurrenskraftiga priser, så att våra kunder alltid kan fatta trygga beslut.

Genom många års erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka samarbeten med erkända leverantörer och tillverkare i Europa. Det gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av glaslösningar – från energieffektiva isolerglas och säkerhetsglas till plastskivor, speglar och specialanpassade lösningar. Våra produkter används i allt från renoveringsprojekt och nybyggnation till industri, skyltproduktion och inredning.

På Interglas vet vi att kvalitet och precision är avgörande. Därför arbetar vi med noggrann logistikplanering och effektiva inköpsavtal för att kunna leverera snabbt, säkert och till rätt pris. Vårt mål är att vara den mest pålitliga partnern för alla som arbetar med glas – oavsett projektets storlek.

Promotion box for Interglas

Köp enkelt – Isolerglas med specialmått

Isolerglas med 5 års garanti från Europas ledande tillverkare.

Erinomainen

(1 242)

200 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Allt bra

Allt bra, lätt att beställa man kan nå bolaget via telefon vilket uppskattas!
Leverans kom i tid!

30. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att beställningen var smidig, att du uppskattade möjligheten att nå oss via telefon och att leveransen kom enligt plan.
Tack för att du valde Interglas – vi hoppas få hjälpa dig igen!

Tydlighet

Tydlighet. Kontinuerlig information om varor och leverans.

24. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi uppskattar din synpunkt och håller med om att tydlig och löpande information kring beställning och leverans är viktigt.

Saanut 5/5 tähteä

Allt funkade klockrent från beställning…

Allt funkade klockrent från beställning till leverans.

23. kesäkuuta 2026

Hej Henrik

Härligt att höra att allt flöt på smidigt hela vägen från beställning till leverans.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb o förväntad leverans 🚚 har…

Snabb o förväntad leverans 🚚 har handlat av Interglas vid flera tillfällen verkligen toppen produkter. De svarar alltid på mailen tummen upp.

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Det gläder oss att du återkommer till Interglas och att både våra produkter, leveranser och vår kundservice lever upp till dina förväntningar.

Excellent service

Excellent service, reasonable prices, and good delivery, Highly recommended

18. kesäkuuta 2026

Hej Bijan

Thank you for the great review and recommendation. We're pleased to hear that you were happy with both the service, pricing, and delivery. We appreciate your trust in Interglas and hope to help with your next glass project as well.

Best regards,

Snabb leverans och enkelt att beställa

Snabb leverans och enkelt att beställa

11. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack för din feedback! Vi är glada att allt fungerade smidigt och att du hade en bra upplevelse från beställning till leverans.

Perfekt

Perfekt! Fick precis det jag beställde hemkört till dörren!

11. kesäkuuta 2026

Hej Simon

Härligt att allt motsvarade förväntningarna och att beställningen kom hela vägen fram till dörren utan problem.

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt till skurna akrylglas som…

Perfekt till skurna akrylglas som Passar bra i våra fönster bänkar som skydd Men också dekoration vi är så nöjda snabb leverans!

15. kesäkuuta 2026

Hej Maud

Tack för de fina orden! Härligt att höra att akrylskivorna fungerar så bra hos er och dessutom bidrar till helhetsintrycket. Vi uppskattar verkligen att ni valde Interglas och är glada att allt kom fram utan väntetid.

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att beställa och bra support

Enkelt att beställa och bra support. Hemleveransen var enkel med bra information.

12. kesäkuuta 2026

Hej Urban

Bra att höra att allt fungerade smidigt, från beställning till hemleverans.

Saanut 5/5 tähteä

Skickligt tillskurna skivor på 0,1 mm…

Skickligt tillskurna skivor på 0,1 mm precision, som levererades snabbt och smidigt! Toppen!!

10. kesäkuuta 2026

Hej Tony

Stort tack för den fina recensionen! Härligt att höra att skivorna passade så exakt och att leveransen gick smidigt.

Er kommunikation

Er kommunikation

10. kesäkuuta 2026

Hej Leif

Det gläder oss att kommunikationen fungerade bra och att du är nöjd med upplevelsen.

Saanut 4/5 tähteä

tydlig hemsida om hur jag som aldrig…

tydlig hemsida om hur jag som aldrig hållit på med glas blev hjälpt. Det blev knas med leverensen men chaufören gav sig inte utan komfram till slut,

3. kesäkuuta 2026

Hej Karin

Det är härligt att höra att du upplevde vår hemsida som enkel och vägledande när du skulle beställa glas.
Även om leveransen inte gick helt enligt plan uppskattar vi att du lyfter fram chaufförens engagemang för att få fram ordern, tack.

Saanut 4/5 tähteä

Stort utbud och fina produkter

Stort utbud och fina produkter, lång leveranstid och oklar spårning av leveranser.

4. kesäkuuta 2026

Hej Mikael

Tack för din feedback. Vi är glada att du uppskattade vårt utbud och våra produkter. Samtidigt beklagar vi att leveranstiden inte levde upp till dina förväntningar och att informationen kring spårningen upplevdes som otydlig. Vi tar med oss dina synpunkter i vårt arbete med att förbättra både leveransupplevelsen och kommunikationen kring beställningar.

Bra att man kan swicha

Bra att man kan swicha. En jätte bra produkt och snabb leverans. Vi är jätte nöjda.

1. kesäkuuta 2026

Hej Annette

Tack så mycket! Hoppas vi får hjälpa er igen framöver.

Saanut 4/5 tähteä

Dålig leverans med skador men otroligt…

Dålig leverans med skador men otroligt bra kundservice som löste problemet snabbt. Gör en trygg att handla där igen. Fler företag borde ta efter.

13. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Interglas

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar att allt inte gick som planerat från början, men vi är glada att höra att vårt team kunde hjälpa till och hitta en lösning snabbt. Det betyder mycket för oss att du känner förtroende för att handla hos Interglas igen.

Saanut 4/5 tähteä

Kanonbra service och lätta att nå på…

Kanonbra service och lätta att nå på telefon samt snabb återkoppling. Fick för få glas än beställt i leveransen, men de ordnade en snabb leverans för att komplettera min order, så projektet blev inte lidande. Alla kan göra misstag och de rättade till dem snabbt. Så överlag är jag nöjd med deras service, priser och produkter. Ett företag jag kommer beställa från i framtiden!

8. toukokuuta 2026

Hej Lars Johan

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi uppskattar verkligen din förståelse kring missen i leveransen, och det gläder oss att vi kunde få fram de saknade glasen snabbt så att ditt projekt kunde fortsätta utan större förseningar.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång du behöver glaslösningar.

Team Interglas

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin