De service na verkoop is slecht. Emails blijven onbeantwoord, pas na lang aandringen is er misschien iemand die je wil helpen. Ik heb zo enkele maanden moeten wachten om een probleem met de kopsteun v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
1. Ik heb nog geen levering gekregen. 2. Uw mensen kunnen nog niet zeggen wanneer er wordt geleverd. 3. Steeds moet ik zelf contact nemen om info te krijgen. 4.levertermijn op uw website is tota... Näytä lisää
Ik heb een bureaustoel bij jullie besteld. Afgaande op de prijs, zou je een kwaliteitsvolle bureaustoel verwachten. Helaas, na enkele maanden is deze reeds kapot. Dit kan gebeuren. Het spijtige is dat... Näytä lisää
Beste Wij hebben in juli onze 3 bureaustoelen mogen ontvangen. De stoelen op zich zijn kwalitatief, maar wij hadden bij levering een woordje uitleg verwacht en advies om de stoelen correct af te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Je vindt al onze recente reviews op Google! Inofec biedt u een breed aanbod kantoormeubelen en schoolmeubelen. We staan in voor de volledige inrichting, verkoop, plaatsing en dienst na verkoop van uw werkplek en kantoor. Onze meubellijnen worden in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd door ons eigen transport en installatie team. Vergeleken met de bekende merken zijn we vaak de helft goedkoper!
Deinsesteenweg 77, 8700, Tielt, Belgia
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Ondanks het feit dat de producten bij het online bestellen als beschikbaar stonden waren ze dit deels niet.
Zelf diverse malen moeten bellen om op de hoogte te zijn en om de levering te laten plannen.
Jullie deden al beter dan dit hoor !!! :-(

Vastaus yritykseltä Inofec Kantoormeubelen
Professioneel en correct afgehandeld. Productkenmerken waren mij bekend en hiermee ook geen verrassingen.
Prima service. Meubels worden op de juiste plaats in elkaar gezet. Je hoeft zelf niets te doen. Altijd vriendelijke monteurs en ook wat moeilijk is, is voor hen geen probleem.
vlotte en correcte levering volgens afspraak.
Betreft levering van ladenblok: monteur had vuile vette handen waardoor grijs-grauwe plekken op de ladeblok waren. Met dreft heb ik die kunnen verwijderen.

Vastaus yritykseltä Inofec Kantoormeubelen
De statafel voldoet perfect aan mijn wensen.
Een echte aanwinst.
Snelle service, kwaliteitsmateriaal en scherpe prijzen
Bestelling en levering ok en volgens afspraak. Alleen was er 2x een setje schroeven tekort.

Vastaus yritykseltä Inofec Kantoormeubelen
De levering gebeurde heel stipt & correct, de goederen werden tot de plaats gebracht waar ze moesten worden opgeslagen. Dus deze werden niet enkel buiten op het voetpad geplaatst om de aankoper op te zadelen met het binnenbrengen van de goederen, neen ze werden binnen in het gebouw ter plaatse gebracht. Chapeau voor de persoon die de goederen afleverde want mijn dochter die alleen thuis was zou de goederen anders nooit alleen hebben kunnen binnen zetten.
Duidelijke cataloog, goede prijs/kwaliteitsverhouding, stipte levering en goede opvolging van de bestelling.
Mvg
Stefaan Blomme
Beste
Wij hebben in juli onze 3 bureaustoelen mogen ontvangen.
De stoelen op zich zijn kwalitatief, maar wij hadden bij levering een woordje uitleg verwacht en advies om de stoelen correct af te stellen volgens de gebruiker. Dit is tot onze spijt niet gebeurd. Wij gingen jullie - nu de 3 betrokken collega's terug zijn uit verlof - hier nog over contacteren.
Alvast bedankt om dit alsnog in orde te brengen.
Met vriendelijke groeten
Xavier
+3257488786

Vastaus yritykseltä Inofec Kantoormeubelen
perfecte levering qua tijd en goede service.
ook fijn dat je altijd iemand kan bereiken op hun kantoor
Tijdens de COVID-19 lockdown kon ik mijn klant niet bezoeken en werkte ik vanop het eigen kantoor. Na enkele dagen begon ik last te krijgen in de onderrug. Mijn echtgenote heeft zelf een zware rugproblematiek en zij heeft me bevestigd dat het aan de bureaustoel lag.
Na contact te hebben opgenomen met mijn klant en nadien INOFEC heb ik geïnvesteerd in een kwalitatieve bureaustoel. Geen funky design maar gewoon een goed en ergonomische stoel.
Sindsdien zijn de klachten verdwenen en ben ik zeer tevreden van de investering die ik gedaan heb.
Vriendelijke contacten en relatief snelle levering.
Ik ben heel te vreden over de levering van jullie materiaal
De kast is naar wens en de levering was prima.