India Piercing & Smycken Arvostelua 2 283

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 1/5 tähteä

Gjorde två st i öronen (helix, tragus) och det kostade mig 1000 spänn. Jag har piercat mig sen jag var 12 och har aldrig haft en så illa infektion i öronen innan. Var envis och gav det över nästan ett... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

India väla! Jag var där igår och är så nöjd med min piercing, fantastisk personal som utgår ifrån dina behov och vilja, lyhörda och trevliga. Dessutom en väldigt bra chef. Alltid varit lika nöjd nä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Man möts av en varm o glad Simon som tar bort rädslan för nålen på nån sekund, otroligt lätt att bemöta och väldigt kunnig på sin sak, hjälpte till o välja vilka smycken som passa på just mig, noggra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

10 av 10! Härligt bemötande, trevlig personal, kunniga piercare och man känner sig trygg i deras händer.. Hsr även beställt från deras hemsida, det är snabb leverans, fina smycken och fint inpacka... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Indiapiercing - Störst i Norden på piercing Vilka är vi på India piercing och smycken? India är en av Sveriges äldsta smyckes och studioverksamheter. Företaget grundades 1974 och idag jobbar endast med allergivänliga smycken i mycket hög kvalitet. Du hittar Sveriges största sortiment av örhängen i äkta silver i våra butiker. Dessutom ett utbud av piercingsmycken som är svårt att matcha. Om du söker vardagssmycket, smycket till Nobelmiddagen eller ett smycke som gör dig kung på stan då vänder du dig till vår erfarna butikspersonal som gärna hjälper dig! Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Självklart är våra piercingstudios godkända av miljönämnden. Du blir väl omhändertagen i en trygg klinisk miljö av våra erfarna bodypiercers. Butiker och studios har vunnit ett otal priser för både bästa studio och butik. Du är vår prio Nr 1. Vi är stolta att välkomna dig till oss!

4,5

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Leverans

Snabb leverans och kundtjänst som svarar direkt när jag frågade angående mitt paket. Kommer bli fler köp härifrån!

25. joulukuuta 2023

Supernöjd 🤍

Väldigt nöjd med mitt smycke från India Piercing. Fick en navel piercing i julklapp och den är i väldigt fin kvalité samt förpackat proffesionellt. Fick även med en klubba i tygpåsen 😍 rekommenderar starkt!

29. joulukuuta 2023

piercade snett

kom hit för två år sedan och nu har jag en riktigt sne septumpiercing, både snett uppåt och snett inåt. jag pekade ut det nästan direkt men de sa att hålet var svullet och bad mig att komma tillbaka efter 3 veckor. garantin varar en månad. hann inte i tid och tänker på det varje dag. snackade med personalen igen för ett par dagar sedan men de ville inte göra om det. har flera vänner med liknande erfarenhet härifrån, tyvärr.

28. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Jag är väldigt nöjd med India

Jag är väldigt nöjd med India. Jag beställde ett guldsmycke som gick sönder och hörde av mig ett halvår senare. Jag fick svar direkt, skickade in produkten och fick ett nytt helt smycke. Mycket bra kundservice! Snabbt svar på mail🙏🌟⭐️

5. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans plus bra produkt

Snabb leverans! Och vilken proffsig produkt man fick. Tom en väldig fin liten siden påse och en klubba 🍭😍😅
Kommer definitivt köpa flera från er! Bra priser också 💪🏼💪🏼💪🏼

29. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Jag har piercat mig på India i Malmö…

Jag har piercat mig på India i Malmö flera gånger nu och alltid haft 10/10 bemötande av de två underbara kvinnorna som har jobbat där. Tyvärr så såg jag inte den ena av dem och att det var en ny personal där.
Idag så hade jag en bokat tid. Hon (den nya) tog inte in mig den tiden jag bokade då det var viktigare att prata med en annan kund (trots att det var två som jobba). Hon andra är riktigt snäll och har jobbat där ett tag och alltid gett bra service och utmärkt bemötande.
Men den nya verkar inte bry sig om sina kunder. När jag väl kom in så tvätta hon inte mitt sår då jag skulle byta piercing.
Det märktes att hon inte lyssnade på kunderna.
Hon andra som arbetade där innan kompletterade den andra tjejen så j***** bra och det blev Sveriges bästa butik. Har hört från såååå många om deras bemötande och hur fina de är mot en.
Men tyvärr så sänker den nya tjejen stämningen trots att man ser att hon andra försöker och anstränger sig. Kommer aldrig gå dit igen….

1. marraskuuta 2023
India Piercing & Smycken-logo

Vastaus yritykseltä India Piercing & Smycken

Hej! Verkligen tråkigt att höra att du blev dåligt bemött vid ett tillfälle du var i butiken. Men är glad att du har också har haft många bra bemötande där. Givetvis ska du som kund alltid känna dig välkommen och sedd hos oss. Det jobbar vi hårt för.... Känns bara lite trist att du ger en 1:a i betyg eftersom du ändå verkar ha en samlad bra upplevelse totalt sett. Har du gett 5 stjärnor på trustpilot de andra gångerna du blivit bra bemött? En 1:a skadar väldigt mycket och jag önskar att du gett ett mer rättvist betyg av din totala upplevelse hos oss. Hur som helst är jag ledsen att du känner som du känner och hoppas såklart du kommer tillbaks till oss och kan tänka dig att omvärdera ditt låga omdöme.
Önskar dig en riktigt god jul och gott nytt år! Vänlig hälsning Ann @indiapiercing

GRYMMA!

GRYMMA!! Fantastiskt fina och kvalitativa smycken, snabb leveranstid och suverän kundtjänst. Rekommenderas varmt!!

30. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin