illusion Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Bestilte en kjole og det var kjapp levering! Kjolen var fin den, men passet ikke meg, så jeg sendt den tilbake. Fikk hele tiden oversikt over hvor pakken var og at dem hadde mottatt den , og ville... Näytä lisää

jeg er ganske for fornøyd med deres varer de er så perfekte å herlige stoff men kan vær en dag ganske dyrt å av til biligt men jeg helt stålt av deres varer :) men er helt fronøyd med sammarbeid å alt... Näytä lisää

Jeg simpelthen elsker Illusion.no! De er fantastiske til å plukke ut klær som bare setter seg i hodet mitt og som jeg bare må ha! Størrelsen stemmer alltid og jeg blir alltid like fornøyd og jeg føler... Näytä lisää

Jeg kjøpte et par kjoler på illusion.no, som på bilde så veldig stilige ut - og jeg ble ikke skuffet da jeg tok dem på! Har brukt dem begge på byen, og fikk masse komplimenter og oppmerksomhet. Min st... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Effektive!

Raskt ekspedert. Produktet svarte til forventningene. Handler gjerne her igjen.

12. tammikuuta 2014

Rask levering og god passform!

Veldig bra med rask levering. Hadde ikke bestillt noe her fra før, så størrelses tabellene var avgjørende for meg. Ble veldig positivt overrasket når det satt som et skudd :)

11. tammikuuta 2014

jeg får raskt sykt kule klær;)

Kort levrrings tid!! Kunne ønske det var et bedre utvalg av bukser i større str. Og en bedre beskrivelse om det enkelte plagget, f eks korsetter, hvor mange cm det er fra topp til bunn. Men jeg er super fornøyd med å handle her. Det er morsomt å se på klær her!!

10. tammikuuta 2014

dårlig kvalitet, stoffet for tynt

Veldig tynt og lite holdbart matriale i undertøyet... dessverre svært skuffet...

9. tammikuuta 2014
illusion-logo

Vastaus yritykseltä illusion

Hej Addemor.

Det var leit å höre at du ikke er förnöyd med varen din! Det hade vart fint om du sender et mail til support@illusion.no og beskriver varen din, så skall vi få sjekket dette opp!

Mvh
Karin
Illusion

Super service!

Jeg har handlet hos Illusion noen ganger og servicen og hurtigheten har vært upåklagelig.
Veldig fornøyd med denne nettbutikken og kommer garantert til å handle her flere ganger!

6. tammikuuta 2014

Helt supert!

Produktet er akkurat som lovet, og leveringen va sinnsykt rask! Er veldig fornøyd med hele handelen :)

4. tammikuuta 2014

Fantastisk!

Har aldri vært borte i raskere levering enn dette! Gikk bare 2-3 dager før jeg kunne hente pakken på posten :) Helt fantastisk!

30. joulukuuta 2013

Bra..!

Enkelt å bytte, god info om det på telefonen og utrolig kjapp levering..!

30. joulukuuta 2013

STORFORNØGD :D

Korsettet passet perfekt :D leveransen var superrask :D så eg fekk bruke det på den planlagde festen som eg hadde gløymd alikevell ^^D
Tusen takk :D
Litt vanskelege hekter fremme på korsettet, men med litt trening og hjelp den første gongen med og få det på, har det gått super fint ^^D

27. joulukuuta 2013

Skuffet.

Jeg ringte for å få hjelp til å velge type og str., men desverre visste damen jeg snakket med ingenting så den jeg bestilte måtte jeg sende i retur, så vet ikke om jeg tør best. noe mer fra dere. Veldig synd for det er så mye fint.Men det blir jo dyrt i lengden.

26. joulukuuta 2013
illusion-logo

Vastaus yritykseltä illusion

Hei Rita og takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her. Jeg kan bare beklage at du har hatt en dårlig opplevelse via vår service telefon på Illusion, det skal selvfølgelig ikke være slik at våre ansatte gir missvisende veilendning i forhold til produkter. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår service, våre produkter og vårt utvalg i butikken og det er derfor svært beklagelig at du har hatt en så uheldig opplevelse hos oss.
Dersom du vil gi oss en mulighet til å rette opp ovenfor deg som kunde, er vi mer enn villig til å sende deg ett gratis produkt. Send oss da en henvendelse på følgende mail: support@illusion.no og sett "trustpilot" i emnefeltet så vet jeg hva det gjelder:)
Her kan vi også bistå med svar på spørsmål kunder har samt veiledning på størrelser og produkter.
Jeg håper vi hører fra deg Rita og ønsker deg en riktig fin romjul videre. MvH Pia, Team Illuison.