illusion Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte en kjole og det var kjapp levering! Kjolen var fin den, men passet ikke meg, så jeg sendt den tilbake. Fikk hele tiden oversikt over hvor pakken var og at dem hadde mottatt den , og ville... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

jeg er ganske for fornøyd med deres varer de er så perfekte å herlige stoff men kan vær en dag ganske dyrt å av til biligt men jeg helt stålt av deres varer :) men er helt fronøyd med sammarbeid å alt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg simpelthen elsker Illusion.no! De er fantastiske til å plukke ut klær som bare setter seg i hodet mitt og som jeg bare må ha! Størrelsen stemmer alltid og jeg blir alltid like fornøyd og jeg føler... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kjøpte et par kjoler på illusion.no, som på bilde så veldig stilige ut - og jeg ble ikke skuffet da jeg tok dem på! Har brukt dem begge på byen, og fikk masse komplimenter og oppmerksomhet. Min st... Näytä lisää

Erinomainen

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

muligheter til forbedringer

Rask levering, men en feil str. På underdel, som egentlig ikke kan byttes. Dumt ikke illusion betaler retur, da returen kom på nesten 100kr.

15. syyskuuta 2014
Saanut 4/5 tähteä

så å si perfekt

nesten helt perfekt. vil legge ved at deres størrelser er veldig opp å ned fra produkt til produkt. da jeg kjøpte 2 korsett i samme størrelse ente d opp me at den ene kunne jeg nesten svømme i mens den andre fikk jeg nesten ikke puste i.

14. syyskuuta 2014
Saanut 1/5 tähteä

trang

Det var hull i genseren som jeg bestillte.

31. elokuuta 2014

Vastaus yritykseltä illusion

Om du fått defekt vara skall du självklart kompenseras. Ta kontakt med oss på support@illusion.no, skriv ditt ordernummer och vedlegg en bild på genseren, så skall vi ordna upp och kompensera dig.

Ha en fin dag!

Illusion

Saanut 3/5 tähteä

Hvor ble kjolen min av?

Jeg bestilte en kjole og gledet meg til å få den i posten. Lenge gikk jeg og ventet på å få den i posten uten å vite at det var tomt på lageret for den størrelsen jeg bestilte. For det første stod det at den var inne på lager når jeg bestilte i og med at jeg kunne velge den størrelsen. For det andre fikk jeg ingen beskjed om dette før jeg gikk inn for å sjekke orderen og eventuellt spore den. Da så jeg at transaksjonen var blitt kansallert pga mangel av vare. Raskere oppdateringer på hvilke størrelser som er tilgjengelig og en mail som informerer om at transaksjonen har blitt kansellert hadde vært greit. Ellers var hele prosessen av netthandel enkel, praktisk og tok kort tid og gjennomføre :)

27. elokuuta 2014

Vastaus yritykseltä illusion

I det tillfället något mot förmodan skulle vara slut, ger vi alltid besked. Det måste ha skett ett misstag här någonstans i ledet.

Självklart skall vi kompensera dig för det som har hänt.
Vänligen ta kontakt med support@illusion.no eller ring 22630050, så skall vi utreda vad som har hänt och kompensera dig!

Rask levering!

Rask levering. Klærne var pent pakket med plast rundt. Veldig fornøyd og kommer absolutt til å bestille mer fra Illusion.no 😊

8. elokuuta 2014
Saanut 3/5 tähteä

bh var jeg skuffet over ellers var det andre supert.

Jeg var fornøyd med alle varene utenom bh.Den var jeg skuffet over.

27. heinäkuuta 2014

Hej May-Britt,

Vi säljer ej bhar. Vad är namnet på produkten och vad på produkten var du skuffet över? Vänligen skicka ett mail till support@illusion.no så skall vi ordna upp i det du var skuffet över. Vi vill gärna ha tillbakameldinger och om det är någon produkt som inte tillsvarar dina förväntningar så är det fint om du kan specificera detta till oss :)

Tack på förhand,

Illusion

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin