illusion Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Bestilte en kjole og det var kjapp levering! Kjolen var fin den, men passet ikke meg, så jeg sendt den tilbake. Fikk hele tiden oversikt over hvor pakken var og at dem hadde mottatt den , og ville... Näytä lisää

jeg er ganske for fornøyd med deres varer de er så perfekte å herlige stoff men kan vær en dag ganske dyrt å av til biligt men jeg helt stålt av deres varer :) men er helt fronøyd med sammarbeid å alt... Näytä lisää

Jeg simpelthen elsker Illusion.no! De er fantastiske til å plukke ut klær som bare setter seg i hodet mitt og som jeg bare må ha! Størrelsen stemmer alltid og jeg blir alltid like fornøyd og jeg føler... Näytä lisää

Jeg kjøpte et par kjoler på illusion.no, som på bilde så veldig stilige ut - og jeg ble ikke skuffet da jeg tok dem på! Har brukt dem begge på byen, og fikk masse komplimenter og oppmerksomhet. Min st... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lang leveringstid

Har enda ikke fått klærne jeg bestilte i slutten av Mai. Litt for lang leveringstid etter min mening. Har ingen kommentar på klærne, siden jeg ikke har sett noe til de enda.

illusion-logo

Vastaus yritykseltä illusion

Hej Inger,

Tyvärr har vi problem med postvarsel för tillfället. Ditt paket har säkert kommit fram men du har bara ej fått varsel. Ring 22630050 mellan 09-16 så skall vi kolla vilket postombud paketet är på. Alternativt kan du maila till support@illusion.no

Beklagar ulempen, detta är något vi jobbar med nu!

Mvh
Karin

Klær som passer til alle kroppstyper

Jeg kjøpte en jumpsuit og en kjole i str one size. Jumpsuiten er i dongriog den har mye strech. Utrolig at den passet i str. M, da jeg har litt ekstra på kroppen og har former. Elsker den. Den er behagelig å ha på og utrolig fin.
Kjolen er også fin, men det som trekker ned her er at "underkjolen" er for kort. kjolen har en hvit underkjole som er dekket av gjennomsiktig stoff som går lenger ned en underkjolen. Siden dette er en one size kjole burde underkjolen vært minst 10 cm lengre, slik at mennesker med litt større rompe kan ha på denne uten at halve rompa vises under underkjolen. nå må jeg mikse og trikse for å få sydd den litt lengre slik at jeg kan bruke den. Ellers ingenting å klage på:)

tregt

jeg har ennå ikke mottatt pakken min og alikevel blir jeg bedt om å vurdere dere???

illusion-logo

Vastaus yritykseltä illusion

Hej Elisabeth,

Vi har tekniska problem med postvarsel för tillfället. Ring 22630050 mellan 09-16 eller maila till support@illusion.no med ditt ordernummer så skall vi kolla vilket postombud ditt paket är på.

Mvh
Karin

Veldig fornøyd!

Er veldig fornøyd med alt!
God oversikt på siden, rask levering og, raske, hyggelig og hjelpsom kundeservice.
Kan anbefales!

1. kesäkuuta 2014

Superrask service.

Veldig kjapt. Men synes innpakningen kunne vært anonym. Folk så på pakka mi når jeg hentet den på posten og trodde sikkert jeg hadde handlet noe frekt til dama (noe jeg jo hadde)

30. toukokuuta 2014

Lurt av bilde, og feil hatt

Hei, fikk sjømannskjolen raskt og greit levert, men den var ikke lik det den så ut på bildet I DET HELE TATT:( Den ble også sendt med en helt annen hatt til..?! Vi skulle bruke dette til en profesjonell fotografering, og fotografen måtte photoshoppe bildet for at kjolen skulle se bra nok ut. Så ble veldig skuffet.

25. toukokuuta 2014

god kundeservice.

jeg er fornøyd med både klærne og kundeservice. synes kan forsette og kjøpe her fra.

24. toukokuuta 2014

Størrelsene er alt for små.

Kommer ikkje til å annbefale de , vi som har en valk som henger over dongribuksa passer jo ikke de kærene de har :( Til og med ikkje korsett i str L.

23. toukokuuta 2014

Fantastisk

Varene kommer omtrent før man har rukket å handle ferdig. Utrolig bra service. Anbefales virkelig.

20. toukokuuta 2014