Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Valokuvien tulostuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.

4,7

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Bra resultat och snabb leverans

Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna på att lägga till ett "casual" alternativ där bilden kan vara tagen i hemmiljö eller var som helst för t.ex. färdtjänsten.

20. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Hej Eva! Roligt att höra att du är nöjd med oss i stora drag.

Tack för din feedback. Det finns redan en sådan produkt, "Generellt ID", https://www.idbild.se/produkt/id-foto-id-kort/. Nu ser jag att du inte beställde från den vilket var bra eftersom det ändå inte var tillämpligt i ditt fall. I princip alla bilder vi får in från våra kunder är fotograferade i hemmamiljö. Det finns inget annat krav från vår sida vad gäller det. Däremot finns ett antal grundkrav på bilden som behöver uppfyllas oavsett vad man ska använda bilden till. Bland annat att den inte är för suddig eller för lågupplöst eftersom det utskrivna resultatet då blir för dåligt. Vi redigerar alltid bilderna som kommer in men det finns en begränsning för vad redigeringen kan fixa till om en bild är för lågupplöst eller för suddig. Vi rekommenderar nästan alltid att man tar bilden utomhus i dagsljus men in skuggan eftersom man då slipper nästan alla problem som kan uppstå med en bild tagen inomhus. Sedan är det inte alltid kunden har möjlighet att ta en bild utomhus och det löser sig nästan alltid så länge grundkraven på bilden uppfylls. Sammantaget kan man säga att vi är måna om ett bra slutresultat för våra kunders skull. Det finns tyvärr liknande sidor på nätet som mest är intresserade av kundernas pengar istället för att de bilder de levererar faktiskt blir godkända för ändamålet.

Snabb service och billigt

Snabb service och billigt. Lite lurigt att få till rätt ljus hemma för foto, men gick till slut. IDbild fixade sen till bakrunden så den var helt vit. Blev godkänt foto för utländskt pass

19. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

God kväll Fredrik. Tack för betyget! Härligt att du är nöjd med oss. Tipsa gärna någon om oss.

toppen service!

19. maaliskuuta 2023

Nice! Tack för betyget.

Saanut 4/5 tähteä

Fick bra hjälp med körkortsfotot…

Fick bra hjälp med körkortsfotot beträffande bakgrund på bild och storlek på ansiktet. Snabb leverans och allt det var med som jag behövde.

8. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Hej Birgitta. Tack för betyget. Du låter väldigt nöjd. Vad saknades för en 5:a i betyg?

Saanut 4/5 tähteä

Snabbt svar och god service

Snabbt svar och god service! Tråkigt bara att mitt foto inte gick att använda även till körkortet, pga för få pixlar, men jag fick bra kort till gymkortet och liftkortet

8. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Kul att du är nöjd. Ja det var synd. Transportstyrelsen hade aldrig godkänt den bilden till körkort. Tråkigt om det drar ner betyget eftersom det inte är något vi kan påverka.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Och enkelt att göra.

14. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Hej, tack för din fina recension. Ha en bra dag!

Snabb service!

24. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Tack för betyget! Vad saknades för en 5:a? Vi vill alltid bli bättre.

Smidigt och bra

Smidigt och bra, blev godkänt direkt till skoter kortet.

7. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Hejsan Cecilia. Vilket fint betyg. Tack så mycket. Ha det bäst.

Saanut 5/5 tähteä

Äntligen ett seriöst företag i…

Äntligen ett seriöst företag i branschen!

8. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Hej. Tack för betyget. Vad glada vi blir! Ja, vi startade faktiskt denna bransch här i Sverige för en massa år sedan. Vi är inte jättemånga aktörer på marknaden idag. Men tyvärr har det smugit sig in ett "företag" vars namn börjar på O som förstör för hela branschen.

Snabb leverans av bilder

Snabb leverans av bilder, enkelt tjänst att använda. Rekommenderar!

1. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Tjena Emma. Tack för betyget, det uppskattas från ett kallt och snöigt Piteå. Ha det bäst.

Saanut 2/5 tähteä

Ful friläggning

Ful friläggning. Ser inte klokt ut. Hade inte behov av friläggning för ett vanligt passerkort, men kunde inte välja bort det. Men det var bråttom så det fick duga. Fick bilderna i tid dock.

6. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Hej Per. Alla våra produkter friläggs eftersom det krävs i de flesta fall när en bild ska användas i id-sammanhang. Annars blir inte bilden godkänd helt enkelt. Därför är det inget du kan välja bort. I så fall måste du kontakta oss innan du gör din order om det är viktigt för dig. I ditt fall var det nog lite knepigt att frilägga då det vita håret smälter in i den gula/beige bakgrunden rätt mycket på din bild samtidigt som bilden hade dålig kontrast. Men vi har inte gjort bedömningen att det inte gått att frilägga.

Vi har skickat dig ett sms och frågat om det finns något vi kan göra för att få ett högre betyg av dig. Vi provar även ringa dig under morgondagen så vi får chansen att lösa detta :)

==== Uppdatering 2023-03-07 23:17

Så bra att vi kunde reda ut detta via sms med dig under kvällen. Vi tar till oss önskemålet om att du som kund skulle vilja kunna välja om din bild ska friläggas eller inte.

Viktigast för oss är att du känner dig nöjd med oss och vår tjänst. Vilket du ändå verkar vara även om det inte fullt ut reflekteras i ditt betyg.

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Följde instruktionerna och fick bilderna på posten ett par dagar senare, den var godkänd utan problem.

1. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Hej Joel! Grymt tack för det fina betyget. Ha det bäst.

Jättefina kort.

Jättefina kort, snabb leverans. Jag är jättenöjd👏😀

17. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Idbild.se

Hej! Stort tack för recensionen. Ha det bra.

Marcus & Robin på Idbild.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin