jeg bestilte nye tallerkener frokost middag s tallerkner og suppetallerkner og skåle . Det er bare så flot og leveringen var hurtigt og sikkert der var intet der var gået i stykker så tak til jer for... Näytä lisää
Rigtig god oplevelse👍 Købte om lørdagen, det blev afsendt tirsdag og kunne hente onsdag. Købte forskellige glas til surdej og låg. Og alt var pakket så godt ind. De kan klart anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg giver jer 5 stjerner, hurtig levering, godt produkt. Super duper. MEN emballeringen kunne være bedre. Mit køb var en stegepande i jern, kassen var kæmpestor, dette til trods stak håndtaget ud... Näytä lisää
Nogle gange går tingene ikke som forventet. Det sker. Havde et par knive til vandslibning. Sliberne havde været lige frisk nok og var kommet til at ændre formen på kniven (slebet for meget).... Näytä lisää
Vi er blandt de mest seriøse udbydere af professionelt køkkenudstyr i Danmark. Vi ønsker at kunderne skal have præference for at handle med os og at de oplever, at vi er et aktivt, friskt pust i deres hverdag, hvor man altid får det man forventer og gerne lidt til, og hvor man får svar tilbage, hvis noget ikke er, som det skal være.
Slagterboderne 15-21, Kødbyen, 1716, København V, Tanska
- web@hwl.dk
- www.hwl.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
kvalitets varer
Gode priser
Gode priser, god leveringstid og mine varer var godt pakket så alt kom helskindet frem. Kan anbefale👍
Super service som altid.
Super service som altid.
God vejledning og godt arbejde med slibningen. Det er som om vi har fået nye knive hver gang de har været til slibning.
Hurtig service og levering.
Hurtig service og levering.. altid fået en god personlig service i butikken og god professionel rådgivning
til tiden og i orden
Fantastisk pande
Købte en panden ved dem. Hold nu kæft en lækker panden, steger super godt. De varmeste anbefalinger herfra.
Der manglede tilbehør til kniven
Der manglede tilbehør til kniven, men blev eftersendt efter klage pr. telefon. Så de sidste stjerner får i næste gang.

Jeg havde bestilt varer
Jeg havde bestilt varer, som jeg modtog en bekræftelse på og derefter et tidspunkt, hvornår jeg kunne afhente dem i Brøndby.
Da jeg kommer ned i forretningen får jeg at vide det var en fejl og deres ansatte undrede sig over, jeg overhovedet havde modtaget bekræftelsen, da det var en fejl ifølge den ansatte.
Det viste sig, varerne ikke var tilgængelige. Men sjovt nok lykkedes det at finde dem i butikken og jeg købte dem efterfølgende.
Alligevel har de trukket pengene fra min konto, selv om de selv aflyste samme ordre.
Hvor mange ordrer mon det samme er sket for uden kunden har opdaget H.W Larsen har trukket penge på en ordre, de selv har aflyst?

Vastaus yritykseltä H.W.Larsen A/S
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos professionelle.
Superfin service
Superfin service. Den ene vare var i restordre, men blev eftersendt på deres regning.
Nem bestilling, hurtig levering
God hjemmeside, hurtig levering og sikker indpakning af glas 👍
Emballage
Jeg giver jer 5 stjerner, hurtig levering, godt produkt. Super duper.
MEN emballeringen kunne være bedre. Mit køb var en stegepande i jern, kassen var kæmpestor, dette til trods stak håndtaget ud i enden og dermed udsat. Jeg skriver det blot til venlig info.
Ordre: 278235
Altid god service og hurtig ekspedition.
Hurtig levering og god vare
Hurtig service og leverance,også…
Hurtig service og leverance,også omkring jul. Ikke 5 stjerne for jag ledt efter en lidt mindre fileterne køkkenkniv, som desværre ikke findes i Danmak
Rigtig god service
Laksekniven var billig
Laksekniven var billig, og den kom hurtigt. Desværre var der en fejl på varen, hvilket jeg oplyste HWL - som refunderede mig det fulde beløb. Det var jeg meget imponeret over - dejligt med butikker med stolthed og god købmands-snusfornuft. Jeg vender absolut tilbage til HWL.