Hunkemöller Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Älskar Hunkemöller! Så bra utbud av varor och storlekar (som faktiskt stämmer överens med verkligheten). Har beställt både bh, trosor och loungeplagg. De har lite roligare saker så man kan känna sig e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Inga konstigheter och känner inte igen mig i de upplevelser som syns på trustpilot i övrigt. Snabb leverans. Fint förpackat. Alla varor i fint skick. Gick att returnera från olika beställningar i sa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Går inte att få tag på Kundtjänst. Suttit i 45 min i kö sen blir man automatiskt bortkopplad för de är måna om min tid! Går inte att få tag på varken via mail, chatt, telefon eller Facebook. Rabat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I always love to buy from Hunke. Very nice underwear, good fit. Last experience was pretty good, though when I was picking up the order I think it was a new girl behind the counter and it took pret... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, storleksmässigt bra =)

12. tammikuuta 2023

Saanut 4/5 tähteä

Easy to buy on line

Easy to buy on line, good pictures of the items. Good quality and sizes.

10. tammikuuta 2023

Fast delivery

Fast delivery, nice products.

5. tammikuuta 2023

Online orders

Both times I've ordered online it's been problems. The first time it went wrong back and forth a couple of times and this time they have returned my order without me receiving or doing anything. Wrote to customer service but got no reply.

5. tammikuuta 2023

Tack för din recension.

Jag är mycket ledsen att höra att upplevelsen tyvärr bara kan ge 1 stjärna, vi vill verkligen ge en bättre upplevelse än detta.

Om du har ytterligare frågor eller kommentarer är du välkommen att skicka ett e-postmeddelande till oss på: kundeservice_se@hunkemoller.com. Vi kommer gärna att undersöka saken.

absolutely gorgeous clothes

absolutely gorgeous clothes! the size matches and the clothes fit well on the body. Feel luxurious and are made of good quality. Fast delivery, uncomplicated shopping.

4. tammikuuta 2023

Så bra!

Så trevlig personal och fina saker!

24. joulukuuta 2022

Snabbt,enkelt.

21. joulukuuta 2022

Snabb

Snabb, smidig leverans av toppenfina varor.

11. joulukuuta 2022

Jättebra!

Snabb leverans och bra kvalitet! Är väldigt nöjd :-)

26. joulukuuta 2022

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt snygga underkläder till frugan

Riktigt snygga underkläder till frugan. Bra passform och enligt frugan så är kläderna jättesköna.

27. lokakuuta 2022

Saanut 3/5 tähteä

Ok produkter, sämre butiksupplevelse

Lite långsam leverans (beställde 15 dec, kunde hämta upp mer än 4 arbetsdagar efter), men kvalitet som förväntat på varorna. Lite onödigt att allt var inplastat och med små galgar.

Det som drar ner betyget är butikspersonalen.

Jag valde att hämta upp i butik efter ett träningspass på gymmet på förmiddagen. De stod och pratade vardagssaker när jag kom in i butiken, jag fick ett glättigt "kan jag hjälpa dig med något?", och får sen min beställning i en transparent plastpåse nästan kastad på mig med ett "här!". Kändes mest som om de bara ville fortsätta prata med varandra. Övriga två kunder i butik brydde de sig inte om.

21. joulukuuta 2022

Saanut 5/5 tähteä

Fast delivery to a shop and excellent…

Fast delivery to a shop and excellent service there

18. joulukuuta 2022

Snabb och lätt

Snabbt och enkelt!

12. joulukuuta 2022

Saanut 3/5 tähteä

Alldeles för lång leveranstid.

6. joulukuuta 2022

Annulerad beställing

Tog betalt för prent ask trots att beställningen annulerades. Svarar inte vid kontakt

28. marraskuuta 2022

Saanut 5/5 tähteä

Very nice and luxurious feel

Very nice and luxurious feel. I love the designs and it’s definitely a nice experience.

5. joulukuuta 2022

Hälsningar från Hunkemoller

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin