Hotels.nl Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Bleu Sea Hotel Alimos is hooguit 2 sterren. Geen lunch en geen diner mogelijkheid. Ontbijt is karig en altijd hetzelfde. Naast parkeergelegenheid van max. 10 auto's geen extra service van hotel zelf.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wij verbleven eerst bij Long Beach, maar zijn uiteindelijk naar Haydarpasha Palace gegaan en daar merkten wij direct een groot verschil. De sfeer, service en kwaliteit zijn daar veel beter. Bij H... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De kamer was erg eenvoudig. Maar 1 stoel op een 2persoonskamer. We hadden de pech dat er snachts uren!!! flinke herrie was aanwerkzaamheden op de straat, pal onder ons raam. Veel geschreeuw naar el... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ernstige tekortkoming in dienstverlening. Op 29 mei boekte ik via Hotels.nl een kamer bij Novotel Maastricht. Bij aankomst bleek er geen kamer beschikbaar, ondanks een bevestigde reservering e... Näytä lisää

1. Hotelli

Yrityksen kirjoittama

Vanuit het hoge noorden werken wij in Groningen aan jouw ontspanning en plezier. Onze missie is Easy going: wij zorgen ervoor dat jij je ontspannen voelt vanaf het moment dat je op Hotels.nl terechtkomt. Ontsnap aan de drukte van alledag en droom heerlijk weg naar je volgende avontuur. Wij vinden jouw perfecte match, met nét dat beetje extra; de mooiste bubbelbaden, unieke suites of bijzondere hotels. Met fijne extra’s die bij de prijs inbegrepen zijn, krijg jij écht waar voor je geld. Een uitgebreid ontbijt, een Michelin Sterren diner of ontspannen in een luxe wellnessresort, bij Hotels.nl kan het allemaal!

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hotels.com zijn oplichters

Nooit boeken via hotels.com. zijn oplichters. Heb een hotel geboekt incl ontbijt. Kom bij dat hotel,hebben ze niet eens een restaurant!!! Dus geen ontbijt. Maar daar heb ik dus wel voor betaald. Je kunt ze telefonisch niet bereiken (heel slim) dus een mail gestuurd waar ik nooit meer wat op terug heb gehoord uiteraard.
Had ik gewoon via dit hotel geboekt was ik ook nog eens 50 euro minder kwijt geweest...echt erg dit

12. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Hotels.nl

Hoi Wendy, dit betreft Hotels.nl, niet Hotels.com. Mocht je wel via Hotels.nl hebben geboekt vragen we je vriendelijk, om ons een email te sturen op gastenservice@hotels.nl, zodat we we je kunnen helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Zeker wel verborgen kosten!

Hotels.nl adverteert met "geen verborgen kosten". dat is absoluut niet het geval. In de zeer kleine lettertjes staat dat per persoon per nacht 4,95 gerekend wordt aan servicekosten. Als je een hotel uitkiest met de mogelijkheid om gratis te annuleren, dan blijkt pas tijdens de boeking dat die kosten nooit geretourneerd worden. Kortom, de getoonde prijzen zijn te laag en er zijn wel degelijk verborgen kosten.

31. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Hotels.nl

Beste Gijs, bij onze aanbiedingen met servicekosten staat in de voorwaarden duidelijk aangegeven, dat de servicekosten in het geval van annuleren niet restitueerbaar zijn. De voorwaarden zijn te vinden bij het tarief zelf. "Gratis annuleren" staat er alleen, als het gehele bedrag daadwerkelijk gratis te annuleren is.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb suite mania geboekt in Utrecht via hotels .nl

Ik heb. Intel hotel Utrecht centrum geboekt via hotels.nl. Als je naar de website gaat kies dan suite mania. Super mooie aanbiedingen. Wij hadden intel hotel Utrecht centrum gekozen naast Utrecht centraal station. We hadden prive sauna (Finse sauna). En jacuzzi op de kamer en regen douche. Het was fantastisch we hadden onze eigen hapjes en drankjes mee genomen en heerlijk genoten het was fantastisch heel erg bedankt.

28. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Hotels.nl

Hoi Gabriella, wat fijn, dat jullie zo hebben genoten bij Inntel Utrecht!

Saanut 1/5 tähteä

Westcord hotel de veluwe in garderen…

Westcord hotel de veluwe in garderen heeft een harteloos dieronvriendelijk management. Zijn ze nog trots op ook, de organisatie westcord interesseert ze dat niks als je deze aanschrijft geven ze niet eens fatsoenlijk antwoord terug. Door het harteloze gedrag van de manager van westcord de veluwe in garderen is onze kat helaas gestorven. In de gehele gemeenschap garderen krijgt dit hotel geen greintje sympathie meer, wil je garderen bezoeken ga dan naar de betere hotels die er zijn in garderen en vermijd dit harteloze hotel. Manager danielle dijkstra is er trots op dat ze zo is zo schrijft ze in een mail naar ons haar harteloze gedrag.

13. kesäkuuta 2021

Kansloze organisatie!

Kansloze organisatie!!!! Wij hadden geboekt via hotels.nl een dure kamer inclusief ontbijt bij Inntelhotel Marina beach in Scheveningen. Hotels.nl belde op om te vertellen dat de prijs die wij betaald hadden verkeerd op hun website stond en dan dit niet inclusief ontbijt was. Terwijl op de boeking bevestiging inclusief ontbijt stond. Eenmaal bij het hotel aangekomen hebben we wederom met de bevestiging erbij aangegeven dat wij betaald hebben voor een overnachting met een ontbijt. De medewerker van de receptie van marina beach heeft nog bij een kansloze manager gevraagd of het ontbijt er bij kon zonder extra te betalen, maar ook zij gaven aan dat het niet hun fout was. Of terwijl hotels.nl en inntelhotel willen beide niet de fout die op de website stond op zich nemen dus is het nu ons probleem geworden. Nogmaals kansloos!!!! Nooit meer via Hotels.nl

23. huhtikuuta 2021

Oplichterij!!

Oplichterij!!! Staat geen verborgen kosten maar je hebt nog niet gereserveerd of je moet 10,- extra betalen terwijl dit nergens vermeld staat. NOOIT MEER!!

8. helmikuuta 2021

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Eenmaal geboekt kunnen ze wel duidelijkheid verschaffen maar blijkbaar is dat voor de bevestiging erg lastig. Hotel geboekt voor 2 nachten incl diner. Ik ga er dan vanuit dat er ook 2 keer diner bij zit. Bij de bevestiging stond er opeens wel heel duidelijk 2 nachten +1 x diner. Omdat we vanwege Corona wel 2x avondeten wilden heb ik de boeking daarom geannuleerd( dit was tenslotte kosteloos). Toen kwam echter de tweede aap uit de mouw en wel dat er altijd servicekosten betaald moeten worden. Kortom nooit meer, de volgende keer weer bookings.com. Die zijn wel transparant. Jammer

21. joulukuuta 2020

OPLICHTERS zeer slecht!

OPLICHTERS zeer slecht!! Er wordt slecht aangekondigd dat er kosten in rekening worden gebracht voor bemiddeling. Voor een overnachting 22,30 aan extra kosten omdat je via hotels.nl boekt. BELACHELIJK!!!! Zelf bij annuleren vh hotel moeten deze kosten worden voldaan.

16. joulukuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Hartstikke goede service

Hartstikke goede service! Een aantal keer gemaild om mijn verzoeken door te sturen, keurig geholpen door J. Eenmaal bij het hotel aangekomen was alles geregeld zoals ik het graag wilde! Volgende keer boek ik hier weer!

12. lokakuuta 2020

Reisen Buchung vermeiden

Ich habe dieses Hotel über Groupon gebucht.
Trotz der Reisewarnung und meine Bitte um Stornierung bzw. Terminverlegung,war das Hotel nicht kompromissbereit.
Ich würde das Hotel niemandem empfehlen und meine Erfahrung weitergeben.
Es ist wirklich sehr enttäuschend

8. lokakuuta 2020

Servicekosten

Servicekosten trotz "✔kostenloser Stornierung"... Seite ist nicht vertrauenswürdig!!

Ich bin ja so SAUER!! AH!

28. syyskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Wel servicekosten betalen maar geen bevestiging van je reservering...

Een hotel geboekt via de site hotel.nl bij NH hotel Amersfoort. Netjes de servicekosten betaald maar geen bevestiging ontvangen. Helaas zijn ze door thuiswerken telefonisch niet bereikbaar dus een mail gestuurd. Dit de dag er op gehaald maar krijg totaal geen reactie. Had ik eerder gelezen dat er zo veel problemen zijn met hotel.nl had ik nooit geen hotel via hen geboekt. Helaas 3 dagen later nog steeds geen reactie of bevestiging. Nu rechtstreeks contact opgenomen met het hotel en hebben zij mij de bevestiging toegezonden.

21. elokuuta 2020

Matig

Matig. Aanbieding lijkt leuk, maar dan komt de aap uit de mouw. Voor vragen on bereikbaar. Onder het mom van Covid telefonisch niet bereikbaar en per mail krijg je geen antwoord.

18. elokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin