Hotels.nl Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Wij verbleven eerst bij Long Beach, maar zijn uiteindelijk naar Haydarpasha Palace gegaan en daar merkten wij direct een groot verschil. De sfeer, service en kwaliteit zijn daar veel beter. Bij H... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De kamer was erg eenvoudig. Maar 1 stoel op een 2persoonskamer. We hadden de pech dat er snachts uren!!! flinke herrie was aanwerkzaamheden op de straat, pal onder ons raam. Veel geschreeuw naar el... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ernstige tekortkoming in dienstverlening. Op 29 mei boekte ik via Hotels.nl een kamer bij Novotel Maastricht. Bij aankomst bleek er geen kamer beschikbaar, ondanks een bevestigde reservering e... Näytä lisää

1. Hotelli

Yrityksen kirjoittama

Vanuit het hoge noorden werken wij in Groningen aan jouw ontspanning en plezier. Onze missie is Easy going: wij zorgen ervoor dat jij je ontspannen voelt vanaf het moment dat je op Hotels.nl terechtkomt. Ontsnap aan de drukte van alledag en droom heerlijk weg naar je volgende avontuur. Wij vinden jouw perfecte match, met nét dat beetje extra; de mooiste bubbelbaden, unieke suites of bijzondere hotels. Met fijne extra’s die bij de prijs inbegrepen zijn, krijg jij écht waar voor je geld. Een uitgebreid ontbijt, een Michelin Sterren diner of ontspannen in een luxe wellnessresort, bij Hotels.nl kan het allemaal!

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Bleu Sea Hotel Alimos is hooguit 2…

Bleu Sea Hotel Alimos is hooguit 2 sterren. Geen lunch en geen diner mogelijkheid. Ontbijt is karig en altijd hetzelfde. Naast parkeergelegenheid van max. 10 auto's geen extra service van hotel zelf. Badkamer is een ellende. Bij de ene kamer staat de wc voor de wasbak. Nadat we zijn ge-switchend naar andere kamer, badkamerdeur niet verder open dan 40 cm. Kwam dan tegen de wasbak aan. Na het douchen stond in beide badkamers de vloer onder water. De bedden zijn goed ! en de lakens schoon. Stille airco. Aardig en bereidwillig personeel. Receptie 24 uur aanwezig. Ver van bezienswaardigheden maar wel in leuke wijk, 150 meter van het strand.

7. syyskuuta 2026

Wij verbleven eerst bij Long Beach

Bij Haydarpasha Palace voel je je echt welkom. Het eten is goed, het personeel is vriendelijk en er is veel meer rust en gezelligheid voor gezinnen. Ook in de avond kun je gewoon ontspannen zonder dat alles vroeg sluit of dat je voor alles extra moet betalen.

Na onze ervaring zouden wij de volgende keer zonder twijfel weer voor Haydarpasha Palace kiezen in plaats van Long Beach.

9. toukokuuta 2026

Scam

Scam. Booked and paid for a room. Recieved email with booking reference, whatsapp etc.
At the hotel reception they couldn't find the booking number so I had to book and pay for a new room. I tried to get in contact with Hotels.nl about it but they never replied. Scam

28. helmikuuta 2026

Zeer slecht

Zeer slecht. Zou geen ruimte zijn in hotel volgens hun maar was gewoon plek en voor minder geld dan ze vermelden.
Oplichters als in rij Booking.com etc.

15. helmikuuta 2026

249wees voorzichtig

Ze waren duurder dan het hotel zelf boeken. Ze zijn onbereikbaar. Ik wilde mijn reservering annuleren, maar het hotel zei dat ik contact moest opnemen met hotel.nl, wat onmogelijk was. Dus ik ben mijn geld kwijt. Mijn advies: neem altijd eerst contact op met het hotel.

26. joulukuuta 2025

Ernstige contractbreuk

Hotels.nl levert niet wat is geboekt

Wij hebben een spa-kamer geboekt via Hotels.nl bij het inttel hotel scheveningen en dit staat zwart-op-wit in onze boekingsbevestiging.
Toch stuurde Hotels.nl het hotel alleen een inferieure Twin Room door. Dit is regelrechte contractbreuk, misleiding én niet-levering van de overeengekomen dienst.

Het hotel bevestigt dat de fout bij Hotels.nl ligt. Wij vertrekken binnen 48 uur en krijgen geen oplossing, terwijl Hotels.nl juridisch verplicht is het geboekte product te leveren of kosteloos een gelijkwaardig alternatief te bieden.

Dit is onacceptabel.
Ik eis dat Hotels.nl deze fout met spoed herstelt en de overeengekomen spa-kamer levert.

11. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Het is dat je sterren moet geven…

Het is dat je sterren moet geven want ze verdienen naar mijn mening niet eens 1 ster.

Je boekt duidelijk niet wat er staat en de klantenservice is ronduit onbeleefd. 4 nachten geboekt omdat ik dichtbij het ziekenhuis wou zijn waar mijn vader in lag omdat het elk moment mis kon gaan en ik afscheid wou kunnen nemen. Kom ik aan bij het geboekte hotel en hen geven aan dat er maar 1 nacht is geboekt.... omdat het niet anders kon extra dagen via de balie bij geboekt. Maar het is ronduit schandalig en naar mijn mening diefstal wat ze doen. Geld van de reservering krijg ik niet terug ondanks dat het wel zwart op wit staat en het niet heb gekregen... ja alle papieren die ik via de mail kreeg kloppen wel maar hotel.nl weet er niets van af, van hun geen kamer of geld alleen een leger portemonnee.

Hotel zelf was echter erg behulpzaam en hebben ook geprobeerd contact op te nemen met hotel.nl

30. syyskuuta 2025

Geboekt via Hotel.nl

Geboekt via Hotel.nl, datum ingevuld geboekt en betaald.
Zie ik in de bevestiging dat er een andere datum staat.
Nog een keer geboekt en zie dat de datum verspringt naar een andere datum.
Klantenservice gebeld (engels talig), of ik het op de mail wil zetten, dus dat gedaan met het filmpje erbij en gevragd of de boeking nar de andere datum omgeboekt kan worden.
Een week later ( een dag voor de verkeerde overnachting) een antwoord dat dit niet mogelijk is.
Gevraagd om terugave van het bedrag, een dag later antwoord dat dit niet mogelijk is.
LET GOED OP DE DATUM TIJDENS HET BOEKEN.
Voor mij zijn het grote oplichters en zal nooit meer via Hotels.nl boeken.

9. syyskuuta 2025

Bijzonder slechte afhandeling

Op de website wordt er geadverteerd met een 24 uurs klantenservice, dat is in ieder geval alvast niet gelukt.

Via hotels.nl een prachtige suite met buiten bubbelbad geboekt in privé tuin voor ons jaarlijkse weekend in oktober voor € 676,- bij van der valk.

Het betreffend van der valk hotel geeft echter aan dat er door hotels.nl een comfortkamer met gesloten badkamer is ingeboekt, en verwijzen ons terug naar hotels.nl omdat zij inderdaad een foute boeking hebben gedaan ( vastgelegd per mail door een snel reagerende van der valk, die klachten in ieder geval wel serieus neemt ).
Een dus vele malen goedkopere kamer dan wij hebben geboekt en betaald.

Uiteraard ga ik hiermee niet akkoord, maar blijft een snelle reactie van hotels.nl tot op heden uit, terwijl ik wel bijna € 700,- heb overgemaakt.

Gezien alle negatieve recensies op diverse sites, maakt me dit behoorlijk nerveus.

Ik hoop dus nog steeds op een snelle reactie vanuit hotels.nl

Groet,

Rick Steenis

7. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ernstige tekortkomingen en geld niet terug

Ernstige tekortkoming in dienstverlening.

Op 29 mei boekte ik via Hotels.nl een kamer bij Novotel Maastricht. Bij aankomst bleek er geen kamer beschikbaar, ondanks een bevestigde reservering en een afgeschreven bedrag van €157,-.

Tot op heden heb ik geen terugbetaling ontvangen en mijn herhaalde e-mails aan Hotels.nl blijven sinds 2 weken onbeantwoord.

Ik deel dit bericht om andere reizigers te waarschuwen en hoop op een spoedige en correcte afhandeling.

29. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

We zijn in welnesshotel Sanadome in…

We zijn in Welnesshotel Sanadome in Nijmegen geweest mijn vrouw en ik. Het was heerlijk. We hebben uiteindelijk 3 overnachtingen gehad. Dus 2 dagen bijgeboekt. 's Avonds in het restaurant gegeten in Sanadome, het eten is echt goed en ook het ontbijt is zeer uitgebreid en goed verzorgd. De manager van de Thermen is Tim, hij heeft echt veel voor ons geregeld voor het bijboeken en is een hele sympathieke kerel. Ook kregen we van hem nog een kadootje op de kamer, dat was meer dan we verwachten. Kortom 5 sterren zeker weten. Groetjes Paul & Irma

1. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik zou hier nooit meer iets boeken

Ik zeg het normaal gesproken nooit maar ik heb nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Na een creditcard betaling dat loopt via Mollie, kregen we geen bevestiging van de boeking. Geen probleem dus boeking herhaald en betaald met iDeal. Een dag later bleek dat we twee boekingen hadden en heb ik onmiddellijk aktie genomen. Pas na drie dagen kreeg ik als antwoord, het betreft een boeking waar geen annulering op wordt verleend, dat klopt maar er is sprake van een technisch probleem. Kortom veel plezier met uw dubbele boeking! Het hotel vroeg ons om aanvullende betaling, maar volgens het boekings document waren alle betalingsverplichtingen voldaan. Ik zou liever iets meer betalen maar dan met service. Dit zijn cowboys die wat mij betreft niet op deze markt thuishoren. Bezint eer je daar een boeking begint, voor mij eens maar nooit meer.

10. helmikuuta 2025

Dear costumers.

Dear costumers.
According of our experience never ever book any hotel via Hotels. Nl. You may loose your money and get nothing even sometimes the hotels already varnished and if you want to change or cancel your booking you well never get money.

7. helmikuuta 2025

Zeer slecht ervaring,bij hotels.nl

Zeer slecht ervaring,bij hotels.nl

Puur een oplichter website. Nooit een deze said booking doen want gooien geld op water is. ik heb een hotel geboekt mijn reservering kwam met verkeerde datum toon ik gebeld bij hotels.nl de klant service nummer werkt niet en op email geen reactie. Dus 0 sterren.

9. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Super slechte ervaring met hotels.nl

Ik boekte een hotel in harlingen, had betaald en kreeg een bevestiging. Op de dag van aankomst stond ik voor de deur maar het hotel was gesloten. Boutique Hotel Harlingen..ik maar een ander hotel gezocht.
Ik probeerde hotels.nl te bellen maar het nr is niet in gebruik, dus maar een mail gestuurd, wacht nog steeds op antwoord. Boeken gaat supermakkelijk. Zolang alles goed gaat geen dus vuiltje aan de lucht. Maar als het fout gaat is het een drama. Mocht ik toch een nog reactie krijgen dan zal ik dat hier melden.

15. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin