HosHenius, Smagen af Aalborg Arvostelua 10

3,6

1. Takeaway-palvelu
  2. Pitopalvelu
  3. Ravintola

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Henius serverer vi god dansk smørrebrød hvor alt er lavet fra bunden. På hoshenius.com, kan De læse meget mere om vores smørrebrød, åbningstider, kontakt,mv

3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Mellemfornøjet oplevelse

Vi holdte vores årlige firmajulefrokost, sammen med et andet firma, på Henius i år.
Det havde vi alle set frem til, da vi i forvejen ved, at det er lækkert og velsmagende mad, de severer der.
Jeg skriver normalt ikke en uopfordret anmeldelse og bryder mig ikke om at tale nogen ned.

Jeg må desværre ytre, at julemenuen var temmelig skuffende.

Men ikke desto mindre, var maden mangelfuld og smagløs. Der var ikke nok sild til alle, vi skulle dele en halv citron til 4 slatne fiskefileter, grønlangkålen var tynd og intetsigende og til sidst, desværre, smagte ris a la manden ikke af andet end fløde og ris. Den var der ingen jul over.

Der manglede simpelthen noget decideret kærlighed til den mad, som Henius er så kendt og velrenommeret for at levere.

For jeg ved, at det kunne de have gjort bedre.
Jeg håber, de vil tage denne kritik konstruktivt til sig. For det er vel ment.

5. joulukuuta 2025

1 klasses betjening

Var inviteret til frokost på Henius i Aalborg af god ven.
Klassisk dansk smørrebrød , der er godt nok kræset for detaljerne , 1 stykke med sild /karry god snaps og jeg var totalt mæt, tjeneren (Fyr med cykelstyrskæg ) var en rigtig tjener bolt fyr, så savner man matador lignende tilstande er restauranten helt klart et besøg værd. Dyb respekt for at lokalt samarbejde med thy bryggeri , der er ikke noget københavnerpis over det, facaden er ikke prangende og det er med til at gøre oplevelsen endnu bedre.
Der er ikke noget glitrende eller lys og lamper , de overlever på god kvalitet gode råvarer og ekstremt sødt personale, god dæmpet dansk musik 60/70 er kører sagte i baggrunden.

22. lokakuuta 2025

En kæmpe anbefaling herfra

Har utallige gange spist på Hos Henius. 9/10 gange er det en sikker vinder, både med hensyn til maden, men i særdeleshed også serviceniveaut.

Det er klart et besøg værd.

De retter der mest værd at fremhæve synes jeg og de gæster jeg har haft med er:
Fiskefillet med og uden rejer.
Tarteletter
Hønsesalat

PS. Husk snaps til maden!

27. toukokuuta 2023

Kedelig mad oplevelse

Besøgt 30/5 var inviteret så jeg klagede ikke på stedet,
Jeg bestilte stegte sild og glædede mig til dejlige nystegte sild, men fik 3 små sildestykker der tydeligvis havde været i mikroovn og fået for meget - tørre. Derefter fik jeg et stykke med oksebryst, smag ok men kedelig anrettet ganske få stykker kød.
Kedelig oplevelse.

30. toukokuuta 2023

Topkvalitet

Har i dag haft en rigtig god oplevelse på Isidor Henius. Toptop kvalitet i både servicen og kvaliteten af mad. Tak for mad

23. huhtikuuta 2017

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili