Na het plaatsen van diverse ramen ,voordeur en pui bleken er gebreken te zijn. Meerdere ....bij voordeur moesten ze meerder malen terug komen ,was men niet blij mee. Er zijn diverse afspraken gemaakt... Näytä lisää
Nu het derde deel van onze raam en deur renovatie achter de rug Helaas was het maken van een montage afspraak in het begin wat warrig maar is helemaal goed gekomen Mannen hebben prima werk afgelever... Näytä lisää
Vanaf het eerste adviesgesprek met dhr. Zeyrek van Horst Renovatie, tot aan de uiteindelijke oplevering van "onze" nieuwe kozijnen en ramen is alles prima verlopen. In het bijzonder het montage team,... Näytä lisää
Horst renovatie heeft de voorgevel van mijn huis voorzien van kunstof kozijnen. De monteurs waren snel en vakkundig, hebben alles netjes opgeruimd, en ook geen zaag deeltjes buiten op straat achter ge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
1e liefde voor je werk
1e leren lezen en niet de verkeerde materialen mee nemen. 2e ik verwacht als ik iets vraagt aan de werkmensen dat het gedaan wordt en geen grote mond te krijgen 3e ik zit nog steeds met de stellage van het vervoeren van de ramen voor de deur al vanaf 22 april en het is nu 21 mei

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
het bedrijf komt zijn afspraken na.
het bedrijf komt zijn afspraken na.
alleen afdekken en opruimen kan beter gedaan worden.
keurig dakpannen vervangen die stuk gemaakt waren.

Tevreden klant@
Duidelijk afspraak gemaakt, helder en eerlijk uitleg over het materiaal,werkwijze en kosten.
Niet goedkoop maar wel kwalitatief goed!
En goede service verleend na aanmerking op onderdeel.
Ook werd na afhandeling werkzaamheden na 4 weken contact opgenomen over hoe de geplaatste onderdelen beviel of er nog op of aanmerkingen waren.
Kortom , niet goedkoop maar erg goede kwaliteit en uitstekende service!

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Mooi klein bedrijf,korte lijnen heldere…
Mooi klein bedrijf,korte lijnen heldere afspraken. Aanrader.

Prettige ervaring
Prettige communicatie en goed opgeleverd. Langer over de plaatsing gedaan dan eerder aangegeven, maar zeer net resultaat.

Ik ben erg tevreden
Ik ben erg tevreden . Zeer goed vriendelijk vakmensen leveren mooi en netjes werk af .dit bedrijf is echt een aanrader

Hoge kwaliteit en miscommunicatie
Goed materiaal.
Lange wachttijden door miscommunicatie; betrof 2 nieuwe ramen met ducoroosters en raamdorpels.
Monteurs waren vergeten een set raamdorpels mee te nemen.
10 jaar geleden hele woning en schuur van kunststof kozijnen en deuren laten voorzien.
Dat was voortreffelijk door Horst

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
3e keer dat firma Horst bij ons de…
3e keer dat firma Horst bij ons de kozijnen komt vervangen. De communicatie vooraf verliep prettig en soepel. Ook het maken van de afspraak voor montage ging in goed overleg.
Op de dag van de montage kwam Coen met z’n ploeg en hebben in twee dagen onze voor en achtergevel vervangen met geweldig resultaat. Ze werken super netjes en waren prettig in de omgang. Het is dat mijn huis nu klaar is maar ik kan het een ieder aanraden om met Horst in zee te gaan

Uitstekend
Zeer goed werk geleverd. Levering, planning en plaatsing en afwerking zijn alle correct, netjes en volgens planning geplaatst en de kunstofkozijnen zijn een hele verbetering tov. de oude kozijnen.

Kozijnen Montage 2 april 2024
De drie mannen die bij ons de nieuwe kozijnen hebben gemonteerd waren snel, kwalitatief goed en ontzettend aardig. Ze hebben uitstekend werk geleverd.

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Prima mensen die de kozijnen hebben…
Prima mensen die de kozijnen hebben geplaatst. Echter, tot mijn grote schrik zag ik condenswater op het raam aan de binnenkant! Ik heb er niet aan gedacht om ook de buitenkant te controleren. Het zat niet aan de binnenkant.
In afwachting van uw reactie,
Wil ozinga

goed werk gelevend.
prima, net als de eerste keer komen er kundige mensen langs en ze werken als paarden.
keurige afwerking en goed overleg.

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
We zijn erg tevreden over Horst renovatie
Volgens afspraak zijn de gevels en kozijnen vakkundig geplaatst. Precies zoals afgesproken. We zijn erg tevreden over de afwerking.Top team is aan het werk geweest.

Goed mooi en kundig
Levertijd was snel.
De emails werden goed en snel beantwoord
De vakmensen leveren mooi en netjes werk af. Overleggen goed over de wensen. Waar getwijfeld wordt geven ze goed advies

Eind goed al goed
Alles is goed gekomen maar de communicatie tussen de monteurs en planning kan beter. De laatste dag was ingepland met een steiger en restzaken afhandelen, geen steiger en meer restzaken dan ingepland. Perfect opgelost door de monteurs ter plaatse door eigen oplossing gerichtheid.

Netjes en goed
Ze werken hard en goed alles is snel geregeld en netje zeer tevreden
Gr fam klijnstra

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Uitvoering van werkzaamheden was…
Uitvoering van werkzaamheden was overeenkomstig afspraken.

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Telefonisch goed bereikbaar dat vind ik…
Telefonisch goed bereikbaar dat vind ik enorm prettig i.p.v. zo’n chat-robot. Er werd goed geluisterd en meteen gehandeld. De overleg per mail daarna was ook goed geregeld. De afspraken zijn nagekomen en het achteraf betalen vond ik ook goed.

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Alles goed geleverd en netjes…
Alles goed geleverd en netjes gemonteerd. Vriendelijke monteurs .

Netjes werk afgeleverd
Monteurs hebben netjes werk geleverd. Secuur.
Ook duidelijke uitleg wat wel/ niet kan.
Super tevreden.