10-07-2026 montage 2 deuren. maandag zou ik gebeld worden over een iso plaatje in de schuurdeur. geen belletje. heb woensdag morgen gebeld, zouden mij middags terug bellen nee dus. mail 04-09 2026... Näytä lisää
Vanaf het eerste adviesgesprek met dhr. Zeyrek van Horst Renovatie, tot aan de uiteindelijke oplevering van "onze" nieuwe kozijnen en ramen is alles prima verlopen. In het bijzonder het montage team,... Näytä lisää
Nu het derde deel van onze raam en deur renovatie achter de rug Helaas was het maken van een montage afspraak in het begin wat warrig maar is helemaal goed gekomen Mannen hebben prima werk afgelever... Näytä lisää
Horst renovatie heeft de voorgevel van mijn huis voorzien van kunstof kozijnen. De monteurs waren snel en vakkundig, hebben alles netjes opgeruimd, en ook geen zaag deeltjes buiten op straat achter ge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ingenieur Schiffstraat 33, 7547 RE, Enschede, Hollanti
- 085-064 72 75
- info@horstrenovatie.nl
- www.horstrenovatie.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Voldeed volledig aan de verwachting
Voldeed volledig aan de verwachting, men hield zich goed aan de gemaakte afspraken.
Kozijnen en deur zijn van een deugdelijk merk en kleur en uitvoering.

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Snel en efficiënt plaatsing van…
Snel en efficiënt plaatsing van kunstoframen en deuren alles functioneerd zonder problemen
Was vakwerk

Perfect geadviseerd door Donny en Paul
Perfect geadviseerd door Donny en Paul. Daarna zijn de ramen door een uitstekend team gemonteerd. Zeer aardige werklui, professioneel en harde werkers. Dachten mee en niks was teveel. Vond het twee hele fijne dagen. Ook het contact via de mail verliep vlekkeloos.
Horst Renovatie, zo'n bedrijf dat meedenkt!
Bedrijf denkt echt met je mee en doet wat ze beloven.
Vooral grote complimenten voor het montage team van Michael (2). Deze mannen werken keihard, zeer zorgvuldig en laten alles netjes achter.
фантастическая команда, Майкл

Perfecte service
Duidelijke afspraken en levering en installatie perfect en snel uitgevoerd.

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Snel en toch zorgvuldig gewerkt
Er werd heel snel en zorgvuldig gewerkt. 3 mannen die als een goed geoliede machine samenwerkten in een prettige sfeer. Er is dat geleverd wat we besteld hadden. Het resultaat ziet er goed uit en alles is netjes schoongemaakt als laatste stap.

Vriendelijk en goed geholpen
Vriendelijk en goed geholpen, meedenken, monteurs werken netjes

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Het totale plaatje zou ik het liefst…
Het totale plaatje zou ik het liefst een 11 geven. Het werk wat uw personeel heeft gedaan is super. Ik raad een ieder die een nieuw aanzicht van zijn of haar huis wil hebben inclusief nieuwe ramen neem contact op met Horst renovatie Enschede.

Keurig werk geleverd
Keurig werk geleverd. Vriendelijke mensen. Ben er erg blij mee

Zo wil je het hebben
Luisteren naar de wens van de klant en goed advies bij offerte.
Reële verwachting t.a.v. levertijd
Goede communicatie t.a.v. planning
Vakbekwame plaatsing. Nette vaklui.
Correcte administratie, ook financieel.
Goede nazorg (extra sleutels)

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Vriendelijke, nette, gezellige en harde werkers die mooi en goed werk hebben geleverd.
Marciano, Peter en Jeffrey kwamen binnen, stelden zich voor en zeiden meteen dat we ze direct konden aanspreken als er iets was. Dat was al een geweldige ervaring opzich!
Ze stonden in de volle zon de kozijnen te vervangen. We waren echt onder de indruk wat een werk ze verzet hebben in een korte tijd. In de koffie pauzes waren ze een gezellig gezelschap met leuke verhalen. Ze hebben het netjes gedaan en gingen met respect om met onze spullen en wensen.

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Horst Renovatie is een top bedrijf!
Horst Renovatie heeft perfect werk verricht en afgeleverd, met een fantastisch service van begin tot het eind!
Goed intake gesprek, op verzoek snelle levering waargemaakt. Inmeten met nog enkele vragen werden perfect opgepakt, 1 dag alles netjes en zorgvuldig geplaatst (hele fijne en nette mensen). Klantvriendelijke telefoongesprekken over de planning en vragen die ik had rond subsidie.

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Zie mail met al mijn punten

Beter kan niet
Beter kan niet. Geweldig. Zowel van de mensen op kantoor als de uitvoerende. En kwaliteit van de kozijnen. Prachtig om te zien dat het kan. Veel respect. Goed werk. Schoon opgeleverd. Een goed luisterend oor naar je wensen. Perfect aflevering. Bedankt

Prima verlopen.
Prima contact, goede monteurs.
Alles is naar wens verlopen. Klein minpuntje: De afvalcontainer staat nog steeds voor de deur. Nu 8 dagen geleden dat het dakkapel is geplaatst.
Maar wellicht dat Horst renovatie daar zelf niets aan kan doen. Al met al zeer tevreden over Horst Renovaties.

Vastaus yritykseltä Horst Renovatie - Kunststof kozijnen
Ik had Horst al eens gehad in mijn…
Ik had Horst al eens gehad in mijn vorige woning 15 jaar geleden. Toen was het al perfect gegaan met kozijnen vervangen. Ging er nu ook weer vanuit dat de service nogsteeds hetzelfde was. En dat is zo. Het gevoel van een familie bedrijf dat met beide benen op de grond staat. Denken met je mee, eerlijk advies. Ook de monteurs die het zware werk doen, super. Mooi team. Ruimen alles keurig op en laten stukje vakwerk achter.

Vakwerk!
Wij zijn zeer goed geholpen, vanaf het 1e gesprek t/m de montage en oplevering. En erg blij met het resultaat: een nieuwe voordeur. Spijt? Ja, dat we dit niet veel eerder hebben gedaan!!