Yritys on vastannut
Att beställa foder hos Hogsta är enkelt och dom har nästan alltid mitt sortiment inne. Och behövs något beställas får jag direkt sms om när jag kan få det.Sen kan jag bara backa in bilen mot foderlada... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dessa handskar är inte så varma som man skulle kunna tro efter texten. Frös om fingrarna i dessa i -7 och kallare än så kan det bli. Ett plus är att dom är sköna och man har ett bra grepp i dom, så h... Näytä lisää
Mycket bra sortiment som innehåller både vardags- och lyxprodukter och det där lilla extra som man inte ens visste att man behövde 😊 Alltid ett trevligt, engagerat och kunnigt bemötande med stort tål... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Den stora passionen för häst och ridsportutrustning som du finner du hos oss alla som arbetar på Hogsta Ridsport, speglas både i webb shoppen och butiken på Drottningholm. Hogsta Ridsport erbjuder ett väl tilltaget sortiment med bra till bästa kvalité på våra produkter då vi vet att det är vad som krävs inom ridsporten. Kunskap, omtanke och service är våra ledord i vår stävan efter att bli den bästa leverantören på ridsport- och hästutrustning för dig som söker kvalité. Våra värderingar innefattar hållbarhet på alla nivåer och vi väljer våra leverantörer med omsorg, samtidigt som vi försöker tillgodose dina behov så långt det är möjligt.
Hogsta 12, 178 93, Drottningholm, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Väldigt nöjd, kommer att handla här fler gånger
Snabb återkoppling på min beställning

Vastaus yritykseltä Hogsta Ridsport
Jag har beställt ett par nya ridstövlar och fick superb service. Det är alltid roligt att handla här, de har det där ”lilla extra” med spännande sortiment, kunnig och trevlig personal.

Vastaus yritykseltä Hogsta Ridsport
Bra kommunikation från företaget när de inte hade tillräckligt på lager för att omgående leverera. Fick besked om att det skulle dröja uppemot 4 v innan jag fick min order, vilket jag godtog då jag på inget vis hade bråttom. I själva verket tog det ca 7-10 dagar innan jag hade varorna hos mig. Allt sköttes föredömligt bra, handlar gärna här igen.

Vastaus yritykseltä Hogsta Ridsport
Snabb leverans och bra service. Detta gäller både butiks och beställningsvaror. Snabb att besvara frågeställningar på mail och är lösningsorienterade. Stort kvalitets utbud. Hjälpsamma vid service av headset och liknande.

Vastaus yritykseltä Hogsta Ridsport
Toppen butik. Snabb service och proffsig personal. Underbart sortiment :-) Jag rekommenderar verkligen denna butik

Vastaus yritykseltä Hogsta Ridsport
Super bra service och trevligt bemötenade : )).
Incrediwear hoof socks FUNGERAR!
/ Tack från Therese och Herr Nisse

Vastaus yritykseltä Hogsta Ridsport
Vi fick väldigt bra och proffsig hjälp med att både mäta och köpa stövlar. Rekommenderar starkt!😍

Vastaus yritykseltä Hogsta Ridsport
Fick.mina produkter supersnabbt ich jättetrevlig kundservice! Förmodligen sveriges bästa hästbutik!

Vastaus yritykseltä Hogsta Ridsport
Väskan är kanon men varit bra med handtag också och inte bara axelrem.
Blev tung med sakerna i för en reumatiker.