Hoesje voor samsung galaxy tab A kwam dag later aan dan beloofd via brievenbuspost, dat was net geen probleem voor me en nog net op tijd. Echter de prijs / kwaliteit viel me enigzins iets tegen, had... Näytä lisää
Prima webshop. 's Middags besteld, volgende ochtend in huis, keurig verpakt en nog een mailtje achteraf ter bevestiging. Ook heel blij met het hoesje! Terwijl er bij andere webshops geen voorraad was,... Näytä lisää
Op een vrijdag besteld, krijg al snel een mail dat mijn bestelling is verzonden. Dus ik ga er vanuit dat deze zaterdag er is. Dit is niet zo. Blijkbaar werken ze bij de pakketten dienst niet o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik wilde iets bestellen, bij betaalmethodes wel een Klarna logo zetten, maar geen Klarna mogelijkheid. Dan is mijn vertrouwen weg en ga ik wel elders bestellen
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hoesjes.nl is hét adres voor het kopen van telefoonhoesjes voor alle merken: Apple hoesjes, Blackberry hoesjes, HTC hoesjes, Huawei hoesjes, LG hoesjes, Nokia hoesjes, Samsung hoesjes en Sony hoesjes
Storkstraat 3, 3833 LB, Leusden
- +31 (0)33-2022115
- info@hoesjes.nl
- www.hoesjes.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Dit service is geweldig.
Ik raad een ieder aan Hoesjes.nl te proberen en je krijgt er geen spijt van. Het is ook nog goedkoop.
Bedankt voor de snelle en corecte aflevering.
Bij Hoesje.nl vind je een grote keuze en snel in huis.
prima bedrijf!
Snelle service, n goed product, dus aan te raden:)!
snel en GOED !!
Goede service. Goede bevestiging en duidelijk met mails.
Op tijd en snel bezorgd
Nette prijs
Afspraak is afspraak
Vandaag besteld, betaald en inderdaad de volgende dag in huis.
zeer snelle levering
Je wordt goed op de hoogte gehouden.
Snel en betrouwbaar!
Het hoesje was netjes de volgende dag geleverd! En het hoesje was ook goed verpakt! Zeer tevreden!
Top, overzichtelijk site en goede levering!
Via via op deze site terecht gekomen en zeer tevreden over wat ik vond. De site is erg overzichtelijk, je vind makkelijk waar je moet zoeken, veel keuze en goede en snelle levering. Een echte aanrader als je een mooi hoesje zoekt voor je telefoon. Ik zou er zo weer gebruik van maken of de site aanraden aan anderen.
super snel geleverd!
Weet niet hoe ze het doen, maar om 22:15 besteld en de volgende dag in huis - super service :)
Goede,snelle levering
Goede, snelle levering, grote keuze en prima volg emails
goede servive
Ik ben super tevreden over mijn hoesje en delevering ging ook vlot. Telefoon zit er mooi strak in . Bedankt . Groet. Harm
snel en correct
grote keuze en levering binnen 1 dag ,perfect !!!
super super super
Precies zoals het staat omschreven, product, levering alles.
Top site.
wat mij betreft : Helemaal TOP
aangenaam verrast door de goede service
wat valt er dan nog meer te zeggen !
Hoesjes.nl...rete snel!
Ruime keuze, duidelijkheid mbt order en levering verloop, snelle levering en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!!
Snelle levering. Precies volgens de afspraak
Hoesjes.nl is een aanrader
De snelste service
Ik ben zeer tevreden met jullie service
super snel geleverd, ben heel blij met me nieuwe telefoon hoesje!
Ben erg blij met mn nieuwe hoesje! Snel geleverd! Top!