3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,6

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Rigtige mennesker, med stor faglighed

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Hjørring Skov & Have. Jeg har både købt en trailer og en kædesav hos dem, og hver gang har jeg fået virkelig god og ærlig vejledning, så jeg følte mig helt tryg ved mine køb.

Det, der især imponerer mig, er deres kundeservice efter købet. Da jeg havde et spørgsmål omkring min nye trailer, blev jeg mødt med hjælpsomhed, hurtige svar og en oprigtig interesse i at finde en god løsning. Det er præcis den slags service, man håber på, når man handler lokalt.

Kompetente medarbejdere, god rådgivning og en service, der fortsætter længe efter købet. Jeg handler helt sikkert hos Hjørring Skov & Have igen og kan varmt anbefale dem til andre.

5. elokuuta 2026

-5 stjerner

Hold jeg væk fra dem...
Sendte min havetraktor ind til reparation, og det tog flere måneder, og grunden var fordi de ikke kunne få en del til det, og da jeg gjorde dem opmærksom på at man kunne få den et pågældende sted, fik jeg blot afvide, "dem gider vi ikke købe hos, det skal være hos dem vi kender"
Og som om det ikke skulle være nok, så havde de gjordt skade på køre enskaberne...
Så sendte den igen ind til dem igen (kunne jo være 1st gang var en smutter for deres side), og har nu fået regningen, der er dyre end den første...

Så hvis man kunne give minus stjerner, havde jeg gjordt.

12. toukokuuta 2025

Ingen service

Virkelig dårlig service jeg var kørt fra tylstrup til Hjørring for at købe en ny drivrem til min husqvarna plæneklipper. Men bliver mødt af en lidt for arrogant sælger der ikke gider finde en drivrem da der er mange mennesker i butikken.

6. huhtikuuta 2025

Vildt dårlig service.

Vildt dårlig service.
Jeg kommer ind for at hente et dæksel til min robotplæneklipper, da jeg skal betale kan jeg se at man kan se tal og bogstaver på dækslet. Da den ældre herre jeg bliver betjent af, ikke kan se det bliver jeg beskyldt for at lyve, men får fortalt at han da godt kan bestille et nyt når jeg skal være vanskelig. Dækslet bliver nu bestilt på nettet, og det var sidste gang jeg handler der.

25. syyskuuta 2024

Havde leveret en maskine til reparation…

Havde leveret en maskine til reparation for en måned siden, kommer forbi efter 3 uger og den er stadig ikke lavet eller set på, bliver lovet at den er færdig ugen efter. Men stadig ikke færdig eller set på. Siger det er for dårligt da den skulle være dækket af garantien, bliver mødt af arrogance og vil først ikke udlevere maskinen. Et sted jeg aldrig sætter mine ben igen !!

17. heinäkuuta 2024

Dårlig service

Jeg købte for ca 1,5 måned siden en ny motorsav. Efter ca 14 dage efter købet opdagede jeg at den var utæt for kædesavs olie. Jeg indleverede den hvor jeg spurgte om jeg ikke kunne få en ny da den slet ikke havde været brugt, det kunne jeg ikke. Nu har den været til reparation i 4 uger og stumpen er ikke engang kommet hjem endnu. Jeg er udmærket klar over at der er længere leveringstid pga corona men det kan da ikke være mit problem! Det er dårlig service! Ps. For bare 5-6 år siden var det et rigtig godt værksted og butik at bruge.

1. elokuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili