H.J. Hansen Vin Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super nemt at bestille gave fra online shoppen - inklusiv personlig kort hilsen til modtageren, inkluderet del af H.J. Hansen online service. Bestilt fra udlandet - og absolut min bedste nye online s... Näytä lisää

Lækker forretning med altid tårnhøj kvalitet, servicen er altid fantastisk, som kunde bliver du mødt, hørt og set og der gås rigtig langt for at jeg som kunde lige får den helt bestemte vare jeg efte... Näytä lisää

Købte vine og vinglas på Black Week. Bestilte om morgenen, de blev leveret om aftenen! Desværre manglede en kasse med glas, hvilket deres kundeservice hurtigt fik rettet op. Kan varmt anbefale at k... Näytä lisää

Gode produkter til gode priser, hurtig klarmelding. Professionel og imødekommende betjening i butikken i Østbanegade, hjælper altid med at bære ud til bilen

1. Viinimyymälä

H. J. Hansen Vin/ Vinspecialisten er meget tætte samarbejdspartnere med 45 butikker fordelt over hele Danmark, bundet sammen af kærligheden og passionen for vin og spiritus. Sammen er vi Danmarks største leverandør med produkter fra hver en afkrog af verden. Små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage til middelalderen. Her på siden finder du tusindvis af produkter, som du kan bestille og afhente gratis i din nærmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Fragten skal du altså ikke tænke på. Vi tilbyder også vinglas fra østrigske Riedel, som man ikke bør tøve med at kalde verdens bedste. De er skabt med den optimale nydelse af den enkelte drue for øje og får din vins bedste sider frem. Det er derfor, at glassene står på de bedste restauranter over hele verden.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

59 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nem handel

Nem handel, på overskuelig hjemmeside, og pakker var klar til afhentning få dage efter købet.

6. joulukuuta 2024

Hej.
Sådan skal det være. Nemt, hurtigt og bekvemt. Dejligt det går op i en højere enhed.

Hilsen Kasper

Altid hurtig levering og god kvalitet i…

Altid hurtig levering og god kvalitet i forhold til pris :-)

9. joulukuuta 2024

Hej Annemette,
Dejligt at der er sund balance mellem kvalitet og pris. Jeg sender en hilsen til de dygtige og hurtigere pakkere på vores lager! (OG en stor highfive)!

Kan anbefales

God information, lækre varer, hurtig og god levering.

4. joulukuuta 2024

Hej Charlotte,
Det lyder jo til det gik lige efter bogen. Sådan skal det lyde og dejligt at du fik den service som du fortjente.

Virkelig godt produkt og hurtig levering

Virkelig godt produkt og hurtig levering

21. marraskuuta 2024

Hej Peter.
Jamen tusind tak. Det sender jeg videre til vores indkøbschef (jeg kan love han bliver glad for at høre det!). Den med hurtig levering, får han ikke æren af. Den hilsen går ned til vores hurtigere plukkere :-)

Venlig og imødekommende

Meget imødekommende, hurtig og venlig betjening og svar på diverse spørgsmål - Et stort udvalg af diverse kvalitetsvarer - helt sikkert et sted jeg med tryghed vil handle igen 🤩

25. marraskuuta 2024

Hej Ann.
Jeg lover dig at vi også vil udvise dig tryghed næste gang. Sådan skal det være med rådgivning og service. Vi er jordnære og personlige i vores fag. Hilsen Kasper

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse…

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse omkring den kundeservice jeg har fået fra jer. I dag har jeg ringet 3. Dag i streg om at jeg vil afbestille den ordre I har ændret uden samtykke, og endelig siger I at jeg får mine penge tilbage og at ordren er afbestilt.
Det er bare lidt ærgerligt at Kxxxx fra kundeservice er så flabet i kundekontakten. Det er i hver fald ikke sådan kundeservice plejer at snakke til kunder.
Hun siger at pengene er på vej, men jeg må ikke få en mail omkring bekræftelse på at ordren er annulleret eller at pengene tilbageføres. Hun oplyste inden hun smækkede røret på at der var lavet en kreditnota.
Jeg kan fortælle at jeg ikke har modtaget en sådan kreditnota.
Indtil videre den værste kundeservice jeg har oplevet.
For 3 dage siden lovede hendes chef at sende mig en bekræftelse på at ordren var annulleret, den venter jeg også på endnu. Hvorfor mistilliden til hj Hansen stiger hver dag der går :)

27. marraskuuta 2024

Super service.

Super service.
Der var desværre sket en pakke fejl, så en af vinene i smagekasse jeg købte var forkert. De sendte omgående den rigtige, som jeg havde dagen efter.
Det er hvordan man håndterer sine fejl, der viser ens serviceniveau, og det her var perfekt.

13. marraskuuta 2024

Elsker H.J

Elsker H.J. Hansen 😀 masser af lækre varer og bare skønt at få supergod kundeservice ved behov. Vil altid komme forbi jer i ny og næ

6. marraskuuta 2024

flot arrangement

Var til champagnesmagning i Middelfart afdelingen.
Særdeles flot set up i lækre omgivelser og flot udvalg af bobler. Man kunne tydelig mærke der var viden og passion bag. Kan kun anbefale en aften med dem.

27. syyskuuta 2024