Banner for Himmerland Forsikring gs.

Himmerland Forsikring gs. Arvostelua

3 252
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service – og man føler sig ikke som et nummer i køen Jeg er meget tilfreds med Himmerland Forsikring. Jeg oplever en supergod service, hurtig respons og altid venlige og kom... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

En god seriøs vejledning uden nogen form for pres eller tendes til at oversælge. Prisen og sammensætningen af forsikringer matcher meget godt.

Saanut 5/5 tähteä

Under en nylig rørskade i vort hjem Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmer... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Det var en posivtiv samtale uden slisken og gode svar. Jeg følte at Malte havde tid og overskud til at hjælpe og gaude mig igennem svarene og Mange tak for det

Yrityksen tiedot

1. Vakuutustoimisto
  2. Vakuutusyhtiö

Tietoja yrityksestä Himmerland Forsikring gs.

Yrityksen kirjoittama

Vores forretning starter med dig – og alle vores andre kunder. Som kundeejet selskab arbejder vi nemlig for dem, der er en del af fællesskabet. Det har været vores tilgang i mere end 135 år.

Hos os møder du mennesker, der gerne vil gøre det enkelt og trygt for dig at være godt forsikret. Derfor får du forsikringsløsninger, der giver mening, og rådgivning, der er til at forstå.

Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Og vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du slipper for unødige bekymringer. for dig.

Et kundeejet selskab, der er til for dig

Yrityksen kirjoittama

Som kundeejet selskab har vi fokus på dig og din hverdag. Du får forsikringer, der giver mening – og rådgivning, der er til at forstå. Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du kan bruge tiden på det, der betyder mest for dig.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(3 252)

467 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super forsikringsselskab

Super forsikringsselskab. Der er aldrig problemer, hvis vi har haft en skade. Der er altid god hjælp, og venlig betjening. Vil gerne give 10 stjerner.

13. elokuuta 2026

Hej Mogens,

Mange tak for de rosende ord! Vi er utroligt glade for at høre, at I altid oplever god hjælp og venlig betjening, når I har brug for os. Jeres tilfredshed betyder utrolig meget for os.

Saanut 5/5 tähteä

Venlig og hurtig respons ved…

Venlig og hurtig respons ved henvendelser.

Hej Conni,

Vi bestræber os altid på at yde en god og effektiv service, så fedt du synes vi lykkes med det!

Hej Henning,

Tak for den fornemme anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Vi bliver altid glade når vores kunder er tilfredse med vores service.

Kan anbefales …

Har nu haft Himmerland i flere år og er tilfredse

Hej Jan,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med Himmerland i flere år. Vi sætter stor pris på din loyalitet.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har kun haft gode oplevelser i…

Vi har kun haft gode oplevelser i Himmerlands forsikring

Hej Håkon,

Tusind tak for stjernerne og den fine anmeldelse!

Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Super stabil og overholder aftaler

Super stabil og overholder aftaler

Hej Kim,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi sætter stor pris på at høre, at du oplever os som stabile og pålidelige i vores aftaler. Det er dejligt at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Hidtil vores billigste…

Hidtil vores billigste forsikringspakke. Altid imødekommende når man ringer. Service venlige når der er et skadesforløb.

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at I har fundet den billigste forsikringspakke hos os, og at I oplever god service og imødekommenhed, når I kontakter os - sådan skal det være!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har efterhånden været ved…

Jeg har efterhånden været ved Himmerland forsikring i en del år og jeg er meget tilfreds, det gælder både priser, dækninger og service 👌
Jeg kan du give mine varmeste anbefaling

Hej Peter,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det er simpelthen så dejligt, at du er tilfreds og ikke har en finger at sætte på noget - det betyder alverden for os!

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Super kundeservice

Nemme at få fat i og altid venlig og profesionelle

Hej Jesper,

Fantastisk at høre - det er præcis sådan, det skal være!

Du skal have stor tak for anmeldelsen og de fornemme stjerner.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har været SUPER tilfreds fra vores…

Vi har været SUPER tilfreds fra vores første henvendelse til personligt besøg af Dennis, tegning af forsikringer og overførsel fra gammel forsikringsselskab til Himmerland Forsikring. Vi har endnu ikke og får forhåbentlig ikke nogen skader, hvorfor den del ikke kan bedømmes.

10. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Hakon,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at I helt fra start har været super tilfredse. Det glæder os desuden at vide, at I havde en god oplevelse med personligt besøg af vores assurandør Dennis.

Jeg sørger selvfølgelig for at sende jeres flotte ord direkte videre til Dennis, så han også får glæde af dem.

Saanut 5/5 tähteä

De står altid klar med hjælp nær jeg…

De står altid klar med hjælp nær jeg har noget at spørge om de er serviceminded i stor stil kan kun anbefale dem

Hej Peter,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds og får den hjælp du har behov for - vi gør os altid umage for at levere den bedst mulige service, så det er dejligt, du synes vi lykkedes med det.

Saanut 5/5 tähteä

Vi fik en god snak og god betjening så…

Vi fik en god snak og god betjening så man kunne forstå hvad det drejer sig om og en god behandling
Vh Solveig

Hej Solveig,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, du er tilfreds og fik en god betjening.

Saanut 5/5 tähteä

Bedste forsikringsselskab de er der med…

Bedste forsikringsselskab de er der med de samme når du har brug for det.

Hej Tufan,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak skal du have!

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig udstedelse af korrekt police

Hurtig udstedelse af korrekt police. Generelt hurtig respons ved henvendelser.

Hej Per,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores responstid og tilgængelighed.

Saanut 5/5 tähteä

Fremragende priser og god dækning

Hej Annette,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både service, priser og dækning.

Saanut 5/5 tähteä

Meget fin service,prof hjælp ved…

Meget fin service,prof hjælp ved overflytning.

5. elokuuta 2026

Hej Hans,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det er bare så skønt at høre, at du er tilfreds med vores service og har fået god hjælp i forbindelse med overflytning.

Saanut 5/5 tähteä

De taler samme sprog som os, et der er til at forståDer var en stor venlighed og en god…

Der var en stor venlighed og en god forståelse for vores situation. Vi fik tilbudt en fin pris på de forsikringer vi ønskede.

Hej Per,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at I oplevede en stor venlighed og en god forståelse. Det er jo lige sådan, det skal være.

Service

Fornuftige mennesker og fornuftige priser på produkterne

Hej Allan,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og ikke mindst vores priser.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin