Goedendag, als leek in deze wereld van schades wist ik dus echt niet wat er op me af kon komen! De aanrijding was afschuwelijk, niemand die me iets vertelde maar daar kwam verandering in via een fam... Näytä lisää
Wat een fijne samenwerking. Het heeft voor mij gezorgd een ontlasting in het gehele proces en vooral ontzorgd zodat ik mijn energie kon steken in herstel. Dankjewel!
Op 3-jarige leeftijd heeft onze dochter tijdens een kinderopvang uitje een verkeersongeval gehad. HIJINK Advocaten Letselschade (H.A.L.) heeft dit dossier zeer bekwaam gevolgd tot haar 23ste levensjaa... Näytä lisää
Via mijn adviseur ben ik bij HIJINK Advocaten terecht gekomen. Meneer Alex Broers heeft mijn vrouw bijgestaan. Hij was altijd erg vriendelijk en correct. Het proces heeft door verschillende oorzaken w... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Kies bij letselschade voor een specialist! 0800-4455000 (landelijk) U bent gewond geraakt door een ongeval en lijdt daardoor schade, dat noemen wij letselschade. Wij helpen u bij het claimen van de letselschade waar u recht op heeft. Begeleiding in de onderhandeling en procedure is sterk aan te bevelen. Vaak is onze juridische hulp zonder kosten voor u. Dit omdat wij zijn erkend als deskundige partij volgens de wet. Bel voor vrijblijvend advies 0800-4455000 Ons specialisme, uw recht! Onze advocaten en specialisten staan ingeschreven in het Register Letselschade. Ieder voltooide een universitaire juridische opleiding en specialiseerde zich in de begeleiding van gedupeerden met letselschade. Dit doen wij al ruim 25 jaar. Onze keurmerken ✓ Register Letselschade (Keurmerk Letselschade) ✓ Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) ✓ NIVRE registerexperts ✓ Orde van Advocaten Verder zijn wij aangesloten bij de branche-organisaties NLE (Nederlandse Letselschade Experts) en NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). ✓ Onze specialisten ontlasten u ✓ Wij begeleiden u stap voor stap ✓ Nauwkeurige berekening van de schade ✓ Tevredenheid van 9.8 (ruim 250 reviews) ✓ Geen advocaatkosten
Onderlangs 1, 6812ce, Arnhem, Hollanti
- 0800-4455000
- info@hijink.com
- www.hijink.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Zeer prettig contact
Zeer prettige en vlotte communicatie met Rianne Bockhoven. Goed en duidelijk advies, snelle verloop en professioneel.
Goed geïnformeerd, en zeer professioneel gehandeld
Een paar jaar geleden is mijn moeder in haar scootmobiel aangereden door een auto en na een lange ziekenhuis opname haar been verloren. HIJINK heeft ons toen bijgestaan. Marit heeft ervoor gezorgd dat er een prachtige schadevergoeding is uitgekomen. Er is zeer zorgvuldig en op goed geluisterd naar onze hulpvraag. Alles is zeer snel en tot in de puntjes afgewikkeld.
Zeer prettig en persoonlijk contact met…
Zeer prettig en persoonlijk contact met Rianne Bockhoven. Professioneel en doelmatig.
Professioneel
Prettig, professioneel en persoonlijk contact met Rianne van Bockhoven.
Vanaf het eerste contact met Rianne goed en duidelijk advies en hulp gekregen.
Deskundig en klantgericht
Erg tevreden over de fijne klantgerichte communicatie en afhandeling van de aangemelde regreszaken door Rianne van Bockhoven.
Kundig en prettige communicatie
Ik heb contact met de heer Alex Broers inzake een mogelijke claim. De heer Broers adviseert kundig en hij is behoudend in het overgaan tot een eventuele procedure. De haalbaarheid van de claim wordt hierbij zorgvuldig afgewogen. Dit voorkomt onnodige kosten.
De manier van communiceren is daarnaast correct en zeer prettig.
Op basis van mijn ervaring beveel ik de heer Broers aan.
Alles prima geregeld.
Goed hulp respons en medewerking…
Goed hulp respons en medewerking gekregen n.a.v. een ongeluk, zeer netjes afgehandeld tot dat alles afgehandeld was en zelf weer goed hersteld was.
Hele fijn samenwerking gehad met een…
Hele fijn samenwerking gehad met een perfect resultaat in mijn voordeel. 1000maal dank!
In de afgelopen periode bijgestaan door…Mevrouw M. Herngreen
In de afgelopen periode bijgestaan door mevrouw M. Herngreen. Zeer prettige samenwerking. Kan niets anders als concluderen dat Hijink advocaten beschikt over kundige mensen. Een absolute aanrader.
Onlangs bijgestaan door Mevr
Onlangs bijgestaan door Mevr. R. Bockhoven. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Er wordt op alle vlakken meegedacht en geadviseerd. Zeker een aanrader indien u juridische hulp nodig heeft.
Mevrouw Van De Werfhorst
Mevrouw Van De Werfhorst - Van Dooren heeft ons recentelijk ondersteuning en advies gegeven op arbeidsrechtelijk vlak. Wij hebben dit als zeer prettig en kundig ervaren. Daarnaast denkt zij goed mee en handelt zij adequaat en tijdig.
Tim Tersteeg
Directeur Timpanon Re-integratie BV
Een vrijblijvend advies gehad…
Een geweldig vrijblijvend advies gehad van mevrouw vd Werfhorst.
Vriendelijk, vakkundig, duidelijk. Wij zijn erg dankbaar met het advies. Bedankt.
Gedurende een langdurig proces op…
Gedurende een langdurig proces op vakkundige wijze hulp gehad van Marit Herngreen. Vanaf het begin razendsnel gehandeld en noodzakelijke dingen opgelost rondom letselschade....echt fantastisch. Soepele communicatie, heldere taal, meelevend en meedenkend over de lange termijn. Echt een kantoor om bij terug te komen, mocht dit ooit nodig zijn.
De betrokkenheid, professionaliteit en vakkundigheid is ongekend!
Onvoorstelbaar hoe fantastisch ik alweer ben geholpen door Marjoleine van de Werfhorst – van Dooren! Haar persoonlijke manier van bijstaan, de betrokkenheid, professionaliteit en vakkundigheid is ongekend! Een advocatenkantoor waar niet het klokje tikt zodra je wordt geholpen en waar vriendelijkheid en goede communicatie centraal staat. Ik zou Hijink advocaten dan ook iedereen aanraden!
Heel erg bedankt Marjoleine, je bent een topper!
Zeer prettig communicatie
Zeer prettig communicatie, goed bereikbaar en persoonlijk contact.
Heel tevreden over de professionele aanpak
Heel tevreden over de professionele, vlotte aanpak en to-the-point communicatie!
Super geholpen
Super geholpen
Het zijn experts in hun vak en daarnaast ook erg meelevend en vriendelijk
Tevens zijn ze goed bereikbaar
EEN AANRADER !
Heel prettig, professioneel en persoonlijk
Heel prettig, persoonlijk en professioneel geholpen door Marjoleine. Het contact verliep soepel en er werden precies de juiste vragen gesteld om mij van een goed advies te kunnen voorzien. De volgende keer zal ik zeker opnieuw aankloppen voor juridisch advies.
Fantastisch geholpen door Marit…
Fantastisch geholpen door Marit Herngreen,tot in de puntjes alles perfect geregeld! Uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het gehele proces! Kan dit iedereen aanraden om hier mee in zee te gaan!