Nostimos Letselschadedeskundigen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolony z pomocy prawników tej firmy. Jestem Polakiem i studentem miałem poważny wypadek w ramach pracy wakacyjnej w Holandii i pomimo uznania ze nie należy mi się odszkodowani... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend goed geholpen door Anniek Severens van Nostimos Mooymans. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding van mijn zaak verliep alles zeer prettig en professioneel. Anniek is duidel... Näytä lisää

1. Lakipalvelut
  2. Barista
  3. Henkilövahinkoasianajaja

Yrityksen kirjoittama

Nostimos is specialist in het regelen van letselschade door een ongeval of ongeluk. Nostimos is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot één van de grootste gespecialiseerde belangenbehartigers van Nederland, met meer dan twintig ervaren letselschadedeskundigen. Wij willen tijdens de soms intense en emotionele momenten in een letselschadezaak dicht bij onze klanten staan. Als wij voor u aan de slag gaan, komen wij zonder ingewikkelde contracten in actie. Door onze uitgebreide expertise en persoonlijke contact, hoeven wij ons niet te verschuilen achter ingewikkelde overeenkomsten. Wij werken vanaf minuut één, samen met u, naar het beste resultaat. Bel gratis: 0800 667 84 66 voor een persoonlijk advies.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

35 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

motorongeluk 2022

Ik heb in 2022 een motorongeluk gekregen. Hierdoor heb ik een whiplash opgelopen en in mijn rechterknie heb ik zenuwpijn, waardoor ik niet langere afstanden kan lopen. Duidelijk was gelijk dat de tegenpartij verantwoordelijk was voor het ongeluk. De tegenpartij deed erg moeilijk en was slecht bereikbaar. Nu 2026 hebben ze er alles uitgehaald wat ze konden en ben zeer tevreden hierover. Dit was voor mij te vermoeiend en frustrerend geweest als ik dit zelf allemaal had moeten regelen na zo'n ongeluk. Ben ze erg dankbaar voor hun inzet en hulp. Zijn goed bereikbaar en luisteren naar je.

2. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Deskundige hulp en prettige…

Deskundige hulp en prettige samenwerking
Ik ben ontzettend goed geholpen door Jelske Vugs. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding van mijn zaak verliep alles zeer prettig en professioneel.
Jelske is geduldig, duidelijk, betrokken en neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen. Ze denkt met je mee en zorgt ervoor dat je je gehoord en begrepen voelt. Dankzij haar inzet en deskundigheid is mijn zaak soepel en succesvol verlopen.
Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige ondersteuning.
Nogmaals bedankt voor de uitstekende service!

4. elokuuta 2026

Een aanrader voor iedereen

Ik ben ontzettend goed geholpen door Jan Willem van Brussel van Nostimos na mijn ongeluk. Hij heeft mij tijdens het hele traject rondom mijn letselschadevergoeding professioneel, deskundig en betrokken begeleid. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, hield me goed op de hoogte en zorgde ervoor dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de afhandeling.

Dankzij zijn inzet heb ik een passende letselschadevergoeding ontvangen. Ik ben erg tevreden over de persoonlijke aanpak en kan Jan Willem van Brussel en Nostimos van harte aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij een letselschadezaak.

30. heinäkuuta 2026

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking gehad met medewerkers van Nostimos Letselschadedeskundigen. Duidelijke communicatie en uiteindelijk de zaak opgelost. Zeker aan te bevelen.

30. heinäkuuta 2026

Zeer tevreden

Een ongeval is nooit prettig en zeker niet de afhandeling hiervan. Nostimos heeft het correct en keurig afgehandeld. Jip Sterenborg was altijd een luisterend oor duidelijk en meelevend in de situatie, echt een TOPPER!
Mocht het ooit nodig zijn, ik hoop het niet natuurlijk, maar dan raad ik Nostimos en natuurlijk Jip zeker aan.

23. heinäkuuta 2026

Nostimos letselschade

Door mevr S.Alkan ben ik uitstekend begeleid. Het contact was prima, afspraken werden zorgvuldig nagekomen. Begeleiding was vriendelijk, respectvol en begripvol.

28. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn en prettig ervaren zowel…

Heel fijn en prettig ervaren zowel telefonisch als via mail. Een luisterend oor vanaf het begin tot het einde. Kon mijn verhaal kwijt en voelde me begrepen. Daar ik niet veel begreep betreft termen van letselschade en het verloop, is alles uitgebreid en deskundig uitgelegd. Bedankt voor jullie goede service.

14. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Het was een ontzettend fijn contact

Het was een ontzettend fijn contact, zowel per mail als telefonisch. Gedurende het lange traject werd ik goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Mijn dossierhouder was altijd goed op de hoogte van en betrokken bij mijn casus. Ze dacht ook goed mee met keuzes die gemaakt moesten worden.

8. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolony z pomocy…

Jestem bardzo zadowolony z pomocy prawników tej firmy.
Jestem Polakiem i studentem
miałem poważny wypadek w ramach pracy wakacyjnej w Holandii i pomimo uznania ze nie należy mi się odszkodowanie. UDAŁO SIĘ! Prawnicy bardzo długo walczyli i wywalczyli. Wysokość odszkodowania jest wręcz przytłaczająca. Wszystko trwało około rok. Dzięki Polskojęzycznej pracowniczce Pani Monice, nie miałem problemów z barierą komunikacyjną.
Kontakt utrzymywany drogą mailową jak i telefoniczną był stały, jeśli miałem pytania albo byłem niecierpliwy od razu dostawałem wiadomość zwrotną.
Jeszcze raz dziękuję!

18. kesäkuuta 2026

Deskundige hulp en prettige samenwerking

Anniek is duidelijk, betrokken en neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen. Ze denkt met je mee en zorgt ervoor dat je je gehoord en begrepen voelt. Dankzij haar inzet en deskundigheid is mijn zaak soepel en succesvol verlopen.
Nogmaals bedankt voor de uitstekende service!

17. kesäkuuta 2026

Deskundigheid

Na een aanrijding heb ik helaas gebruik moeten maken van de diensten van Nostimos Letselschade.

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van mevrouw Geerligs. Haar deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke benadering hebben mij veel steun gegeven in een moeilijke periode. Ik voelde me gehoord, serieus genomen en goed geïnformeerd gedurende het hele traject.

Dankzij haar inzet is mijn zaak naar volle tevredenheid afgehandeld. Mijn hartelijke dank hiervoor. Ik kan Nostimos Letselschade van harte aanbevelen.

8. kesäkuuta 2026

Uitstekend

Helaas is dit de tweede keer dat ik gebruik heb moeten maken van de diensten van Nostimos Mooyman Letselexpert. Ook deze keer heb ik ervaren dat zij uitstekend werk leveren en zich tot het uiterste inspannen om het best mogelijke resultaat te behalen. De communicatie is prettig, ze zijn betrokken en denken goed mee gedurende het hele traject. Ik kan Nostimos Mooyman Letselexpert dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die deskundige hulp nodig heeft. Hopelijk hoef ik niet voor een derde keer bij hen aan te kloppen, maar mocht dat toch nodig zijn, dan weet ik dat ik in goede handen ben.

18. joulukuuta 2025

Fietsongeval

Na een fietsongeval ben ik zeer deskundig en vooral met veel inlevingsvermogen door Mr Anniek Severens geholpen.
Ik voelde mij echt gesteund en ook met het insturen van de juiste formulieren heeft zij mij heel goed geholpen.
Heel erg bedankt voor alles.

27. toukokuuta 2026

Inlevend en bekwaam

Door de inlevende en bekwame wijze behandelen van het dossier is er een naar volle tevredenheid resultaat geboekt. Dit was zonder de hulp van de letselschade deskundige van Nostimos Mooyman niet gelukt.

27. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Doe je zelf dit niet aan

Het is maar dat je een ster moet geven. slechte communicatie hoe kan je nou voorschot aanvragen zonder medische gegevens op te vragen. Je mag blij zijn als er word gereageerd op een mail.

Ik raad deze zeer zeker niet aan doe je zelf dit niet aan mensen.

1. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin