HIJINK Advocaten Letselschade Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goedendag, als leek in deze wereld van schades wist ik dus echt niet wat er op me af kon komen! De aanrijding was afschuwelijk, niemand die me iets vertelde maar daar kwam verandering in via een fam... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijne samenwerking. Het heeft voor mij gezorgd een ontlasting in het gehele proces en vooral ontzorgd zodat ik mijn energie kon steken in herstel. Dankjewel!

Saanut 5/5 tähteä

Op 3-jarige leeftijd heeft onze dochter tijdens een kinderopvang uitje een verkeersongeval gehad. HIJINK Advocaten Letselschade (H.A.L.) heeft dit dossier zeer bekwaam gevolgd tot haar 23ste levensjaa... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Via mijn adviseur ben ik bij HIJINK Advocaten terecht gekomen. Meneer Alex Broers heeft mijn vrouw bijgestaan. Hij was altijd erg vriendelijk en correct. Het proces heeft door verschillende oorzaken w... Näytä lisää

1. Henkilövahinkoasianajaja
  2. Barista
  3. Vakuutusasianajaja
  4. Asianajotoimisto
  5. Lakimies
  6. Julkinen oikeusaputoimisto

Yrityksen kirjoittama

Kies bij letselschade voor een specialist! 0800-4455000 (landelijk) U bent gewond geraakt door een ongeval en lijdt daardoor schade, dat noemen wij letselschade. Wij helpen u bij het claimen van de letselschade waar u recht op heeft. Begeleiding in de onderhandeling en procedure is sterk aan te bevelen. Vaak is onze juridische hulp zonder kosten voor u. Dit omdat wij zijn erkend als deskundige partij volgens de wet. Bel voor vrijblijvend advies 0800-4455000 Ons specialisme, uw recht! Onze advocaten en specialisten staan ingeschreven in het Register Letselschade. Ieder voltooide een universitaire juridische opleiding en specialiseerde zich in de begeleiding van gedupeerden met letselschade. Dit doen wij al ruim 25 jaar. Onze keurmerken ✓ Register Letselschade (Keurmerk Letselschade) ✓ Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) ✓ NIVRE registerexperts ✓ Orde van Advocaten Verder zijn wij aangesloten bij de branche-organisaties NLE (Nederlandse Letselschade Experts) en NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). ✓ Onze specialisten ontlasten u ✓ Wij begeleiden u stap voor stap ✓ Nauwkeurige berekening van de schade ✓ Tevredenheid van 9.8 (ruim 250 reviews) ✓ Geen advocaatkosten

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Kundig en vriendelijk, snel resultaat

Nadat ik een whiplash opliep bij een kop-staartbotsing, verliep de letselschadeafhandeling met een verzekeraar niet naar wens. Ik had de indruk dat het bedrag dat aan mij zou worden uitgekeerd geen recht deed aan het letsel dat ik – volledig buiten mijn schuld om – had opgelopen. Ik was het traject zonder belangenbehartiger ingegaan op basis van goed vertrouwen. Dit bleek echter naïef.

In mijn omgeving werd ik aangeraden contact op te nemen met Hijink Advocaten, waarna ik telefonisch geadviseerd werd door mevrouw Herngreen. Zij nam de tijd om mijn situatie in beeld te krijgen door middel van gerichte en empathische vraagstelling. Vervolgens legde ze me helder uit hoe een letselschadeafhandeling werkt, in welke categorie ik volgens haar zou horen te vallen en welke bedragen daar gemiddeld bij horen.

Mevrouw Herngreen gaf raad hoe ik een volgend gesprek met de verzekeraar het best kon voeren. Ook bood ze aan om dit voor mij te doen als ik dit zelf niet prettig vond om te doen of er niet uit zou komen. Dankzij haar gedegen uitleg en ‘gewapend’ met de juiste kennis besloot ik het eerst zelf te proberen, met direct resultaat.

De verzekeraar besloot een bedrag uit te keren dat bijna 2,5 keer hoger was dan het oorspronkelijk vastgestelde bedrag. Op deze manier kon de zaak snel en naar tevredenheid worden afgehandeld.

Ik beveel Hijink Advocaten van harte aan!

30. toukokuuta 2024

Zeer prettige bijstand

In maart 2023 heb ik een auto-ongeval gehad en ben vervolgens drie maanden bezig geweest om de aansprakelijkheid van de andere partij aan te tonen. Ondanks overtuigend bewijs gaf de tegenpartij niet thuis en bleef schuld ontkennen. Redelijk radeloos ben ik via google bij Hijink advocaten terecht gekomen. Al bij het eerste contact had ik een vertrouwd gevoel. Er werd me duidelijk verteld wat de procedure zou worden, welke risico's er waren en wat ik kon verwachten van Mw. Timmermans. Vanaf de start van het dossier tot aan de afronding ben ik structureel adequaat geholpen. Vragen werden helder en vlot beantwoord en ik werd geadviseerd wanneer ik daar behoefte aan had. Tijdens de 11 maanden durende procedure heb ik voortdurend het gevoel gehad dat mijn belang voorop stond en met de afwikkeling ben ik uiterst tevreden.

16. toukokuuta 2024

Vakbekwaam en zorgvuldig

Ik ben bijgestaan door mr. Rianne Bockhoven, een zeer zorgvuldige en vakbekwame vrouw. Die je het gevoel
geeft dat ze niet alleen achter je maar ook naast je staat. Ze geeft duidelijk en objectief aan wat je kan verwachten en wat de mogelijkheden zijn. De communicatie heb ik als zeer prettig ervaren, Ze doet wat ze zegt en vice versa.
Ik ben dan ook zeer tevreden hoe alles is verlopen en zij het heeft aangepakt. Thx! mijn aanbeveling heb je!

1. huhtikuuta 2024

Mr M. Visser

Mr. M. Visser heeft op adequate en zorgvuldige wijze mijn belangen behartigd. De stappen in het proces waren helder toegelicht en er werd professioneel gehandeld. Dank !

23. huhtikuuta 2024

Letselschade

Marit Herngreen heeft ons goed bijgestaan. Duidelijke verwoord, eruit gehaald wat erin zat, snelle reacties en acties. Erg blij mee! Bedankt!

18. huhtikuuta 2024

Professioneel en integer kantoor

Hijink advocaten heeft ons zeer goed geholpen met het regelen van ons letselschadedossier. Mevrouw Herngreen was onze belangenbehartiger en dat heeft zij zeer professioneel en empatisch gedaan.

18. maaliskuuta 2024

Verhuurgeschil

Ontzettend blij met de zeer snelle en efficiënte afhandeling van mijn spoedzaak door Ela Timmermans.
Nog steeds verbaasd hoe snel mijn mailwisseling en huurovereenkomsten (3 documenten) zijn gelezen, beoordeeld en een brief de deur uit is gegaan naar de huurder. Huurder is van toon verandert en voldeed
kort daarna aan alles eisen. De rust die nu volgt is onbetaalbaar. Nogmaals bedankt Ela !

11. maaliskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Tevreden

Niet makkelijk om met een verzekeraar te onderhandelen. Tevreden over het resultaat dat door Marit van Hijink advokaten behaald is.

2. helmikuuta 2024

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen door zowel Ryanne als andere medewerkers. Ze hebben het uiterste er uit kunnen halen. Degelijk advies ontvangen en alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt!

18. joulukuuta 2023

Aanbeving bij whiplash letsel

Door Hijink Advocaten perfect bijgestaan in mijn letselschadezaak. Door een whiplash ben ik voor langere tijd uitgevallen. En dankzij de vasthoudende juridische hulp van Hijink Advocaten heb ik een schadevergoeding ontvangen waar ik recht op heb. Dank daarvoor!

1. joulukuuta 2023

Hijink advocaten

Hijink advocaten is meer dan alleen advocatuur, intens betrokken en oprecht medeleven laten ze merken door continue aanwezig te zijn ook in het heetst van de strijd of daar waar extra zorg nodig. Mensen met een hart voor de zaak en voor hun mensen.

29. syyskuuta 2023

Professionele ondersteuning door mevrouw Herngreen

In de afgelopen jaren ben ik bijgestaan door Marit Herngreen. Gedurende het gehele proces altijd duidelijke informatie gekregen over de stand van zaken. Haar manier van communiceren was altijd correct en prettig.
Mevrouw Herngreen heeft kennis van zaken en weet processen helder uit te leggen.
Ik zou Marit Herngreen van Hijink Advocaten zeker aanbevelen.

Nogmaals bedankt!
Nilüfer Lacin Ergelen

12. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin