Hi-Fi Klubben Norge Arvostelua

4 835
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Jeg hadde egentlig ikke krav på noe som helst, siden jeg var over fristen – men Hi-Fi Klubben valgte likevel å være løsningsorienterte og ga meg goodwill. Det setter jeg stor pris på. Opplevde dial... Näytä lisää

1. Hifi-myymälä
  2. Home Audio -äänentoisto
  3. TV-myymälä

I Hi-Fi Klubben handler alt om lyd og bilde – ikke kjøleskap, vaskemaskiner og stavmiksere. Hos oss får du musikk- og filmopplevelser for hver eneste krone.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

5 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(4 835)

61 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hifiklubben Tønsberg

Var på Hifiklubben Tønsberg og skulle ha noen nye hodetelefoner, virket lite kunnskapsrike og interesert i og hjelpe. Var mer opptatt av tyveri sikring på hodetelefoner. Skal man virkelig stå og lytte med vaier som drar øreklokkene nesten av huet på deg. Kunne vist ikke fjerne det, men etter en stund gikk det vist alikevel. Var 3 ekspeditører der og 2 kunder med meg, 2 av de ble borte bare. Så da gadd jeg ikke mer. De kom ikke med noe anbefalinger eller noe når jeg kommenterte lyd på noen av øreklokkene jeg testet. Spurte ikke hva jeg skulle bruke de til engang. Det så vel ut som jeg ikke skulle handle noe for dem kanskje, ikke veit jeg. Det de ikke vet var at jeg skulle ha flere sett og mulig mer. Men, det er for seint nå. Blir ikke og handle her igjen.
Dessuten kunne det vært noe mer utstilling av ørepropper enn det det var, var bare tomt utstilling monter med rot og kabler oppi.

28. elokuuta 2026

Veldig grei butikk.

Kvalitet og god service koster ofte mye, eller mer, men ikke her og de aller beste varene er og finne her.
Nå har jeg kjøpt del for del og er snart i mål med ett supert anlegg i stua. Alt er handlet her og heldigvis for det, for her måtte jeg be om hjelp og det fikk jeg til gangs. Meget dyktige og hyggelige folk og ha med og gjøre, som tar seg tid til kundene.

21. elokuuta 2026

Veldig trygg nettbutikk, god hjemmeside.

Her kan man føle seg trygg når man handler på nett. Super hjemmeside, god kundeservice. Er man ikke fornøyd med kjøpet er det ingen problemer å få returnert varen. Godt forklart hva man skal gjøre og hvordan det foregår. Anbefales.

5. elokuuta 2026

Dårlig greier

Dårlig greier. Kjøpte jbl tour 3 pro og fikk det i dag 25 Juni 2026. Lade etuiet skjermen virker ikke og går ikke å nullstille. Ringte hifi klubben i dag og fikk beskjed om å levere den inn i butikk og må sjekkes av service først og tar flere uker. Altså eier dere ikke skam. Jeg fikk dem i dag. Ikke få pengene igjen og vente i flere uker. Kommer aldri noensinne til å handle på hifi klubben mer og absolutt ikke anbefale det til noen for maken til Dårlig service har jeg vårt borti

25. kesäkuuta 2026

Ortofon 2M Bronze

Enkel, rask ekspedering av kvalitets produkter. Oppgradert min Pro-Ject RPM1 pick up ifra 2M blue til 2M Bronse. Nydelig og forbedret lyd, anbefales varmt. Ift mitt oppsett, var bronse mer sårbar for "feedback" enn blå(tidligere stift) - selv om spiller står på "spikes" med plast underlag. Løsning var flat gummi underlag under spike-skiver - mot stereobenk. Det løste problemet (svak during i mellom spor/ rolige partier). Men dette er individuelt ift hvert enkelt oppsett selvsagt.

30. huhtikuuta 2026