HCHair Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Håret var i ytterste klasse! Har 17 års erfarig med extension, men HC hair topper alt😊Jeg er en meget selektiv person når det kommer til hår og sminke, og jeg handler kunn fra firmaer som leverer i y... Näytä lisää

Veldig fornøyd med kjøpet mitt av hårextensions fra denne butikken – igjen! 😊 Jeg har bestilt her mange,mange ganger tidligere, og kvaliteten er stabilt god hver gang. Håret føles mykt, ser naturli... Näytä lisää

Rask leveranse. Håret var faktisk deilig å tykt!! Kjempe fornøyd med det. Det holder seg uflokte og fint, men herligfred som det snøss, hele baderomsgulvet er fult av hår etter jeg har stelt meg, det... Näytä lisää

Veldig kjapp levering, stor mengde hår på 55cm lengde, hele 200g!! Ved evt retur er det mellom 70-80kr i motsetning til det dobbelte til den leverandøren jeg brukte tidligere. Kommer definitivt til å... Näytä lisää

1. Hiustenpidennykset

HCHair.no er en norsk leverandør av hair-extensions. Vi har siden 2013 solgt europeisk og indisk hair-extensions i luksusklasse til kunder i hele Norge. I vår nettbutikk finner du butterfly weft extensions, tape weft extensions, weft extensions, invisible tape-extensions, tape-extensions, invisible clip-on extensions, clip-on extensions, ponytail extensions, hairband extensions og tilbehør til dine hair extensions. Frakt 1-3 virkedager - Norsk nettbutikk - Velg mellom Klarna faktura eller Vipps som betalingsløsning. Trenger du hjelp med fargevalg på ditt løshår eller ønsker du å finne ut hvilken extensions-metode som er best for deg? Ta kontakt med oss på e-post post@hchair.no så skal vi hjelpe deg med å finne riktig farge og extensions-metode slik at du kan få det lange og fyldige håret du ønsker deg.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Veldig fornøyd med produkter å…

Veldig fornøyd med produkter å kvaliteten på håret de selger. ❤️

19. huhtikuuta 2022

Hei Christine.

Så fint å høre at du er fornøyd ❤️

Tusen takk for 5 stjerner ⭐️

Veldig bra

Veldig bra!! Godt produkt

24. maaliskuuta 2022

Hei Tuva!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og 5 stjerner ❤️

Hilsen HCHair

Anbefales

Rask levering, god kvalitet på håret. Rask tilbakemelding på kundeservice.

18. maaliskuuta 2022

Hei!

Tusen takk for din anmeldelse ❤️

/HCHair

Nydligt hår

Nydligt hår, god kvalitet. Kort leveringstid.

17. maaliskuuta 2022

Hei Therese.

Så flott å høre at du er fornøyd med produktet og leveringstiden. Tusen takk for din review ❤️

/ HCHair

Veldig bra hår

Veldig bra hår, god kvalitet både på teip og hår. Utmerket service.

10. lokakuuta 2020

Hei Ingrid!

Tusen takk for en fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på ❤️

Dårlig!

Bestilte vare jeg ikke mottok. Tok kontakt med dem der jeg fortalte at jeg hadde fått faktura som jeg ikke ville betale da jeg ikke hadde mottat varen. De la bare skylden på posten og ville da fremdeles jeg skulle betale. Må sies at jeg sendte flere mail før de svarte. De rydder ikke opp etter seg. Veldig dårlig opplevelse!

28. joulukuuta 2018

Hei Lisa.

Vi har forsøkt å komme i kontakt med deg via trustpilot uten hell. Vi kan ikke finne denne saken registrert hos oss i ditt navn, så vi hadde satt veldig stor pris på hvis du kan sende oss en e-post med ditt ordrenr på post@hchair.no slik at vi kan undersøke dette.