HCHair Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Håret var i ytterste klasse! Har 17 års erfarig med extension, men HC hair topper alt😊Jeg er en meget selektiv person når det kommer til hår og sminke, og jeg handler kunn fra firmaer som leverer i y... Näytä lisää

Veldig fornøyd med kjøpet mitt av hårextensions fra denne butikken – igjen! 😊 Jeg har bestilt her mange,mange ganger tidligere, og kvaliteten er stabilt god hver gang. Håret føles mykt, ser naturli... Näytä lisää

Rask leveranse. Håret var faktisk deilig å tykt!! Kjempe fornøyd med det. Det holder seg uflokte og fint, men herligfred som det snøss, hele baderomsgulvet er fult av hår etter jeg har stelt meg, det... Näytä lisää

1. Hiustenpidennykset

HCHair.no er en norsk leverandør av hair-extensions. Vi har siden 2013 solgt europeisk og indisk hair-extensions i luksusklasse til kunder i hele Norge. I vår nettbutikk finner du butterfly weft extensions, tape weft extensions, weft extensions, invisible tape-extensions, tape-extensions, invisible clip-on extensions, clip-on extensions, ponytail extensions, hairband extensions og tilbehør til dine hair extensions. Frakt 1-3 virkedager - Norsk nettbutikk - Velg mellom Klarna faktura eller Vipps som betalingsløsning. Trenger du hjelp med fargevalg på ditt løshår eller ønsker du å finne ut hvilken extensions-metode som er best for deg? Ta kontakt med oss på e-post post@hchair.no så skal vi hjelpe deg med å finne riktig farge og extensions-metode slik at du kan få det lange og fyldige håret du ønsker deg.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Selskapet i hvertfall leverte varen…

Selskapet i hvertfall leverte varen innen tiden og rett i postkassen. Men, varen var så små i forhold til forventninger og prisen. Kjøpte hair extention fjerner og hadde forventet en større flaske for de 150 kr jeg betalte, vet ikke om det holder for en gangs bruk. Blir litt mer nøye neste gang.

25. marraskuuta 2024

Hei James.

Tusen takk for din review.

Vi ser at du har bestilt vår remover på 38 ml, som vanligvis rekker til 2-3 demonteringer. Dersom du ønsker en større flaske som varer lengre, selger vi også en remover på 118 ml.

HCHair

Håret er i dårlig kvalitet og dårlig kundeservice

Håret er i dårlig kvalitet og de på kundeservice virker ut som at de ikke stoler på meg som kunde.
Det står at man kan behandle håret som sitt eget, var hos frisøren og satte inn håret. Hun skulle krølle håret og fikse det for meg siden jeg skulle rett på jobb, flere av hårstripene som ble satt inn tålte ikke dette og de krøllet seg og ble gummilignende, pluss noe av det andre håret ikke lot seg krølle.
Har fått utallige spørsmål om hva slags produkter, hvilken varme frisøren osv hadde på utstyret i etterkant. Jeg er ingen frisør og stoler på at min frisør som er utdannet til å sette inn extensions kan dette. Ikke tviler de bare på meg men de tviler også på min frisør. Jeg hadde holdt meg langt unna og kjøpt hår ett annet sted.

8. marraskuuta 2024

Hei Caroline.

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi beklager oppriktig at du har hatt en dårlig erfaring med både produktet vårt og kundeservicen vår. Dette er absolutt ikke slik vi ønsker at våre kunder skal føle seg.

Kvaliteten på våre produkter er noe vi tar svært seriøst, og vi forstår at dette må ha vært en frustrerende situasjon for deg. Våre anbefalinger om behandling og bruk av hårproduktene våre er basert på grundige tester, men vi skjønner at det kan oppleves vanskelig dersom resultatet ikke lever opp til forventningene.

Når det gjelder vår oppfølging med spørsmål om produkter og varmeverktøy, er dette ment for å finne årsaken til problemet og sikre en løsning for deg. Vi beklager dersom det opplevdes som mistillit til deg eller frisøren din – det var ikke intensjonen vår.

Vi har tidligere bedt om bilder som dokumenterer problemene du beskriver, men vi har dessverre ikke mottatt dette. I vår e-postkommunikasjon har vi også informert om muligheten for å sende inn håret til oss, slik at vi kan gjennomføre en grundig undersøkelse og hjelpe deg på best mulig måte.

Vi ønsker gjerne å undersøke dette nærmere og finne en løsning på problemene du har opplevd. Fint hvis du kan besvare vår e-post slik at vi kan hjelpe deg i denne saken.

HCHair

Rask levering- men kunne godt vært enda…

Rask levering- men kunne godt vært enda bedre kvalitet på håret. hårets kvalitet er helt ok:) men ja, kunne vært enda bedre p lengre levertid. Lim og keratinfester holder godt. Liker at der er flere fargevalg

26. lokakuuta 2024

Hei Jannie.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med leveringstiden, limet og keratinfestene, og vårt utvalg av farger. Når det gjelder hårets kvalitet, setter vi stor pris på din ærlige tilbakemelding. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktene våre, så din erfaring er verdifull for oss.

HCHair

Fantastisk kvalitet og lynkjapp levering

Veldig kjapp levering, stor mengde hår på 55cm lengde, hele 200g!! Ved evt retur er det mellom 70-80kr i motsetning til det dobbelte til den leverandøren jeg brukte tidligere. Kommer definitivt til å benytte meg ev HC Hair heretter, farvel til Rapunzel Hair 🫢😃

25. heinäkuuta 2024

Hei.

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse! ❤️

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med våre produkter og leveringstiden.

Bra kvalitet!!

Bra kvalitet på håret og god teip!😍
Beste extensionet jeg har prøvd!
Hilsen frisør

26. toukokuuta 2024

Hei Nina.

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din ⭐️

Vi legger stor vekt på å levere en førsteklasses opplevelse, og det betyr mye for oss å høre at vi har klart å oppfylle dine forventninger.

HCHair

Włosy super 🤩 ani się nie plączą super…

Włosy super 🤩 ani się nie plączą super się układają. Wreszcie trafiłam na super stronę i widać że włosy są naturalne .

28. huhtikuuta 2024

Hei Magdalena.

Tusen takk for din review ❤️ Flott å høre at du er fornøyd med produktene våre.

Lynrask levering

Lynrask levering! Gode produkt, alltid like fornøyd.

2. huhtikuuta 2024

Hei Karina.

Så flott å høre at du er fornøyd med både leveringstid og våre produkter.

Kundeservice

Veldig hyggelig og behjelpelig kundeservice.

27. maaliskuuta 2024

Hei Ine 😊

Så synd å høre at du ikke har mottatt pakken. Sånn skal det ikke være.

Vi ser på sporingen at denne pakken har blitt returnert til oss grunnet "manglet merking på dør/postkasse." Vi har kontaktet deg på e-post og håper du svarer oss der slik at vi kan hjelpe deg med denne saken.

God kvalitet

Kort tid før varen ble sendt.

30. tammikuuta 2024

Hei Signe.

Så fint å høre at du er fornøyd med leveringstiden og kvaliteten 🌸

Mvh,
HCHair

Bra hår for en rimeligere penge

Har bestilt hår i mai, juni og nå i november/desember - noe av det sterkeste limet jeg har vært borti. (Som er bra)
Har slitt med mye knekk og røyting av håret ved de to første bestillingene, men de siste jeg bestilte nå knekker mindre.
Anbefalte håret til en kollega av meg, som bestilte litt etter jeg bestilte nå sist. Det som er rart er at vi begge to har lagt merke til at limet sitter dårligere. Jeg har mistet flere fester i dusjen denne gangen, opptil flere hver dusj. (Har kun vasket det 2-3 ganger) Dette har kollegaen min klaget på til meg også, som er litt kjipt. Men bra hår for en rimeligere penge :)

19. joulukuuta 2023

Hei Silje.

Takk for din review ❤️

Sånn skal det ikke være. Dersom du opplever problemer med noen av våre produkter ber vi deg ta kontakt med oss på post@hchair.no slik at vi kan hjelpe deg. Håper du tar kontakt med oss slik at vi kan finne en løsning som du blir fornøyd med.

Teip

Bestilte teip som mest sannsynlig var en produktfeil ved. Og tok kontakt ang tilsendelse av ny tape. Fikk svar med en gang og fikk tilsendt ny tape samme dag. Alltid vært fornøyd med tape og håret ellers. Brukt dem fast i flere år nå.

6. marraskuuta 2023

Hei Hannah.

Så fint at du tok kontakt med oss slik at vi kunne hjelpe deg med denne saken.

Veldig fornøyd:)

3. syyskuuta 2023

Hei Hildegun.

Så flott å høre at du er veldig fornøyd ❤️ Tusen takk for 5 stjerner ⭐️

HCHair

Første bestilling ble sendt i retur da…

Første bestilling ble sendt i retur da posten ikke fikk tak i oss hjemme. Ble dyrt da jeg måtte betale for retursending. Rart de ikke la det i en postboks. I tillegg betale for ekstra hurtig (ekspress 500kr)levering for å få håret innen bryllup. Håret I seg selv ble fint.

31. elokuuta 2023

Hei Linn Mari.

Takk for din review og veldig hyggelig at du er fornøyd håret.

Det er veldig beklagelig at pakken din ble returnert til oss. Etter å ha vært i dialog med Posten ang denne saken forklarer de til oss at postkassen ikke hadde navn/adresse skrevet på, så for å unngå at pakken din ble levert i feil postkasse valgte de å returnere denne direkte til oss. Vi råder alltid våre kunder å sjekke at deres adresse er registrert i postens adresseregister og at navn/adresse står skrevet på postkassen for å unngå at pakker returneres til oss.

Ta gjerne kontakt med oss angående betaling for retursending, vi har kreditert din opprinnelige frakt fra oss og forstår derfor ikke helt hva du mener med dette. Send gjerne til oss på post@hchair.no så undersøker vi dette nærmere.

Fint å høre at den andre pakken som ble bestilt kom frem i tide til bryllupet og at håret ble fint ❤️

Dårlig lim på tapestripsene

Tape stripsene man kan kjøpe separat var veldig dårlig lim på. De falt av håret med en gang. Forbedringspotensiale. Men selve håret virket veldig bra.

29. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä HCHair

Hei Caroline. Takk for din review. Dette høres ikke riktig ut. Dersom du har problemer med våre produkter kan du ta kontakt med oss på e-post post@hchair.no slik at vi kan hjelpe deg. Håper vi hører fra deg! Mvh HCHair

God kvalitet

God kvalitet, tykt og fint

28. elokuuta 2023

Hei Sandra.

Kjempefornøyd!

5. elokuuta 2023

Hei Lena.

Så flott å høre at du er fornøyd! Tusen takk for din review og 5-stjerner ⭐️

HCHair

Leveringstiden tok lenger enn det stod.

Leveringstiden tok lenger tid enn det stod.
Håret er for glatt og blender ikke bra nok med eget hår. Blir strimlete. Blir nok med det ene kjøpet. Men tapen sitter bra.

27. heinäkuuta 2023

Hei Elin.

Det var synd å høre at håret ikke blendet inn naturlig i ditt hår. Vi har to ulike typer kvaliteter hår og den europeiske typen som du har bestilt oppfattes som mykere og glattere enn den indiske.
Det kan i så fall tenkes at den indiske kvaliteten vil passe deg best. Vi hadde satt stor pris på om du tok kontakt med oss på mail om det skulle være noe du ikke er fornøyd med.

Jeg sjekket opp leveringstiden på pakkene du har bestilt fra oss de siste ukene. Begge pakker er bestilt fredag ettermiddag/kveld og har blitt pakket hos oss ila søndag/mandag og levert med første postlevering mandag. Den ene pakken står som levert i din postkasse påfølgende onsdag, den andre pakken ser jeg derimot at Posten har brukt noen dager ekstra på å levere og det er beklagelig. Hva dette skyldes vet jeg ikke, da det er utenfor vår kontroll, i tillegg har posten utlevering i postkasser annenhver dag, så dette kan også ha påvirket leveringstiden. Alle våre sendinger har sporing og vedlegges i sendingsbekreftelsen.

Håper dette var oppklarende 😊

Ha en god dag og ta gjerne kontakt med oss på mail post@hchair.no om det skulle være noen uklarheter i fremtiden.

Raskt levert og bra hår

God kvalitet på håret og veldig rask levering

29. heinäkuuta 2023

Hei Camilla.

Tusen takk for din tilbakemelding og review ❤️ Supert å høre at du er fornøyd.