Ik kreeg duidelijke uitleg en informatie over mijn haarprobleem en welke producten mogelijk zouden kunnen helpen. Ik heb daarna zelf een keus daaruit gemaakt welk product ik wilde proberen. Helaas no... Näytä lisää
Een paar jaar geleden zag ik ineens dat midden op mijn hoofd mijn haar wel heel dun werd en ik kreeg een steeds bredere midden scheiding. Ik ben de producten (minoxidil, shampoo en conditioner van Vet... Näytä lisää
Mijn wimpers waren aan één kant gedeeltelijk uitgevallen, er was duidelijk een ‘gat’ te zien waar alle haartjes waren verdwenen. Na de eerste schrik ben ik op zoek gegaan naar een wimperserum. Ik gebr... Näytä lisää
De Website is erg goed opgebouwd met duidelijke tips voor het product wat je in jouw situatie kan gebruiken. Ook bieden zijn een soort abonnement waarbij elke maand jouw product weer wordt aangevul... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Al sinds 2011 is Hairgivers® dé betrouwbare webshop en specialist op het gebied van haargroei en hoofdhuidgezondheid. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 500.000 tevreden klanten in Nederland en Europa bieden wij het breedste en diepste assortiment aan klinisch en wetenschappelijk bewezen effectieve producten. Als enige aanbieder in Nederland vind je bij ons alle grote topmerken, zoals Neofollics, Linn Minoxidil, DS Laboratories en Theradome, onder één dak met een ruim aanbod aan haargroei lotions, shampoos, supplementen en geavanceerde laserhelmen. Als gecertificeerde haargroeispecialist combineren we medische expertise met innovatie en oprechte zorg. Zo zijn wij officieel geregistreerd bij het CIBG en wettelijk bevoegd voor de veilige verkoop van Minoxidil. Onze gediplomeerde drogisten combineren hun vakkennis met inzichten uit de nieuwste wetenschap én onze eigen onderzoeken om jou van actueel, onderbouwd advies te voorzien. Omdat effectieve haargroei vraagt om een volledige routine, helpen we je bij het combineren van de juiste producten voor een gerichte behandeling van binnenuit, buitenaf en een gezonde hoofdhuid — met onze stapelkorting stel je jouw complete routine bovendien extra voordelig samen. Bij Hairgivers willen we dat je elke dag vol zelfvertrouwen voor de spiegel staat. Kies voor een veilige en betrouwbare webshop die écht geeft om jouw haar — jouw haar, onze zorg.
Tivolilaan 205, 6824BV, Arnhem, Hollanti
- 085 047 1132
- info@hairgivers.nl
- www.hairgivers.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Waardeloos
Wat een waardeloos bedrijf. Ze sturen kortingscodes die totaal niet werken.
Ze sturen een mail, dat een produkt weer op voorraad is en als ik dat dan wil bestellen, staat er op de website, dat het produkt nog steeds uitverkocht is.
Als ik daar vervolgens een klacht over indien, krijg ik totaal geen antwoord meer.
Klantenservice is baggerservice.

Vastaus yritykseltä Hairgivers®
Ik heb meerdere keren besteld, alles prima
Ik heb meerdere keren besteld. Goede Website met veel (produkt)informatie.
Faire prijzen en snelle levering, dus alles prima.
Ik koop al jaren bij de…
Ik koop al jaren bij de Haargroeispecialist en heb nog nooit problemen ervaren. Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit.Er zijn ook regelmatig aanbiedingen.

Vastaus yritykseltä Hairgivers®
Bestelling is na meer dan twee weken…
Bestelling is na meer dan twee weken niet aangekomen. Meermaals gebeld en gemailed, maar er is slechts eenmalig geantwoord via een korte email. Basis klantenservice zou betekenen dat u verantwoordelijkheid neemt en mij als klant serieus neemt door me op de hoogte te houden wat de status nu is toch?

Producten bevallen heel goed
Ik gebruik de producten van de scalp therapy lijn nog maar heel kort, maar ik merk nu al dat de dagelijkse jeuk van mijn hoofdhuid is verminderd. Bovendien lijkt het alsof mijn haar er nu al gezonder en dikker uit ziet. Ik kan deze producten daarom alleen maar aanbevelen!

neofollics shampoo
neofollics shampoo gebruik ik al vijf jaar en heel content hierover , geen haar op mijn hoofd die eraan denkt te veranderen :)

Ontevreden
Bestelling gedaan:
HGS MSM-poeder (1 kg) x 1 €25,46
> poeder heeft een hele vieze smaak waardoor ik er na 2 dagen mee gestopt ben. Het smaakt naar mentol, lijkt wel vergif. Zonde geld.
Neofollics Hair Technology x 2
> maakt je haar wel degelijk vet

Vastaus yritykseltä Hairgivers®
Goede producten en goede service!
Ik ben erg tevreden over de haargroeispecialist.
Ze hebben goede producten wat goed werkt!
Daarnaast worden de producten snel bezorgd.
Al met al ben ik erg tevreden over alles!
OPLICHTERS!!
Als ik geen sterren kon geven had ik dat gedaan. Mijn eerste bestelling had ik haar vitamines besteld. Ik had ze juli 2024 besteld. Ik kreeg een pot die August 2024 over datum zou gaan. Na melding kreeg ik een mail met de belofte ik 2 nieuwe potten zou ontvangen. Hele nette oplossing in mijn ogen. Doordat de vorige bestelling zo goed was opgepakt direct een bestelling geplaatst voor een shampoo. Na een week wachtten gemaild en blijkbaar is het product niet op voorraad en of ik er 2 maanden op wilde wachten.
Aangezien ik na 4 weken nog geen vervagende vitamines heb ontvangen heb ik gevraagd de bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten. Je raad het al geen geld en geen vitamines. Eindstand 37 euro aan overdatum vitamines en 35 euro aan shampoo die ik nooit heb ontvangen. Koop hier niks mensen!!!!
Hoge kwaliteit producten
Zeer hoge kwaliteit producten. Ik heb de Neofollics Scalp Therapy gebruikt met het serum en het masker en mijn hoofdhuid voelde vrijwel direct al gezonder en minder droog aan. Absoluut aan te raden en zeer vriendelijke klantenservice.
Zeker aan te bevelen
Na de online test het geadviseerde product besteld. De volgende dag al in huis 😄.
Nu weekje later top resultaat. Geen droog haar meer 👌

Vastaus yritykseltä Hairgivers®
Betrouwbare site met goedwerkende producten
Goede website met heel heldere uitleg over de werking van de producten met een breed assortiment, dat geeft echt het idee dat ze specialist zijn op het gebied van haargroei. Ook worden de producten zeer snel geleverd. Bovendien gebruik ik een aantal producten al jaren naar volle tevredenheid: Neofollics shampoo en tabletten en MSM poeder. Ik heb echt het idee dat mijn haar voller is en sneller groeit. Ik raad de site en hun producten echt aan!

Voller haar
Mijn haar was voller na gebruik van Neofollics conditioner.
Goede producten
Goede producten, goede service. Goede acties.
Doorgaan zo!
Goed advies
Een heel goed en uitgebreid advies.
Snelle levering.
Perfecte producten
Kan nooit meer zonder de producten! Ook altijd snelle verzending!
goede service
correcte raadgeving bij het gebruik van hun producten
Ik gebruik de neofollics shampoo en…
Ik gebruik de neofollics shampoo en conditioner nu al een aantal jaar. Het is een fijne shampoo goed voor mijn hoofdhuid had altijd last van roos, dat is weg maar helaas heb ik nog wel altijd last van veel haaruitval.
Zeer tevreden