Prachtig mooi gekloofd hout, keurig geleverd. Ruime hoeveelheid en erg weinig incourante stukken, goed te stapelen alle blokken op een vergelijkbare lengte. Wij zijn , ook dit jaar, weer zeer tevred... Näytä lisää
We hebben voor het eerst 2m3 droog gemengd hout bij deze mannen besteld. Fijn contact over de datum en levertijd. Uiteindelijk werd het hout exact volgens afspraak geleverd. Zelfs meer dan afgesp... Näytä lisää
Afspraken duidelijk, op tijd en correct nagekomen. Aardige ontvangst in Duiven en keurig rondgeleid op het bedrijf. Bestelling was 2 m3 vochtig hout. In mijn perceptie leek het meer. Mooie mi... Näytä lisää
9 februari 2 kuub besteld. Na 3 x reclameren op 9 mei (ook later tijdstip dan afgesproken) geleverd. Geen constante afmetingen. De helft van de 2 kuub is 35 cm lang (dus geen 25 zoals wordt aa... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De beste kwaliteit hout voor een gunstige prijs – dat is waarop u kunt rekenen bij Haardhout De Steeg. Dus: alleen de betere houtsoorten, alles op 25 cm lengte gezaagd en gezeefd. En: kuub = kuub. Vanzelfsprekend, vinden wij.
Zesroedenstraat 1, 6921 PC, Duiven, Hollanti
- 0618357181
- david@haardhoutdesteeg.nl
- www.haardhoutdesteeg.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Duidelijke communicatie en afspraken…
Duidelijke communicatie en afspraken nagekomen!
Gewoon goed ****
Gewoon goed, bestelsite is helder, communicatie goed, afspraken worden nagekomen en het product voldoet aan de verwachting.
In goed overleg de aflevering aangepast…
In goed overleg de aflevering aangepast aan mijn wens.
Prima geleverd 👍
Voor de tweede keer besteld
Voor de tweede keer besteld. Weer een super partij hout geleverd
Prima hout,
Prima hout,
Wel wat veel klein grut er tussen.
Als ik dat geweten had had ik geen aanmaakhout besteld.
Verder mooi droog.
goed bedrijf bezorging veel later dan…
goed bedrijf bezorging veel later dan afgesproken
Goede en fijne communicatie vooraf
Goede en fijne communicatie vooraf. Hout is snel geleverd.
Alles is gegaan zoals gewenst
Fijn bedrijf en heel mooi droog hout
Fijn bedrijf en heel mooi droog hout. Wij zijn al jaren een heel tevreden klant.
Gedroogd haardhout
Mooi hout van gelijke lengte. Geen afval snippers er tussen. Ik had gedroogd hout besteld. En het is inderdaad mooi droog en kan direct gestookt worden. De hoeveelheid komt overeen met gestapelde kuub's. Dus een tevrede klant!
het hout werd bezorgd en gestort vanuit…
het hout werd bezorgd en gestort vanuit een aanhangwagen die van boven niet waterdicht is. Het had de gehele dag enorm geregend, dus veel hout was nat geworden. Daarnaast zou het hout gezeefd zijn maar er was zeer veel afval of troep bij.
Hout bezorgd, maar niet gezeefd
Hout snel en accuraat bezorgd. Maar het was niet gezeefd: veel stukken schors en klein hout
Uitstekende service en levering.
Zeer tevreden over dit bedrijf. De communicatie verliep vlot en duidelijk, en de levering was netjes en op tijd. De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Kortom: uitstekende service en zeker een aanrader!
Een warme ervaring
Prachtige lading droog eikenhout van u mogen ontvangen; het kost wel wat, maar dan heb je ook iets!😄
A kwaliteit met top service
Snelle service en het hout is echt A kwaliteit!
Makkelijk besteld via de duidelijke website en bezorgd in overleg op een tijdstip dat mij past.