Op zoek naar een papiersnijder (Bosch) op accu, stuitte ik op de site van Outlet-Loket. Uitgebreide site en dus ook mijn snijmachine gevonden. Nieuw, compleet met accu's en oplader en in L-Boxx voor e... Näytä lisää
Ik ben tevreden over mijn aankoop. Het product kwam snel aan en was zoals beschreven. De communicatie verliep goed en de prijs was aantrekkelijk. Een positieve ervaring en ik zou hier opnieuw bestelle... Näytä lisää
Oven aangeschaft ging in begin moeizaam, bank blokkeerde de betaling. Bank gebeld betaling gedeblokkeerd. Na de bestelling kreeg een bevestiging dat de oven de volgende dag in de middag zal worden b... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Outlet Loket lost overstockproblemen op door bedrijven te ontzorgen en overtollige voorraad snel en effectief te verkopen. Daarnaast kopen we zelf partijen in, waardoor we onafhankelijk opereren en altijd een breed aanbod hebben. Voor consumenten bieden we kwaliteitsproducten aan tegen scherpe, gereduceerde prijzen, wat zowel bedrijven als klanten voordelen oplevert.
Zutphen-Emmerikseweg 75-B, 7223 DA, Baak, Hollanti
- +31 8 52 12 92 40
- info@outletloket.nl
- outletloket.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Probleem opgelost
Er was een probleem met de bestelling. Support heeft dat snel en klantvriendelijk opgelost. Een betrouwbaar bedrijf.
Mijn bestelling kwam defect aan en ik…
Mijn bestelling kwam defect aan en ik had snel een nieuw artikel top
Snel en correcte prijs
Goed en snel
Het was prima
Scherpe prijs en snelle levering
Vriendelijk, eerlijk, goed geprijsd
Vriendelijk, eerlijk, goede prijzen en transparant. Hadden een inbouwvaatwasser gekocht die helaas te klein bleek voor onze keuken. Kon zonder problemen terug. Hadden graag daar een grotere gekocht maar helaas niet voorradig. Een volgende keer komen we graag weer terug.
Netjes geleverd
Netjes geleverd, wel vrij laat.
Maar dat is bezorger zijn verantwoordelijkheid
Airco zoals beschreven, prima product.
Heb er bestelling gedaan heb deze…
Heb er bestelling gedaan heb deze geannuleert omdat deze mobiele airco niet deze was wat ze aanboden op het internet namelijk een grijs met zwart stond op hun pagina maar na volledige info van de airco was het een volledige witte airco
Daarmee de annulatie als er op de advertentie een zwarte met grijs staat op de foto en achteraf blijkt het een witte te zijn nu heb ik wel mijn geld terug gekregen maar brengen ze 13,50 euro in kosten ga deze betalen maar is erg toestel was nog niet verzonden
Daarmee 2 ster voor je koopt zeker eerst goed alles lezen want foto klopt niet met de werkelijkheid

Vastaus yritykseltä Outlet loket
Goede service en snelle levering
Ik ben tevreden over mijn aankoop. Het product kwam snel aan en was zoals beschreven. De communicatie verliep goed en de prijs was aantrekkelijk. Een positieve ervaring en ik zou hier opnieuw bestellen.
Scherpe prijs en fijne webshop om zaken…
Scherpe prijs en fijne webshop om zaken mee te doen. Telefonisch moeilijk bereikbaar, maar via e-mail supersnelle reactie ontvangen.
snelle levering volgens advertentie.
snelle levering volgens advertentie.
goed product (100% nieuw)
Topservice!
Heel vriendelijke en professionele service/afterservice!
Heel correcte klantenservice!
Prijs/kwaliteit super!
Zeker een aanrader!
Bedankt!
Goede Productomschrijving
Goede Productomschrijving, communicatie en snelle levering.
Gaat serieus met klachten om....