Van A tot Z klopt het 👌🏻 goeie prijs, makkelijk te bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces, leveren volgens afspraak en product (eikenhout) is perfect. Mijn advies heb je hout... Näytä lisää
Mooi hout, goed verpakt. Redelijke prijs en meegedacht over aflevering op de parkeerplaats. Fijn en professioneel zaken doen.
Winkelmandje stond even op hold. Na een paar automatische herinnerings emails opeens 5% extra korting (tip!) Levering op zich prima maar de twee gratis zakken aanmaakhout bleken zakjes te zijn. Vergel... Näytä lisää
Haardhout fabriek heeft zich goed aan de afspraken gehouden Alleen de leverancier niet die hard mijn palet zo 5 dagen staan en leveren niet op de afgesproken dagen heb 2 dagen vrij moeten nemen en... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Een jong, energiek bedrijf met oog voor kwaliteit. Haardhout-Fabriek is het verhaal van drie ondernemende vrienden met een gezamenlijke passie: hout en alles wat daarmee te maken heeft.
Zesroedenstraat 1, 6921 PC, Duiven, Hollanti
- info@haardhout-fabriek.nl
- www.haardhout-fabriek.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super mooi droog hout
Super mooi droog hout . Voor de 2e keer besteld en zeer tevreden.
Geleverd door behulpzame chauffeur, precies op de juiste plek neergezet.
Grote klasse. Bedankt!
Snel geleverd tot aan deur
Snel geleverd tot aan deur, prima pallets voor een redelijke prijs!
Bestelling snel geleverd
Bestelling snel geleverd
Goede houtpellets
Geen kruimels in een dun folie zakje
Geen kruimels in een dun folie zakje, doch mooi brandende pellets van een stevige structuur in een even stevige zak; mooi product
Lekker op tijd geleverd
Lekker op tijd kwart voor 7 s'morgens en hartsikke mooi gestapeld prachtig eikenhout.
bestellen ok, afleveren mwahhhh
bestellen: smooth en goed advies. Afleveren liep fout: het transportbedrijf hanteerde een andere planning dan Haardhout Fabriek. Is goed gekomen, at last.
Goeie communicatie op whatsapp.
Goeie communicatie op whatsapp.
Duidelijk en open.
Ga er zeker weer bestellen.
Een fijne ervaring…
We hebben gevraagd of deze aan de zijkant van het huis geplaatst kon worden top.
Het min puntje is dat ik de verkeerde korrels besteld heb ik moest de lichtere korrels hebben en heb donkere besteld dus de verbranding hiervan is zeer slecht.
Vanuit mijn zijde vergissing over welk…
Vanuit mijn zijde vergissing over welk houtsoort is geleverd een prima uitleg gekregen.
Vriendelijk en professioneel
Netjes verpakt en keurig volgens…
Netjes verpakt en keurig volgens afspraak. Door vervoerder netjes binnen gezet.
Het haardhout is prima maar de blokken zijn te groot
Het haardhout is prima. Er is echter één probleem: in de zending zitten stukken hout die te dik en te groot zijn om mijn haard constant en gemiddeld te laten branden.
Goede kwaliteit hout geleverd
Goede kwaliteit hout geleverd, keurig gebracht en op de gevraagde plaats gezet.