Van A tot Z klopt het 👌🏻 goeie prijs, makkelijk te bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces, leveren volgens afspraak en product (eikenhout) is perfect. Mijn advies heb je hout... Näytä lisää
Mooi hout, goed verpakt. Redelijke prijs en meegedacht over aflevering op de parkeerplaats. Fijn en professioneel zaken doen.
Winkelmandje stond even op hold. Na een paar automatische herinnerings emails opeens 5% extra korting (tip!) Levering op zich prima maar de twee gratis zakken aanmaakhout bleken zakjes te zijn. Vergel... Näytä lisää
Haardhout fabriek heeft zich goed aan de afspraken gehouden Alleen de leverancier niet die hard mijn palet zo 5 dagen staan en leveren niet op de afgesproken dagen heb 2 dagen vrij moeten nemen en... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Een jong, energiek bedrijf met oog voor kwaliteit. Haardhout-Fabriek is het verhaal van drie ondernemende vrienden met een gezamenlijke passie: hout en alles wat daarmee te maken heeft.
Zesroedenstraat 1, 6921 PC, Duiven, Hollanti
- info@haardhout-fabriek.nl
- www.haardhout-fabriek.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Bezorgd een week later dan afgesproken
Bezorgd een week later dan afgesproken, hout is te droog, karton achtig, koop al dertig jaar hout, wilde jullie proberen, ga toch weer naar m’n oude leverancier, !!gr Reinier

Vastaus yritykseltä Haardhout Fabriek
Houtpallets zijn prima en zijn keurig…
Houtpallets zijn prima en zijn keurig volgens afspraak geleverd.
Prima hout, maar te groot
Prima hout, snelle levering, maar veel te grote blokken. Zowel qua dikte, veel nog zelf verder moeten kloven. Maar ook veel langer, geen 25 cm zoals vermeldt wordt op de website. De meeste zijn gezaagd op 30 of zelfs 33-34 cm, dat wordt gepuzzel in onze kleine kachel. Jammer, volgende keer toch ergens anders kijken
Je krijgt wat ze beloven
Wij vonden het fantastisch
Wij vonden het fantastisch, jullie hebben echt je best gedaan om het zo snel mogelijk te leveren, onze dank was groot Mvg. Astrid
Hagebeuk ?
Het was nogal vreemd dat ik beuk had besteld en iets anders kreeg, wat voor mij ongekend dunne ‘ tak-delen ‘ waren, aan alles zat een bast.
Aanvankelijk door iemand te woord gestaan die me niet echt kon uitleggen hoezo dit. Uiteindelijk vriendelijker gesprek door Eric; die me er van overtuigde dat dit hagebeuk was en heel prima hout.
Nou vooruit, voordeel van de twijfel, ik zal het volgend stookseizoen pas echt gaan ervaren.
Het contact met Eric was ook vooraf erg prettig, dus best veel sterren waard. Maar geen 5 dus want een melding dat het anders liep was op zijn plek geweest.
Prettige en attente communicatie over…
Prettige en attente communicatie over de levering. Precies op de afgesproken tijd en plek. Super fijn.
Er wordt altijd correct geleverd!
Er wordt altijd correct geleverd!
Het hout is zo droog dat het al brandt als je er naar kijkt.
Schoon en droog hout, prima orderverwerking
Het geleverde haardhout is mooi, schoon en droog. De bestelling verliep probleemloos en de levering was mooi op tijd volgens de gemaakte afspraak. Alles positief, op één minpuntje na: bij het geleverde hout - vooral onder in de pallet - waren nogal wat stukken die veel groter in doorsnee waren en die ik dus zelf nog verder moet kloven om te kunnen verwerken.
precies wat ik besteld heb en voor de…
precies wat ik besteld heb en voor de deur afgeleverd. Perfect
Perfecte levering en top hout
Prima levering, het hout ligt perfect gestapeld in de stevige houten kratten (2x 2 m3) en de chauffeur levert ze 75 meter verder helemaal achter in mijn tuin met zijn Pompwagen…. Super blij mee.
Het hout op zich is al jaren van perfecte kwaliteit
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf. Mooi hout. Geleverd op de gevraagde datum. Dus graag tot de volgende keer.
Goede prijs en snelle levering
Goede pellets en goede levering
Goede pellets en goede levering . Zeer tevreden
De pellets zoals verwacht, maar....
De pellets waren zoals verwacht, de bezorging was ook prima, maar de pallet waar ze opgestapeld op lagen was dusdanig versleten en de zakken waren dusdanig opgeslagen, dat ik de chauffeur moest helpen om de boel recht te houden. Toen de chauffeur weg was en ik het plastic eromheen verwijderde, viel de helft van de pallet en kantelde de rest. Daarbij beschadigden de onderste zakje, omdat de spijkers omhoog kwamen en de zakken stuktrokken. Zeker 10 zakken waren geheel of gedeeltelijk stuk. Ik heb, voor zover het kon, snel pallets opgeveegd. Maar omdat het licht regende ging veel de biobak in
Dus: goede service van de chauffeur en pellets volgens verwachting, maar slechte staat van de pallet.
Bij aankomst van pellets waren er 2…
Bij aankomst van pellets waren er 2 zakken stuk.
Ook zit er veel gruis in de zakken waar de pellets in zitten.

Vastaus yritykseltä Haardhout Fabriek