dubbele drukproeven!!! Deze leverancier stuurt dubbele drukproeven en controleert niet of het wel strookt met de werkelijkheid. Helaas hebben wij nu 250 exemplaren van een wit promotieartikel met o... Näytä lisää
We hadden op korte termijn een klein aantal bidons nodig. Gullegever was adequaat met antwoorden, het sturen van de drukproef ging snel en ze waren flexibel met het aanpassen van de grootte en de druk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wees gewaarschuwd! Komen hun afspraken en levering niet na. Waardeloze klanten"service". NOOOOOOIT MEER! Bestel alsjeblieft je spullen ergens anders (let wel op, ze vallen onder Vos en Sets met nog me... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Gullegever is specialist in relatiegeschenken bedrukken ✓ 82.000 artikelen ✓ Persoonlijk Advies ✓ Gratis Digitale Drukproef ✓ Laagste Prijs Garantie
Edisonlaan 2, 9207 HD, Drachten, Hollanti
- 088 544 0644
- verkoop@gullegever.nl
- www.gullegever.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Onbetrouwbare partner
Onbetrouwbare partner.
1. Men zegt snel te kunnen leveren maar dan blijkt het druk te zijn.
2. Men maakt dan prijs zonder bedrukking maar dit scheelt amper 0.5 cent/stuk (sportzak).
3. Toch laten doorgaan (omwille van hoogdringendheid) om zelf te laten bedrukken.
4. Op de website oogt alles mooi. Het plezier is over bij de levering. Brol van de bovenste plank.
5. Onmiddellijk contact opgenomen om een ruil voor te stellen. Men ging terugbellen. Helaas. We zitten hier met onze brol. We bestellen zo'n 10k per jaar aan gadgets. Dit was de eerste maal Gullegever. Nooit meer!

Vastaus yritykseltä Gullegever
product redelijk..levering dramatisch

Vastaus yritykseltä Gullegever
Boven verwachting!
Op het laatste moment een bestelling gedaan van bedrukte pennen en we hoopten dat het ging lukken. We hadden direct goed contact via de mail en werden goed geholpen, nadat we de betaling hadden gedaan waren de pennen de volgende dag al in huis. Dit was zeker boven verwachting! Een aanrader dus.
Vraag een keer om een voorbeeld van hoe…
Vraag een keer om een voorbeeld van hoe het bedrukte product er uit komt te zien.
En ze sturen meteen een deurwaarder op je af terwijl je niks heb besteld of geleverd heeft gekregen.
Ik zou er nooit iets kopen of bedrukken als ik jullie was.