Gsmwijzer Arvostelua

4 410
TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Vandaag bestellen gehaald. Friet was koud. Bamie bal zat er niet bij Gebeld volgende keer bamiebal vergoed zeer slecht

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb inmiddels al enige telefoons versleten na aankoop via GSMwijzer, en zal het waarschijnlijk wel blijven doen. Ik kom elke keer weer (bij verlenging) uit op een goeie deal voor wat betreft abonne... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering. Wel zeer streng met omruiling, maar opzich terecht. Uiteindelijk wil iedereen immers een ongebruikte iPhone als je voor veel geld bewust een nieuwe koopt. Telefoon niet gebruiken bi... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

1. Matkapuhelinkauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

GSMwijzer.nl - de scherpste GSM aanbiedingen en SIM only acties op een rij. Een overzicht van alle GSM toestellen, accessoires en abonnementen. Op GSMwijzer.nl vindt u altijd de beste Nokia en Samsung GSM aanbiedingen, alle GSM accessoires die u maar kunt bedenken en bestellen gaat eenvoudig en snel.

Keskitasoinen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

HTC U Ultra

Prima toestel, alleen die belofte van de volgende dag in huis. Dat is echt alleen als je er voor betaald mensen! TNT blijkt eens te meer alleen maar betrouwbaar in zijn onbetrouwbaarheid. Niet tijdig leveren en zelf het aangegeven tijdstip nog even een paar uren vantevoren vrolijk wijzigen. Kun je niet maken, vooral omdat de concurrent dit een stuk beter doet.

8. lokakuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Ik had geen verkoper

Ik had geen verkoper. Online besteld.

30. syyskuuta 2018
Gsmwijzer-logo

Vastaus yritykseltä Gsmwijzer

Beste Margriet Nitsche,

Helaas begrijpen we niet uit je review waar je ontevreden over bent. We willen je dan ook vragen een e-mail te sturen naar aftersales@gsmwijzer.nl met in het onderwerp: Trustpilot review Margriet Nitsche en je ordernummer in de onderwerpregel en een duidelijk omschrijving van je klacht.

Het team van GSMwijzer.nl

Voorraad klopt niet

Nieuwe telefoon besteld waarbij aangeven wordt dat deze op voorraad is en binnen een dag geleverd wordt.
Vervolgens reken je af en krijg je een nette email met daarin de mededeling dat het product binnen 2 a 3 weken geleverd wordt. Vervolgens een email gestuurd met de vraag hoe dit mogelijk is en dat ik graag het geld retour zie, hierop geen reactie ontvangen.
Achteraf blijkt ook al op iCulture en andere websites te staan dat gsmwijzer onduidelijke voorraad aanduiding hebben.
Ik heb verder nog niks vernomen en ga na het weekend stappen ondernemen.

---------Update---------

Na telefonisch contact kunnen afspreken dat ik een duurder exemplaar kan afhalen in de winkel in Leidschendam. Dit ging moeite loos en binnen 15 min was alles geregeld.
Neemt niet weg dat de voorraad melding op de website beter kan natuurlijk.

29. syyskuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering. Wel zeer streng met omruiling, maar opzich terecht. Uiteindelijk wil iedereen immers een ongebruikte iPhone als je voor veel geld bewust een nieuwe koopt. Telefoon niet gebruiken bij twijfel dus!

3e iPhone hier gekocht, altijd de beste prijs.

25. syyskuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin