Gsmwijzer Arvostelua

4 410
TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Vandaag bestellen gehaald. Friet was koud. Bamie bal zat er niet bij Gebeld volgende keer bamiebal vergoed zeer slecht

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb inmiddels al enige telefoons versleten na aankoop via GSMwijzer, en zal het waarschijnlijk wel blijven doen. Ik kom elke keer weer (bij verlenging) uit op een goeie deal voor wat betreft abonne... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering. Wel zeer streng met omruiling, maar opzich terecht. Uiteindelijk wil iedereen immers een ongebruikte iPhone als je voor veel geld bewust een nieuwe koopt. Telefoon niet gebruiken bi... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Prima toestel, alleen die belofte van de volgende dag in huis. Dat is echt alleen als je er voor betaald mensen! TNT blijkt eens te meer alleen maar betrouwbaar in zijn onbetrouwbaarheid. Niet tijdig... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

GSMwijzer.nl - de scherpste GSM aanbiedingen en SIM only acties op een rij. Een overzicht van alle GSM toestellen, accessoires en abonnementen. Op GSMwijzer.nl vindt u altijd de beste Nokia en Samsung GSM aanbiedingen, alle GSM accessoires die u maar kunt bedenken en bestellen gaat eenvoudig en snel.

Keskitasoinen

(4 410)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goede zaak

Website, bestelproces, verzending en aftersales allen heel erg goed. Tweede keer in vier jaar tijd dat ik hier iets bestel en wederom zeer tevreden.

26. marraskuuta 2018

De site is duidelijk

De site is duidelijk, makkelijk in te vullen, goede produkten, snelle levering.
Alleen jammer dat als je eenmaal klant bent, ze overdreven veel bellen als je contractperiode ten einde is om je te willen "helpen" uitzoeken, zelfs als je aangeeft dat je zelf uitzoekt blijven ze bellen.

12. marraskuuta 2018

Beste mevrouw van der Kammen,

Wat vervelend dat je overdreven veel bent gebeld om je aan een nieuw abonnement te helpen. In het vervolg zou je je telefoonnummer aan onze klantenservice kunnen doorgeven, zodat wij je hierover niet meer zullen benaderen.

Gelukkig ben je over de rest van onze service wel tevreden en we hopen dat je met alle plezier gebruik maakt van je nieuwe telefoon!

Het team van Mobiel.nl

Een aanrader

Nu inmiddels al een aantal toestellen en contractverlengingen via GSMwijzer geregeld en dit is tot dusver altijd probleemloos verlopen. Deze keer een kleine hick-up door een storing bij Vodafone maar na een belletje devolgende ochtend met Vodafone en GSMwijzer kreeg ik binnen 2 uur de bevestiging van mijn aankoop en kon ik de daaropvolgende dag mijn nieuwe Sony XZ3 in ontvangst nemen.
Prima klantenservice en niet geheel onbelangrijk, een prettig wachtmuziekje.
GSMwijzer is wat mij betreft een aanrader.

10. marraskuuta 2018
Saanut 2/5 tähteä

Vriendelijk personeel maar helaas…

Vriendelijk personeel maar helaas slechte beoordeling ivm meerdere kleine organisatorische problemen:
-ik werd niet geïnformeerd over het hoesje wat er standaard bij zit. Hierdoor in eerste instantie onnodig extra hoesje besteld
-Verkerde informatie over korting bij accessoires: er zou 50% van de accessoires afgaan, echter was dit enkel tot 15 € van toepassing
-toestel werd één dag later bezorgd dan beloofd
-er waren problemen met mijn buitenlandse ID en het toetsinkomen. Hierbij had een waarschuwing van het systeem moeten volgen. Gezien dit niet gebeurde en de medewerkers dit niet opviel duurde de hele procedure meer dan een week met meerdere telefoontjes...

Edit: Er werd heel snel op mijn review ingegaan. Nogmaals: de klantenservice is top! Fijn dat naar feedback wordt geluisterd

4. marraskuuta 2018

Beste D. Horn,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

We vinden het erg vervelend dat het verloop van je bestelling niet naar wens is verlopen. Intern hebben we dit overlegd en gaan we er alles aan doen dat dit niet meer voorkomt. Voor het ongemak sturen we je een attentie toe.

Het team van GSMwijzer.nl

Goed

Website is klantvriendelijk.
Weinig stappen doorlopen om tot een bestelling te komen.

1. marraskuuta 2018

Toestel zoekgeraakt !!!!

Het toestel is zoekgeraakt in de post, dus nu maar wachten op een nieuwe...…..Via Postnl- GSM wijzer-Postnl, formulier invullen, wat een gezeur.

31. lokakuuta 2018

Beste Patty Boon,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

We vinden het erg vervelend dat het pakket met daarin je toestel is zoekgeraakt tijdens de verzending met onze logistieke partner. We gaan er alles aan doen dat het pakket zo spoedig mogelijk boven water komt.

Voor het ongemak sturen we je een kleine attentie toe.

Het team van GSMwijzer.nl

Saanut 5/5 tähteä

Beste prijs voor het abonnement en…

Beste prijs voor het abonnement en toestel. Prima; snelle levering. Puntje voor verbetering: biedt meerdere transporteurs aan waaruit gekozen kan worden met verzending. Heb slechte ervaringen met Post NL. DHL, UPC of Parcel International als alternatief zou fijn zijn.

25. lokakuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin