Ik ben super goed geholpen bij GSM Enschede. Mijn telefoon laadde niet goed en ik wist niet precies wat het probleem was, maar ze hebben het snel en professioneel voor mij opgelost. Ze namen de t... Näytä lisää
Na een vervelend gebrek met mijn vorige iPad is er kosteloos naar gekeken door GSM team. Helaas was hij niet meer te redden, dus kon met lichte korting een tweedehandse iPad weer via ze aanschaffen! S... Näytä lisää
Vanochtend heen gegaan met een telefoon waarvan de touchscreen niet meer werkte . Direct gingen ze uitzoeken wat er was en kon ik hem een paar uur later weer ophalen . Wat een top service van de... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Jouw adres in Enschede en Online voor als je Smartphone en Tablet wensen. Abonnementen van alle grote providers, nieuwe en gebruikte Smartphone ‘s en Tablet ‘s van alle bekende merken. Smartphone en Tablet reparatie. Accessoires. Service en unieke B2B Smartphone en Tablet services.
Hollanti
- www.gsmteam.nl
Mn telefoon oplaadpunt en boxjes waren…
Mn telefoon oplaadpunt en boxjes waren vies en meteen hebben ze het geregeld en alles was weer top super goede service
Mijn telefoon was kapot en hebben het…
Mijn telefoon was kapot en hebben het gelijk met spoed kunnen maken, goeie service heel netjes dit is een aanrader
Heel snel en goed geholpen vanochtend 6…
Heel snel en goed geholpen vanochtend 6 juli 2024. Ik kon whatsapp niet meer installeren. De medewerker had gelijk door dat het te maken had met te grote letters. Letters verkleind en probleem opgelost in minder dan 5 minuten. Top!
Uitstekende service
Uitstekende service. Super vriendelijk, altijd behulpzaam.
Prima!
Kom er al jaren heel af en toe voor advies, koop of reparatie. Immer uiterst vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Dit is de zaak waar je moet zijn ook al moet je soms - vanwege 1 richting verkeer - even zoeken.
Set HomePod Mini's voor een topprijs.
Originele door Apple Refurbished (gewoon goed!) Als nieuwe (in officiële refurbished Apple verpakking) HomePod mini - 2 stuks voor slechts 150 euro! Een prachtig stereopaar voor bij elke tv in normale ruimte os als je geen ruimte hebt voor een 5.1 opstelling.
Bij Apple betaal je dan 218 euro!
Kijk dat scheelt!
Ze werken trouwens top, snelle verzending en supergoed contact met 'de helpdesk' (mail)
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf. Klantvriendelijk snelle en zeer correcte reparatie achterscherm van de I-Phone perfect
Marina Nobar
Goede en snelle service
Wat een top service van deze mannen .
GSM Team top winkel echt een aanrader wanneer je telefoon kapot is of je een abbonement verlengen wilt of wilt afsluiten .
Vriendelijk en snel
Werd vriendelijk ontvangen en super goed geholpen toen ik langskwam om mijn beelscherm van m'n iphone te laten maken. Het werd ook nog heel snel gerepareerd. Aanrader!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.